- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наркомания ли е? (Сериозна тема)
Хубаво де - ако можеш да спреш и не си зависим от това - не си наркоман. Какво значение има дали ще се боднеш дома си или на улицата? Все си се боднал.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Няма кой да ти кажа.. ного ми е форевър алоун в момента.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Намери си, с тая чаровна усмивка и хубави цици няма да ти е трудно.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти пък къде ми видя усмивката? ;д
WindScar <3333
Е, страшен си бе мой.
Почти ме разтопи. ;д
WindScar <3333
тцъ, тея неща не ги умея, Якудзата се справя по-добре в такива ситуации.
Айде отивам да гледам ШЛ.
Корлеоне, пази се да не станеш зависим, че ще е много жалко да се похабиш.
Welcome to the Jungle...
е не знам кой как се справя, не ме и интересува. ;д
WindScar <3333
границата е тънка.. дали го правиш на някой купон с цел още повдигане на настроение (както с алкохола) или го правиш вече рутинно, навсякъде, просто защото иначе денят ти не е пълноценен.. макар тревата да си е най-лека, за мен са наркомани тия, дето на ден по 2-3 пъти се напушват.. при херца и тн. синтетични лайна нещата стоят по-различно, защото там се създава и физическа, освен психическа зависимост, има абстиненция, пристъпи и ала бла. дали се цакаш сам вкъщи или навън, все си се цакнал. пожелавам ти да го преодолееш тва, че наистина е жалко да се похабиш заради тия неща :/
Ми да де тия дето взимат рядко не са... тия дето взимат често са - къф е проблема?
Пръски мозък се сивеят
е тогава си наркомания , ако правиш нещо постоянно. Цигари , алкохол , компютърни игри , facebook.
Да си пристрастен към нещо е в частност наркомания.
значи, ако 1 път през лятото на 2005 примерно съм направил линия, съм наркоман ?![]()
вие не сте добре
n00bs
Ако ще и лятото на 89 да си я направил пак си наркоман - зимаш наркоман си не зимаш не си наркоман... лоджик като пиеш - пияница си не пиеш - не си пияница (няма значение колко пиеш и кога пиеш и т.н. щом приемаш алкохол си алкохолик)
Пръски мозък се сивеят
Наркоман си, когато ежедневието ти започва да се върти около мисълта за следващото тупане/шприцване/други думички... Може да не се целнеш и две седмици, но акъла ти е все в това - честито.
Как ме натегнахте, аз говоря принципно... :д
Може би звучи като предразсъдък, но винаги съм смятал, че слабите психически хора стават жертва на някакви (тежки) зависимости. Конкретните причини са най-разнообразни - от презадоволеност, липса на родителска загриженост и внимание до сериозни семейни проблеми (вкл. и финансови). Познавам хора, които са употребявали какво ли не, но не са станали зависими, познавам и такива, които лежаха по комуни, а някои тотално се изгубиха от хоризонта (може и да са умрели след някое предозиране). Въпрос на характер.
Доста е ограничено да се смята, че щом пийваш или палиш по цигара от време на време, значи си алкохолик, никотинозависим и т.н.
Welcome to the Jungle...
Добре, дори и да не е много по-голям, дори и да е малко по-голям, дори и да е равен, пак е притеснително а и смешно..
WindScar <3333
Наркоман си, когато са те прибирали N пъти за притежание.
Когато почнеш да си взимаш с пари, които нямаш.
Когато почнеш да си продаваш покъщнината.
Когато всичките ти приятели са наркомани, събирате се, за да друсате и циклите заедно и не се виждате по друг повод - "какъв ще е смисълът/ к'во ще правим, ако не пушим/друсаме/ бодем/тупаме?" Нямате др теми освен дрога и нещата около нея.
Когато ходиш на училище/работа, за да се надрусаш или да си надрусан.
Когато единственият човек с когото не те свързват разни схеми е майка ти.
Когато станеш адски флегматичен и не знаеш какво да говориш...Защото не правиш нищо др осен да друсаш.
Когато единственото нещо, което движи животът ти и ежедневието ти е да си вземеш.
Когато те пребият заради наркотици.
Когато си готов да седнеш на тротоара и да си свиеш/дишаш лепило/подготвиш шприца или фукалката/етц. и изпитваш върховен нихилизъм за мнението на околните, не се замисляш за самоуважението си и безопасността си.
Когато си хванеш гадже и единственото, което правите е да се друсате /и чукате/...А, ако не друса да се погрижиш това да стане.
Когато безплатните ти минути винаги са към шаното.
Когато утре е равно на наркотици.
Това да използваш наркотици и наркотиците да използват теб са различни неща.
Когато изгубиш контрол - тогава ставаш наркоман.
http://vbox7.com/play:5b4dc7d8
Ooo, обърках линка, бре... https://www.youtube.com/watch?v=TFvaN6RGnyU е т'ва е
А за психопата се знае, че е на кафево - кво се очудвате.![]()