.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Мега фен Аватара на machoka

Имам проблем!

Като видя някоя пичка, не не, не просто пичка.. а пичундрела рожбавела и няяяяякак не мога да я приема насериозно. В смисъл - разглеждам я като сексуален обект. Тука покрай мене има една такава аптекарка, една магазинерка и някакви други каки.. ами въобще не ме интересува кой химичен елемент се съдържа в лекарството и НИКОГА не мога да запомня на ден по три пъти през дванаесе часа ли е, или два пъти през шест. Виждам чифт кокили, ханшче във формата на изваяна цигулка и лице, достойно да украси корицата на Гламър. И всичко това умело прикрито под бяла престилчица, леко стелеща се над дискретните, впити дънки с талия, ниска като пенсионерски доход.

Въобще - вие как комуникирате с красивите жени. Уточнявам - тези, които във ВАШИТЕ очи са красиви. Защото всеки го кефят различни неща. Аз с тия - които на мен ми допадат - не съм способен да проведа сериозен разговор!

Сондирам мнения и на двата пола.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ти си секс маняк. Безнадежден случай.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Еми аз като видя хубава аптекарка и ѝ предлагам да се чукаме, няма как иначе.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Еми и аз така, ама т'ва нормално ли е, питам аз?!? Е ли това някакъв извратен мироглед, социална импотентност, неспособност да завържеш високо интелектуален разговор, хормонален дисбаланс с висока чувствителност, или просто зодиакален афинитет? Скорпион съм.

Важно фактологическо уточнение е, че не съм 16 годишен девствен фападжия. Сексът не ми е малко и не ми недостига. Някъде другаде се корени несериозното ми отношение към рожбичките.
    Последно редактирано от machoka : 10-26-2012 на 06:58

Красиво и описателно. Защо не пробваш да говориш така и с тях и просто не опиташ да ги приемеш на сериозно? Знам, че е почти невъзможно, но все пак постижимо. Честно казано, поставяйки се на твое място, може би и аз ще ги приемам като плячка, сексуален обект, отколкото като жена. Така си мисля, хората сме устроени така.
    BTW как се държиш и какво означава ''неспособен съм да проведа нормален разговор''? Кикотиш се, притесняваш се или какво?

Зодиите са глупост, зарежи ги. Нормално е в тази възраст да имаш силно сексуално влечение.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Скорпион съм.
    Неизлечим си. Вие обожавате жените.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Красиво и описателно. Защо не пробваш да говориш така и с тях и просто не опиташ да ги приемеш на сериозно? Знам, че е почти невъзможно, но все пак постижимо. Честно казано, поставяйки се на твое място, може би и аз ще ги приемам като плячка, сексуален обект, отколкото като жена. Така си мисля, хората сме устроени така.
    BTW как се държиш и какво означава ''неспособен съм да проведа нормален разговор''? Кикотиш се, притесняваш се или какво?

Зодиите са глупост, зарежи ги. Нормално е в тази възраст да имаш силно сексуално влечение.
    В коя възраст?

Не се притеснявам и не са потя, споменах в предишния пост какъв НЕ съм аххах, просто почвам да ги бъзикам тънко, несъсреодоточен съм ии тези, които имат грам наченка на набръчкано сиво вещество, явно усещат тънката ирония и се нацупват

Мега фен
    Ау. Кофти работа. Вечерното нагощаване и ритуалното чифтосване вероятно биха облекчили симптомите.

Разпръсни семето, Чарли.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    бих казал нормално, ако е непозната гледам да не говоря глупости
    всички са хора, всички серът и се потят
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ау. Кофти работа. Вечерното нагощаване и ритуалното чифтосване вероятно биха облекчили симптомите.

Разпръсни семето, Чарли.
    Сеем ниви секви. Не е в това въпроса. По-скоро е на психическа основа. Някакво предубеждение към кукличките.

А проблемът не е да си мъж, а в това да приемеш дадена група жени като нещо повече от вагина с израстък - тяло.

Може би не заслужават да се отнасят така с тях.

Смени си аватара)

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Въобще - вие как комуникирате с красивите жени. Уточнявам - тези, които във ВАШИТЕ очи са красиви. Защото всеки го кефят различни неща. Аз с тия - които на мен ми допадат - не съм способен да проведа сериозен разговор!

Сондирам мнения и на двата пола.
    Мен преди проблемът ми беше, че изпитвах ужас от красивите жени, избягвах комуникация с тях, като трябваше да говоря гласа ми се променяше...

Ама се промених изведнъж, а сега не ме бърка грам, пък и имам доста повече опит.

