.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Креатин + Стрийт Фитнес.

Креатина ще подейства ли ако, си тренирам на лост и лицеви ?

Супер фен
    Не! Той е за културисти.

Не питам дали ми трябва, а дали ще подейства :/

Супер фен
    За 14-годишните тежката химия е забранена.

Каква химия, въобще знаеш ли какво е креатин.
    1.Не е химия.
    2.Не е тежко.

Супер фен
    Хахаха,аз не знам. Дето ходя на фитнес вече 5 години и половина,а Малчо знае по-добре от мен

Е и какво като ходиш от 5 години, това не те прави голям разбирач от креатин и тем подобни

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    иска да ти каже, че няма смисъл да го взимаш, като цяло добавките при момчета на твоята възраст имат малък ефект дори да ходят на фитнес, камо ли за лостове и лицеви........
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

няма да ви послуша така че авторе зимай креатин ама не прекалявай с него и най-добре да е монохидрат
    KILLUMINATI !

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Бе гледам всички сте на мнението, че лостове и хапове и дума да не става, независимо дали говорим за стероиди или аминокиселини, креатини, протеини и други -ини. Интересно ми е дали някой от вас въобще е изпробвал комбинацията или познава някой, който я е изпробвал или просто си ви е набито в главите, че така не може. Не се заяждам, наистина ми е интересно, защото аз не съм виждал човек, който да каже "Пробвал съм, не става", всички казват, че просто няма да подейства.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    при мен може да подейства ,но при някой който не знае дали му се пикае или му се сере надали )

Или пък аз питам дали става така, а вие ми викате "Креатинът е тежък, не е бил полезен, за какво ми е и тем подобни"
    Сигурен съм че можете да четете.Ясно съм написъл какво искам да знам.Няма нужда да се правите на много загрижени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си