- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тия женички са много смешни
постоянно пишат във фейсбук статуси, че "от нищо не им пука, не обръщат внимание на клюки, били над тия неща", пък реално се пукат от яд, че някой не ги харесвавечно неоценени, пренебрегвани, измамени ...
![]()
Киприянчо, почна ли вече да обличаш роклята на мама и да и пробваш обиците?
По-лошо е когато четеш такива статуси от.. момче. Имам такова в 'приятели'. Даже за двама се сещам. Ужс.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нямам фб. Не мисля, че на някой въобще го инт. за статуси и тн. на другия, особено като гледам какви неща се пускат (2ма от съквартирантите ми не излизат и четата кой какво си бил постнал).
n00bs
А още по-жалко е да коментираш как неква кифла/пикла/лигльо и т.н. си поска тъпизми по свещенната фейсбук стена. Фактът че ви впечатляват такива неща говори достатъчно и за вас...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
^ Ма моля ти се
И за да не отварям нова тема - един комшия по цял ден крещи по детето си "ПЕТЬООООО, ЕЛА ТУКАААААА", че целият квартал да разбере че е топнал чушлетовсе едно само той има дете
![]()
какво има ? дажа паролите си знаеха
n00bs
присмял се хърбел на щърбел.
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Отдавна не съм влизал във Facebook, най-много ме потресе лицемерието и двуличието там.
Някак си не върви някакви супер мили хора (да не кажа сдухани...) да се правят на супер гъзари във фейса.
А и някои от учителките ми бяха поствали уникални простотии...
апф, и мен ме дразнят тия надъханите статуси..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride