- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна ??
С приятеля ми правихме секс преди 2 седмици ,но без презерватив . Малко след първата седмици започнах силно да се притеснявам заради следните симптоми които имах и те бяха-леки болки в корема от време на време сякаш ще ми идва а не ми идваше , няколко дни ми се слъчи да ходя по често до тоалетната , а днес или утре би трябвало да ми дойде. Та се чудя дали има някаква вероятност да е станал някой гаф , той не е свършил в мен или нещо такова но все пак се притеснявамСподелете мнение
Не , не правихме анален секс
Ами щом са минали 2 седмици от рисковия акт си направи тест.
Ти в овулация ли беше, когато го правихте?
Правете секс с презерватив за да ви е мирна главата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На колко си?Тест прави ли си ?
Като ви е страх защо не сте ползвали презерватив .. сега можеш само да гадаеш.
Гади ли ти се?Болките в корема може да са от съвсем друго нещо.
Прави си тест и следващия път мисли повече!Хайде,успех!
Направи си тест.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
авввввв човече, осъзнаваш ли, че носим едни и същи имена :О Питам!>?
Иначе теЗ симптоми могат да означават 239835 неща.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Най-много се притесних от болките в корема защото ги имам от около 3-4 дена да речем , а и когато пишкам урината ми е леко мътна и това също ме притесни , утре може би ще си направя тест
няма смисъл да даваш 4 лева за тест ... тва са г/д 10 памперса :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
+Направи си тест, ако се съмняваш. Тук няма как някой да ти каже дали си бременна - не сме врачки.
А, колкото до въпроса на marilyn "в овулация ли беше" съмнявам се, че си се замисли - ако ти е редовен цикъла и си правила секс 2 седмици преди да трябва да ти дойде - има много голяма вероятност да си била в овулация...
^^Именно, че не знаем дали й е редовен цикъла...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да де, просто ми се стори, че и тя няма идея кога и е овулацията и не знае какво да отговори.
За 5 лв. се стискаш, купи си един тест, баси...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Малии любимите ми теми са тези дали съм бременна ... Ние не сме врачки , направи си тест
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън