.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво мислита за Креатин Монохидрат на Олимп?

Какво мислите за тоя креатин на марка Олимп? Добър ли е ?

Супер фен
    Аааай,ай,ай. Отново малкия химик ли е? С какво си решил тоя път да се дрогираш? Имаш ли 50 кила с тия лостове?

И пак не разбрах от кога Креатинът е Химия?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Мисля, че креатина не е за теб
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Не знам за к'во говорят тия пичове над мен, а и понятие си нямам к'во тренираш и дали изобщо креатинът е за теб, обаче монохидрадът се прави изключително просто и няма как да направят лош такъв, без значение марката. Взимай го смело.

П.П. Хубаво е да гледаш за микронизиран, но и на Олимп надали е лош.

Пичове не разбрахте ли че не сте ми родители.И аз ви питам едно вие ми отговаряте с друго...

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Не знам за к'во говорят тия пичове над мен, а и понятие си нямам к'во тренираш и дали изобщо креатинът е за теб, обаче монохидрадът се прави изключително просто и няма как да направят лош такъв, без значение марката. Взимай го смело.

П.П. Хубаво е да гледаш за микронизиран, но и на Олимп надали е лош.
    Еми ходя на фитнес ( и на лостове)... и незнам далик кикбокса се брой...

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Oххх, заеби го тоя креатин, вземи си няколко кг. конска кайма с тия пари, същата сила ще ти даде.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Oххх, заеби го тоя креатин, вземи си няколко кг. конска кайма с тия пари, същата сила ще ти даде.
    абе разбираш ли, то на него добавките му носят някаква психическа сила едно е да ядеш конско месо, друго да пиеш креатин и да си мислиш, че си химик, а резултата не го мисли толкова много
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    Пичове не разбрахте ли че не сте ми родители.И аз ви питам едно вие ми отговаряте с друго...
    И слава богу! Радвай се,че е така. Щото щях да ти завъртя ухото на 360 и дори на 720 градуса (я да видим кой е учил геометрията както трябва?). Ушичките ти щях да откъсна и пред мен всеки път щеше да обръщаш джобовете си за скрити химикали.

Хах, ако ми беше родител, нали знаеш че ако ме докоснеш щях да ти счупя главата

Не знам какво го прихваща тоя пич над мен и защо иска да ти дърпа ушите , но както и да е... Монохидратът си е монохидрат и няма голямо значение на коя марка е освен цената. Тъй като вече си решил да го взимаш, препоръчвам ти на юниверсал...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MilanBG Виж мнението
    Не знам какво го прихваща тоя пич над мен и защо иска да ти дърпа ушите , но както и да е... Монохидратът си е монохидрат и няма голямо значение на коя марка е освен цената. Тъй като вече си решил да го взимаш, препоръчвам ти на юниверсал...
    Мдааа, добро предложение за юниверсал. 13-годишният ще остане много доволен от него. Остава да предложиш подходящ креатин и за 8-10 годишните момчета.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Мдааа, добро предложение за юниверсал. 13-годишният ще остане много доволен от него. Остава да предложиш подходящ креатин и за 8-10 годишните момчета.
    Кой ти е казъл че съм на 14 :/?

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Ами по-добре юниверсал отколкото някой и друг буклук. Ти маи не разбра, че той така и така ще си вземе креатин...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си