по принцип такива неща не се случват на нерелигиозни/неокултисти, които не вярват на такива неща, и които не се срещат с хора замесени по някакъв начин с такова нещо, например, преди години, докато свидетелствувах Словото из улиците на града, една жена ме заговори и ми каза че е получавала такива сковавания по време на сън и че тялото и се вдигало(левитирало) на няколко метра над леглото, и че когато повярвала в Исус, тогава онези демони, които правили това с нея, вече не можели да я измъчват, в същата нощ, докато спях, нещо или някой сякаш се опита да ме обземе/парализира, чувствах как тялото ми се сковаваше, в един момент в съня си видях в една тъмнина едни магьосници (на около 40) с кози брадички и опашки(завързани коси) и облечени в кожени дрехи, които правиха някакви магии пред мен, тогава се напънах и връзките се разкъсаха, а излизайки от съня, сякаш паднах от левитация върху леглото и тялото ми се раздвижи нагоре-надолу от действието на пружината на леглото подобно на залуляване върху батут, онези магьосници определено не бяха най-силни, но бяха поне някъде между ниска и средна степен на могъщество