- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм нищо,винаги съм бил нищо!Без приятели, без любов, без нищо :(
Ти си досаден. + това мисля, че си и материалист.
Четох те до половината, след това през редовете.
Съгласна съм с мнението, което имаш за себе си.
Никой не обича мрънкала, които обвиняват всичко около тях.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Не съм сигурна, че си наясно с българския език. Тълковен речник има в почти всяка книжарница. Ако не можеш да си намериш, кажи кога ти е РД да ти подаря.Пиши ми на ЛС, ако нещо не ти е ясно.
Авторе, прочетох те. Бааааааааааааааахмааму!Вярно имаш готино чувство за хумор, тъничко. Само това за ЖП-то беше преувеличено, и все пак-решиш ли да се... ?обезглавяваш?, пиши кутрето си на дясната ръка на мое име. Ако не съм нахална де.
Дръж се малко като мъж, бре! Това мрън, онова мрън. Е, как искаш да имаш социален живот като сам се изолираш от него? И толкова ли си кух, та още не си разбрал, че момичето вероятно те е използвало, за да привлече нечие чуждо внимание?! Всеки случай, не твоето. Това са типичните курвенски номера. Познавам доста такива индивиди.
Хобита имаш ли, като нямаш приятели?
4XCOKИ
Не знам кво е тва ЛС, ама дума "реномирай".... НЯМА. Има "реновирай" примерно, ти и тва искаше да кажеш.... надявам се.
Е, ''разтроявам се'' в момента. Не, точно ''реномирай'' имах предвид. ЖДНБ! Още съм в процес на образоване, но все нещо знам. ЛС е лично съобщение, сиреч да ми пишеш, ако нещо не ти е ясно. ДРЪН! Няма значение.
Не знам как се пише лично съобщение...сори =).. помисли малко кво пишеш и ще те хване яд, че спориш.
Изберете едно от трите:
1.реномирай
2.реновирай
3.резюмирай
и един tip.. малко е жесток, но пък светът е жесток, а и, все пак, не го взимайте насериозно*:
*после ще ви обясня защо, стига да искате
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искаше да каже да реноВира темата си... шот и се е видяла дълга.. най-простото обеснение на реновирай е да реставрира темата си.. примерно.. да я съкрати....
Леле!
Да, да, добре, реновирай, резюмирай, реставрирай //... това ще да е било.
резюмирам[гл.] -обобщавам, предавам накратко, синтезирам, съкращавам, правя извадка, конспектирам.
Колко ми е скучно само :Д
Тук-таме знам някой и друг глагол. Дори си мисля, че и на руски и английски мога да ги кажа...
Май сериозно смятате, че има дума "реномирай".... реноме, реномиран - да, ама "реномирай".....