- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква е вашата ме4та?
Моята е да отида в Америка с семейството ми и да се оправим там.И да спе4еля от тотото 3 милн.
защо точно 3?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Има разлика м/у мечта и цел.. Ако трябва да мечтаем можем да си мечтаем да ни отвлекат извънземни![]()
Мечти имам всякакви..Но най-големите съм си ги поставила като цел![]()
П.С Наистина,защо 3..Защо не 4,5,5...![]()
Моята е да отида в Тексас , представата ми е за скромна къщичка ,пустиня ,пясък , кактуси ,змии и да отглеждам животно примерно ... Да си имам един пикап и така ...Само не знам дали някоя ще би искала да живее там rofl
![]()
Да пътувам с каравана по света.Малко глупаво и наивно, но...А другата е да заживея някой ден в Лондон или някъде по Ирландия.
Винаги съм мечтала да посетя Ню Йорк и ако ми хареса наистина толкова, колкото си мисля, че ще е, да остана да живея там.
"Как ще живеем, ако не гоним измамата?" - Елин Пелин
Мечта голяма нямам,ако не смятаме за голяма мечта това да имам семейство, деца и да ги обичам,така както мен не са...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да отида в Лондон и да науча някои песни на китарата :3
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Искам да съм щастлив човек, това е. Да имам хубаво семейство и работа един ден, да съм доволна от себе си и от това, което съм направила. Едно такова перманентно състояние, не просто мечта, която мога да изпълня и след това да остане под формата на хубав спомен. Такова желание имам.
Мечта.. хмм... да обиколя света. Кой не го иска? Където и да е! Да видя различни места, забележителности, култури. Изключително интересно ще ми бъда да опознавам света.
Да заживеем влюбени и щастливи с настоящия ми приятел, по възможност в друга държава, но дори тук не бих имала нищо против, стига да съм с него. Две - три дечица, едно щастливо семейство да сме си. Иначе добро образование, хубава професия и работа, каквато желая и по възможност да е високо платена.
Да обиколя света.
Какво като е нецивилизовано ... Сега всички лукс , мукс а/у![]()
Да се науча да рисувам
Последно редактирано от Bomber : 10-02-2012 на 13:28
Да се прехранвам добре като певец в Германия, с хубаво семейство и добри приятели!:д и смятам да го осъщества !
Na jaaaaa!!![]()
Да стана успял човек
Да пътувам
Да скоча с бънджи <-- (тази е близо до осъществяване)![]()
Мечтата ми е да уча в Англия, да стана успешен моден дизайнер, да направя пътешествие в Париж,Ню Йорк,Лос Анджелис,Сидни,Милано,Рим,В енеция и т.н.Да намеря правилния човек за мен, да живея в малка двутажна къща с преден и заден двор, с няколко кучета
Да имам 2 осиновени деца (корейче и африканче
) и едно собствено... просто да съм доволна от живота си като цяло
![]()
Мечтата ми е да съм щастлив - все ми е тая с какви пари разполагам, кой е човекът до мен или каквото и да било. Щом си щастлив/а, значи имаш достатъчно.
Това ми е цялостната концепция за живота, но конкретните цели на този етап са:
-Да скоча с парашут (не от 40 километра)
-Да си купя кола
-Да реализирам таланта си
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.