.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Как да си свържа уредбата с компютъра ?

Здравейте първо искам да се извиня, ако темата се намира в грешния раздел, но не намерих по-подходящо място да я публикувам. Минавам по въпроса, имам една много стара уредба в нас и тъй като не се използва много често ми хрумна идеята да я свържа с компютърът ми, за да може съседите още повече да откачат (в кръга на шегата разбира се). Знам, че принципно има кабели, които се купуват и се свързват с компютъра и уредбата, но уредбата ми е доста старичка и при мен буксите са различни от стандартните в момента. Моля погледнете снимките, които се намират отдолу и кажете вашето мнение дали има шанс да я свържа с компютъра и ако да, какво трябва да купя ? Мерси предварително.

Снимка 1
    Снимка 2
    Снимка 3

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Moите колони са нови и са свързани по същия начин. Като цяло има начин, брачед ми си я прави така за компютъра но не мога да ти кажа какво точно да направиш. Може би, ако видя на място. Той до колкото знам си я прави със съвсем друг кабел да я свърже към компа, а тия нали си се свързват колоните към самата уредба.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

http://hama-bg.com/bg/product-view/6883.html това ти трябва включваш единя край на кабела в звуковата карта там където са ти били включени колонките а другия край в буксите на гърба на уредбата ти и натискаш отпред копчето AUX и успех в начинанието

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си