.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Повече от фен Аватара на Scarface_
    когато си пробвал наркотици 1 път не си наркоман , когато си го правил няколко пъти технически не си наркоман , за мен си наркоман , но всъщност си боклук лайно и когато го правиш всеки месец и по-често си реално наркоман...когато се напиваш като куче си пияница , когато пиеш понякога си нормален човек , когато пиеш всеки ден примерно може и по 100 грама да е си алкохолик ...въпреки , че за сериозните хора , които са против наркотиците като мене , както казаха останалите когато и да си опитал линии и т.н си си наркоман точка - " . "
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    от един път гей става ли се?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тук става дума за физическа нужда там няма точен брой приеми може и от един път да стане

било и да искаш на 2 3 4 5 6 месеца пак говорим за пристрастеност но по-слаба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Големи глупости се изписаха на някои места...

unknownname
    Guest

наркомания

наркоманията е хронично рецидивиращо заболяване, при което са налице неврохимични и молекулярни промени в мозъка,тези промени правят болестта трудно податлива на лечение, независимо от рехабилитационните програми и медикаментозните лечения по голямата част от зависимите не успяват да се излекуват поради настъпилите промени във мозъка които в повече от случаите са необратими.Също така наркоманията може да отключи други отделни психични заболявания като шизофрения която в повече от случаите се явява като хронична болест и продължава през целият живот на заболелия, тя също изгражда сериозни неврохимични и молекулярни промени във мозъка

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Големи глупости се изписаха на някои места...
    Здрастиии

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Наркоман си като се пристрастиш, и когато вече определеното вещество ти стане приоритет в живота, измества семейството, приятелите ти, интересите, дори храната, в тежките случаи...

Нарконан означава да си зависим към дадено вещество-херца, цигари,коко,мара,опиати,алк охол и др. На всеки наркотик му е необходимо различно време , докато доведе до пристрастяване, зависи дозата, начина прием, организма на човек и неговота психика. Ако вземаш наркотици или ги спирай или много рядко, вярно с тях си изкарваш хубаво, но това , което може да последва е милион пъти по-гадно. Не вземай пико, амфети тва е най-голямата глупост. Водят до психоза, ставаш психичноболен и не го осъзнаваш. И така си оставаш. ПО-добре бъди на хероин др опиати, цигари , алкохол , но не и това. Ако искаш гледай реквием за една мечта , как една жена се пристрастява към хапчета за отслабване , които има амфетамин. Накрая полудява. С тревата също внимавай , щото аз развих паническо разстройство от нея, ама за два месеца се пооправих, не ти се иска да знаш кво е.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaaa Виж мнението
    Нарконан означава да си зависим към дадено вещество-херца, цигари,коко,мара,опиати,алк охол и др. На всеки наркотик му е необходимо различно време , докато доведе до пристрастяване, зависи дозата, начина прием, организма на човек и неговота психика. Ако вземаш наркотици или ги спирай или много рядко, вярно с тях си изкарваш хубаво, но това , което може да последва е милион пъти по-гадно. Не вземай пико, амфети тва е най-голямата глупост. Водят до психоза, ставаш психичноболен и не го осъзнаваш. И така си оставаш. ПО-добре бъди на хероин др опиати, цигари , алкохол , но не и това. Ако искаш гледай реквием за една мечта , как една жена се пристрастява към хапчета за отслабване , които има амфетамин. Накрая полудява. С тревата също внимавай , щото аз развих паническо разстройство от нея, ама за два месеца се пооправих, не ти се иска да знаш кво е.
    дейбаааааа, ква наркоманка се оказаах. Чакай, уе, че той и бащата наркоман... и гаджето също. Но цигарите наистина са значителна част от деня ни.

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    дейбаааааа, ква наркоманка се оказаах. Чакай, уе, че той и бащата наркоман... и гаджето също. Но цигарите наистина са значителна част от деня ни.
    Ами , от научна гледна точка, никотина в цигарите води до пристрастяване, това на практика си е легален наркотик, ако беше забранен , както други дроги , щяхме да смятаме за цигарите като за хероина. Вярно, и аз пуша, но на практика това си е пристрастяване и то психическо сравнимо с херца , кока. казвам какво съм чел, ако питаш мен и аз не смятам цигарите за наркотик, пресилена дума е. И защото всеки пуши и пие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си