.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 192
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    "реномирай" няма.

Мега фен Аватара на 102
    Алелуя.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Когато имаш грозен фейс е по-трудно да се обичаш.
    Дааамм

Голям фен Аватара на Богиня
    Е, глагол няма, ама и аз съм човек, бъркам се.
    /Доброволно отивам към бесилото с наведена глава. Моля, без бой./

Мега фен Аватара на 102
    Важното е разпалено да си отстояваш позицията... сладко е при момиченцата.

Мега фен Аватара на 102
    БОГИНЯ: "..ама и аз съм човек, бъркам се"
    Не се заяждам.

Голям фен Аватара на Богиня
    Хъъъъъ, нали? Лягам, лягам, че наистина почвам да правя доста неуместни грешки, че после още по-ожесточено се защтавам. Хайде, лека вечер от мен!

ХАХАХА! Като го написах се сетих. Трудно ми е да живея в свят на простосмъртни. Някак съм привикнала към разни... бррр, забих! Лягам!
    Последно редактирано от Богиня : 10-16-2012 на 22:17

Повече от фен Аватара на embraceme
    Самоубийството е признак на слабост

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не знам какво се случи с темата за няколко часа... Четох до към 2ра страница и се отказах да чета глупости.

Doctor_Satan , където и да ти видя постовете , само се убеждавам що за глупав човек си ти. Мислиш, че като демонстрираш различните си възгледи за живота ще впечатлиш някого, ще те помислим за по-мъдър, някой ще види нещо повече в теб от нищото,което всъщност си? Въпрос: да обичаш, семейството и приятелите да са важна част от живота ти е нещо лошо? Недостатък е ,че имаш нужда от тези неща? Явно не си имал щастието да изпиташ любов и никой не се е прецакал да те обича. Защото за това си струва да бъдеш съсипан в даден момент. За това да имаш някой толкова близък, че да би направил всичко за него, както и той за теб. Това може и да те прави уязвим, да, но това не е нещо лошо, защото ние сме хора, не роботи. Това, че чувстваме е едно от малкото хубави неща.
    Още нещо: ти пишеш във форум, осъзнай се малко. Тук хората влизат, за да чуят различни мнения и всеки има правото да пише. Какви са тия "Не прави така и така , както те казват, прави така и така" о_О Да не говорим, че доводите ти са тъпи. Да не прави нещо само, защото повечето хора биха го направили? Мисля, че твърде много си се вкарал във филма "Аз съм различен. Да си различен е най-важното. Разбирам всичко по друг начин." , все едно, че някой го е грижа какъв си и защо си такъв. Успокой се малко с поучителните коментари, разбирам да си президента, че да наставляваш целия форум как да се държи, какво да прави и каква музика да слуша, ама слез на земята..

п.п.: Очаквам поредната ти тъпа картинка
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Не знам какво се случи с темата за няколко часа... Четох до към 2ра страница и се отказах да чета глупости.

Doctor_Satan , където и да ти видя постовете , само се убеждавам що за глупав човек си ти. Мислиш, че като демонстрираш различните си възгледи за живота ще впечатлиш някого, ще те помислим за по-мъдър, някой ще види нещо повече в теб от нищото,което всъщност си? Въпрос: да обичаш, семейството и приятелите да са важна част от живота ти е нещо лошо? Недостатък е ,че имаш нужда от тези неща? Явно не си имал щастието да изпиташ любов и никой не се е прецакал да те обича. Защото за това си струва да бъдеш съсипан в даден момент. За това да имаш някой толкова близък, че да би направил всичко за него, както и той за теб. Това може и да те прави уязвим, да, но това не е нещо лошо, защото ние сме хора, не роботи. Това, че чувстваме е едно от малкото хубави неща.
    Още нещо: ти пишеш във форум, осъзнай се малко. Тук хората влизат, за да чуят различни мнения и всеки има правото да пише. Какви са тия "Не прави така и така , както те казват, прави така и така" о_О Да не говорим, че доводите ти са тъпи. Да не прави нещо само, защото повечето хора биха го направили? Мисля, че твърде много си се вкарал във филма "Аз съм различен. Да си различен е най-важното. Разбирам всичко по друг начин." , все едно, че някой го е грижа какъв си и защо си такъв. Успокой се малко с поучителните коментари, разбирам да си президента, че да наставляваш целия форум как да се държи, какво да прави и каква музика да слуша, ама слез на земята..

