- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос относно тренировка.
Е, ти си завършен, бе. Гледам баница си имаш, пресата ти е 8 реда, спирай да тренираш, че не мо'ем те запрем после.
Е с тоя ъп какво очакваш постоянно .. С тия 2 мускулни групи нищо няма да постигнеш. А тия дето ми казват че с 2 упражнение се тренира бицепс могат да се засилят в някоя стена. Аз за бицепс тренирам Концентрирани повторения 4 серии по 10 повторения с дъмпели, крив лост пак 4х10, един от уредите във фитнеса концентрирани като с щанга и още едно упражнение което няма как да ти го обясня. Отиди навън, хващай някой лост и успоредка и действай там. Прави лицеви и коремни вкъщи и развивай гърди и гръб на успоредките/лостовете.
ее отдоста време не съм се фейспалмвал толкова
малък, добави едни клекове, лицеви опори, набирания, кофички, "добро утро", ремена преса
всичко в кръг го сложи,
тоест клек-лиц опори-набиране с широк хват-кофички-набирания с подхват-рамена преса-"добро утро"
така 2-3 кръга, повторенията спрямо възможностите ти (по 8 примерно)
като дръпнеш 3-4 кръга
тази тренировка през ден.
в домашна обстановка, толкова
корема си го тренирай там по прогрмата ти, през ден ли е как е....
и го мани тоя бицепс за сега, само се потиш нищо не праиш .. може да си правиш 2-3 серии бицепсово сгъване след като свършиш кръга плюс 2-3 серии "френско" разгъване.
"добро утро" и "френско" разгъване ги виж в bb-team.org
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
И кво, искаш да ми кажеш че с 2 упражнения от 3 серии си свършваш тренировката за бицепс ?
Вероятно имаш предвид скотовото сгъване с щанга. Първо трябва да се правят основните,базови упражнения за бицепса като сгъване с щанга с крив или прав лост,сгъване с дъмбели,набирания. А след това изолиращите упражнения скотово с щанга или дъмбел. Или сгъване на машина. И съвсем за накрая са подходящи концентричното сгъване и сгъването с дъмбели от полулег (наклонен седеж).