п.п.: Очаквам поредната ти тъпа картинка
    Хах, опита се да опишеш мен, а написа себе си.... "Творението е отражение на твореца" - фундаментален принцип, който следва да се взима предвид при такива дискусии. Или иначе казано, това как си ме видяла(и описала) зависи само и единствено от теб. Видя ме през очите си, и написа себе си. Жалко за теб, щом ме виждаш така. За едно нещо имаш право, не съм изпитвал любов, не мисля че съм практически способен на това чувство. Но какво са чувствата всъщност? Чувствата са ОТНОШЕНИЕ. Дали е положително или отрицателно, няма значение. В момента в който имаш отношение към нещо, възприятията ти към него се променят. Пример: Представи си че срещнеш убиец.... сега си представи че разбереш че "любовта на живота ти е убиец". По един и същ начин ли ще реагираш на двамата? Извода е: Емоциите изкривяват усещанията за реалност. Така че за един човек на мисълта, който разчита на безпристрастно разглеждане на нещата, емоциите са просто изключени. Още повече че емоциите са просто израз на психична потребност. А потребностите ограничават индивида. Но само със задоволяването на потребностите си, някой хора могат да се изживяват.Което не е по мой вкус, съжалявам...
    И естествено, според споменатия по-горе фундаментален принцип, всеки смята че аз давам акъл и казвам какво трябва да стане и как трябва да мислите. Глупости! Отдавна съм излязъл от рамките на това какво е правилно и неправилно. Мен не ме интересуват действията ви, и това дали са грешни според някакви си измислени човешки закони. Действията сами по себе си нищо не значат, важни са мотивите довели до тях. Така че не ме интересува какво сте направили или почувствали, интересуват ме мотивите ви. Интересува ме защото същите мотиви вероятно мога да открия и в себе си, да ги изуча, систематизирам и евентуално контролирам.
    И докато аз се старая да дам някакви обективни и безпристрастни заключения, то ти ме постави в рамки. И то в своите рамки, които са мънички. Нямам никакво отношение към теб, и това какво правиш с живота си. Но явно думите ми са засегнали представата ти за реалност, в следствие на което се опита да защитиш съня си, като изсипа този масивен първосигнален бълвоч, гарниран с жалки опити за анализ. Опитай пак.

Град
    Bulgaria
    'Фундаменталният принцип' не важи в случая, защото единственото,което съм написала е мнението ми за теб. Мога да си дам самооценка, мога и да си представя каква хората предполагат, че съм спрямо това,което споделям във форума и нито едното няма общо с това,което виждам в нещата,които ти споделяш.
    Ти уж ми твърдиш, че не влизаш в рамки, а същевременно се опитваш да ме убедиш, че човек не може да забележи повече от собствените си черти у някого? Нещо си противоречиш.

Мега фен
    Azoria, моето момиче, стига се излага. Моля те. =(

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Azoria, моето момиче, стига се излага. Моля те. =(
    Как точно мислиш,че се излагам? о_О

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Възхитително.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на antineutral
    Авторе, като за начало си смени ника С например: аз-боклука, който иска да живее малко по-добре

Никой не обича ревльовци като теб ! Ако се замисля в момента или си много отчаян заради някаква там , която уж е "единствената, неповторима,умна красавица" , която те е заебала просто, защото не те е харесала ИЛИ търсиш малко внимание в този форум. Защото къде другаде са говорили,писали и мислили толкова за теб колкото тук. А и най-вероятно с тоя роман дето го написа и накрая завърши с думите "Ще се самоубия" 100% получи поне няколко ЛС от момичета, които са готови да ти помогнат (от съжаление). По този начин няма да постигнеш нищо.
    Както ти предложиха другите (преди да започнат да спорят за граматиката) намери си хоби , нещо което ти харесва да правиш, пък любовта и приятелите ще си дойдат сами.

Голям фен
    'Фундаменталният принцип' не важи в случая, защото единственото,което съм написала е мнението ми за теб. Мога да си дам самооценка, мога и да си представя каква хората предполагат, че съм спрямо това,което споделям във форума и нито едното няма общо с това,което виждам в нещата,които ти споделяш.
    Ти уж ми твърдиш, че не влизаш в рамки, а същевременно се опитваш да ме убедиш, че човек не може да забележи повече от собствените си черти у някого? Нещо си противоречиш.
    Напротив, казах че не влизам в твоите рамки, и това как ти ме възприемаш. Иначе и аз също поставям хората в рамки, пак според мен самия, от това няма спасение, затова е фундаментален принцип. Ето вземи за пример автора: В първият ми пост, аз се идентифицирах с него, намерих нещо свое в неговите думи и го поставих в рамки. Само че при мен беше обратното на теб. Докато ти ме поставяше в своите примитивни размишления, аз пък приех автора за жестоко разкъсан от мислите си интелигентен човек, тоест ат му придадох част от собствените си качества, и от там почнах да разсъждавам. А сега виждам, че автора е просто олигофрен на които природата се е подиграла. Тоест аз поставих автора в твърде големи рамки. И това е нормално, всеки "пише себе си" в постовете си. Освен че пишеш себе си, то и четеш пак според себе си. Аз го правя същото, от това няма измъкване. И всеки с малко повече аналитична мисъл може "да ме прочете" по написаното. но това как ти ме "прочете", има общо с това как се възприемаш, какви вярвания имаш, какво смяташ за добро и зло и т.н., а аз нямам такива вярвания, нямам и емоции и "отношения"... и това ми позволява да виждам света и хората по-обективно и адекватно. И в това беше насоката и "посланието" ми. Да се отървеш от тези психични конструкции, защото те замъгляват преценката ти, не само върху света и другите хора, но и върху себе си.

А и също така, не си разбрала почти нищо от това което съм написал, объркала си адски много в какви рамки съм се поставил, изобщо не си чела внимателно. Което значително потвърждава опасението ми, че си тъпичка. Нищо лично.

Град
    Bulgaria
    Аз не възприемам света без любов, да. Не виждам смисъла в това да мога да познавам хората, да имам трезвен поглед над тях, ако не съм изпитала и няма и да си позволя да ти изпитам тази емоция. За мен един така изживян живот си е чиста загуба на време.
    п.п.: да не четеш внимателно и да си тъпичък са две различни различни неща. Когато нямам интерес към нещо е нормално да не му обърна цялото си внимание. ( надявам се да ме разбереш правилно )

Голям фен
    Аз не възприемам света без любов, да. Не виждам смисъла в това да мога да познавам хората, да имам трезвен поглед над тях, ако не съм изпитала и няма и да си позволя да ти изпитам тази емоция. За мен един така изживян живот си е чиста загуба на време.
    п.п.: да не четеш внимателно и да си тъпичък са две различни различни неща. Когато нямам интерес към нещо е нормално да не му обърна цялото си внимание. ( надявам се да ме разбереш правилно )
    Точно, потвърждаваш това което казвам - ти имаш нужда от любов за да се изживяваш. А това е просто една интелектуализирана форма на най-обикновенното, животинско самоопределение. Така че не се различаваш по нищо с най-простия циганин дето има нужда да яде, пие, да клеца и да бие жена си, за да съществува.Твоето е просто малко по-сложно, но принципа е същия, мотивът е същия..... И какво толкова си струва в това? Кое му е толкова възвишеното и божественото, че да определя живота ти, след като е просто изтънчена форма на психично самозадоволство?

И щом като нямаш интерес тогава защо изобщо ми опонираш..... ?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Така че не се различаваш по нищо с най-простия циганин дето има нужда да яде, пие, да клеца и да бие жена си, за да съществува.Твоето е просто малко по-сложно, но принципа е същия, мотивът е същия.....

Да, не разбираш. Няма какво да се опитвам да ти обяснявам, щом мислиш, че живеейки без това "изтънчено самодоволство" е по-добре. Мисля, че вече срещах твой пост, в който се опитваш да докажеш, че е нещо нищожно да се отдаваш по-малките неща,които ти доставят удоволствие,с което не съм съгласна и няма да се оптвам да ти налагам мнението си. Да не говорим,че изобщо не смятам любовта за едно от тези.

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    И щом като нямаш интерес тогава защо изобщо ми опонираш..... ? ]

Аз само изразих наблюденията си. Ти започна да опонираш.

Голям фен
    Да, не разбираш. Няма какво да се опитвам да ти обяснявам, щом мислиш, че живеейки без това "изтънчено самодоволство" е по-добре.
    Еми не, не става.... отказвам се. Ти наистина си тъпа. Казах ти че живея извън представите за това какво е добре. Това дали е добре изобщо не ме касае. Изобщо не се обвързвам с такива понятия. Толкова ли не можеш да вденеш? Погледнато от твоя гледна точка, да вярваш в любовта и всичките други глупости, както и да се дефинираш чрез тях, е "по-добре", и за повечето хора е така. Затова и казах че това "битие" е удобно, затова и е толкова разпространено, защото е сервирано на готово, а ти само грабиш от него, мислейки си че е твое. Удобно е, дава ти илюзията че си човек, че имаш Аз, имаш цел, идея, личност.... това е пътят към щастието, естествено че е по-добре да го следваш.....ако искаш да се чувстваш добре и да виждаш света както ти изнася. Но това мен не ме блазни, защото е лъжа. Красива, удобна, винаги налице, дава ти всичко....но си е просто лъжа.
    И естествено всичко ти е определено наготово и винаги има готов отговор на всеки въпрос - това е лошо!(или добро). Идва ти нова идея, а какъв е първият ти въпрос? Това добро или лошо е? Виждаш ли колко ти е ограничено мисленето от тези две понятия? Тези две хвърчащи думички. Целият ти живот и цялото ти мислене се определят от тях. Аз не се ръководя от тях, когато си мисля нещо, го мисля заради самата мисъл, не взимам предвид дали нарушава някакви "свещенни" неписани закони, не ме интересува дали ще извлека някакви дивиденти от тази мисъл. А теб явно само това те интересува.... Нищо не мога да направя в този случай.
    Аз само изразих наблюденията си. Ти започна да опонираш.
    Оооо я стига.... Точно обратното беше. Аз споделях свободни разсъждения, а ти изведнъж се появи и изсипа цял камион псевдо-интелектуален, морално-поучителен бълвоч върху мен. За какви наблюдения говориш, като първият ти коментар си беше чист хейт..... И то поне да беше казала нещо съществено, а ти се сведе само до обичайните - "Ти не си изпитвал любов", "Защо нападаш тези чувства",... бла бла бла. Жалка история.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Doctor_Satan, напълно съм съгласен с теб. Емоциите, са слабост. Ако един човек няма емоции, неможе да бъде наранен по никакъв начин/освен физически/. Според мен, всички тези емоции, са всъщност вродени инстинкти, които са ни били нужни в миналото, но днес са просто недостатъци. "Любов"-инстинкт за размножаване; Нужда от приятели-инстинкт за принадлежност към група; и т.н.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Doctor_Satan, напълно съм съгласен с теб. Емоциите, са слабост. Ако един човек няма емоции, неможе да бъде наранен по никакъв начин/освен физически/. Според мен, всички тези емоции, са всъщност вродени инстинкти, които са ни били нужни в миналото, но днес са просто недостатъци. "Любов"-инстинкт за размножаване; Нужда от приятели-инстинкт за принадлежност към група; и т.н.
    Точно! Според мен емоциите са просто психичният еквивалент на физиологичните усещания. Примерно физическата Болка преминава в психичното Страдание, вкусът от хубавата храна или нещо приятно преминава в психичното Удоволствие.... и т.н. това са все творения на ума. Просто са малко по-развити от животинските усещания, защото са преминали в психиката. Да определяш съществуването си чрез тези емоции е все едно да се определяш чрез яденето, пиенето, сексът и т.н. и съответните им нужди - глад, жажда, нагон и т.н. За това ли си струва да живееш.... да се наядеш? Защото нуждата от емоции и любов, далеч не се различава от това. Колко възвишено.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 10-17-2012 на 12:05

Град
    Bulgaria
    Както казах ,отказах се. Може би не те разбирам ,но не се заблуждавай, че ти си разбрал мен.

Още нещо: всичко,което правим го правим от инстинкта да си угодим. Това, че нещата ,които ти доставят удоволствие са по-различни от тези за повечето хора, не те прави по-различен. Ти също търсиш това,което те удовлетвворява - било то и в това да слушаш музика ,която те натъжава или ядосва, например. Правиш нещо само,ако го искаш, а ако го искаш и го правиш значи си угаждаш.

Относно поста ми, може да съм пуснала и малко хейт, така е когато изпитвам неприязън, но общо взето Е наблюденията ми от теб. Срещала съм те само в няколко теми, но не съм останала впечатлена в нито една.

Голям фен
    Както казах ,отказах се. Може би не те разбирам ,но не се заблуждавай, че ти си разбрал мен.

Още нещо: всичко,което правим го правим от инстинкта да си угодим. Това, че нещата ,които ти доставят удоволствие са по-различни от тези за повечето хора, не те прави по-различен. Ти също търсиш това,което те удовлетвворява - било то и в това да слушаш музика ,която те натъжава или ядосва, например. Правиш нещо само,ако го искаш, а ако го искаш и го правиш значи си угаждаш.
    Да така е... Аз обичам да си угаждам... Обичам да ям швейцарски шоколад и да набивам луканка..... НО ТОВА НЕ МИ Е ЦЕЛ В ЖИВОТА.... Обичам да слушам хубава музика, обичам много неща, но те далеч не ме дефинират като човек. Досега нали това се опитвам да ти кажа.... Исусе Христе!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си