А твоя проблем - вероятно загорялост, на мен би ми помогнало гадже.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Мачо, за теб Глория и Илия загоров написха песен бе

http://www.youtube.com/watch?v=EUwB4J_oESI
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    <3
    АпфУ
    Аз мисля същото и за момчетата. Че и за момичетата. Може да е глупаво, ама никога до сега не съм бъркала в преценката си за някой много добре изглеждащ пиДЖ. Всичките са били с гнили вътрешности и поради таЗ причина не ме е било яд, че ми е увисвало ченето по тях. 'Проблема' при мъжете е, че като видите 'кукла', дори да не ви харесва вътрешността й, не ви пречи да я изчукате. Докато женските се филмираме поне малко за такива неща.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не виждам проблем тук.

Аз по-скоро говорих от друга гледна точка. ПиДЖката мое да е докторант по молекулярна биология, но аз пак не я приемам насериозно. Не казвам, че искам непременно да я чукм. Просто почва едно леко пренебрежително поведение, малко иронично, с подхвърляния (или направо замеряне) на сексуална основа, приятно разсеян съм и така. Нагонът е друго, него не го намесваме. В сми - предубеден съм към мацоранката и някак си не я 'чувам', а само виждам )

в смисъл, тия крака ебаси, не са създадени да седят затворени под някое бюро! Кой биха го заинтересували инак!

Мега фен
    Град
    <3
    Ахм.. Разбирам. Същата работа е и с момченцата тип 'манекени от списание'. Те са красиви. Аз обичам чаровни хора. Примерно. И какво ако е докторант по молекулярна биология? Може да си такъв, да си супер красив и пак да нямаш нужните качества, за да впечатлиш някого.

Не знам дали е подходящ пример, но се сетих:

— Базил е много известен и винаги носи евтин часовник. За какво да го убият? Той не е достатъчно умен, за да има врагове. Разбира се, талантлив художник е. Но човек може да рисува като Веласкес и все пак да бъде безкрайно скучен. А Базил наистина е доста скучен.

Същото може да се каже и за не толкова чаровните/красивите хора. Ако видиш някоя грозничка, ама с нищо не те привлича, ще я приемеш ли на сериозно и ще й дадеш ли шанс, или НЕЩО, с което да ти покаже, че не е това, което изглежда?
    4XCOKИ

За грозничката си имам уши. За барбитата само очите ми работят.

Т.е. - давам им шансове по равно

Мега фен
    Град
    <3
    За грозничката си имам уши. За барбитата само очите ми работят.

Т.е. - давам им шансове по равно
    Т.е. ги отсяваш в онова ъгълче на несериозността, с която ги приемаш.
    Остави това, че ще имаш уши за грозничките. Ти и с барбитета преди да ги заговориш няма да ти влязат в полза ушите. Какво първо впечатление ти оставят (грозните), за да искаш да стигнеш до това да си ползваш ушите? Ако те не проявят интерес към теб, ти би ли?
    Наистина може да е глупаво, но хората явно така сме устроени и не мисля, че е кой знае колко грешно да сме предубедени в това. Всъщност като се замисля си е глупаво, но не съм открилО начин, да го променя поне за себе си. :3
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Т.е. ги отсяваш в онова ъгълче на несериозността, с която ги приемаш.
    Остави това, че ще имаш уши за грозничките. Ти и с барбитета преди да ги заговориш няма да ти влязат в полза ушите. Какво първо впечатление ти оставят (грозните), за да искаш да стигнеш до това да си ползваш ушите? Ако те не проявят интерес към теб, ти би ли?
    Наистина може да е глупаво, но хората явно така сме устроени и не мисля, че е кой знае колко грешно да сме предубедени в това. Всъщност като се замисля си е глупаво, но не съм открилО начин, да го променя поне за себе си. :3
    не разбира се. За какво. Малко повлекани ли има... С грознички не си говоря, ако те не ме заговорят. Ест, не им отказвам, захлупвам си очите с ръчичка и започваме да си говорим. Мога да ги слушам цял ден.

Но когато нещо хвърли сянка пред пътя ми - обърна се, погледна нагоре и видя жираф, чернокос и с геометрията на фиданка, чиито копче на дънките закрива клитора (ебаси талиите) - общо взето пръв предприемам стъпка. Стъпките варират, но никога не включат нормален - човечен коментар. А когато нуждата от комуникация е незбежна (касиерка, продавачка, етц), заформяме крайно интересни разговори, но не мога да ти кажа какви, щото никога не ги запомням.

Мега фен
    Град
    <3
    Милия
    4XCOKИ

Положението е сериозно трагично, щом дори разговорите не помниш. С две думи-пълен фарс. Ще ти мине. Дано само не си на 60, когато това се случи. А защо са всичките глупави шеги и подмятания? Умишлени ли са?
    Какъвто и красавец да ме заговори, изпусне ли някоя глупост му отвръщам подобаващо-с още по-голяма глупост. Не понасям лигльовци. Може би това е причината.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    сиг за малка водка ще ми счупиш чепа, ама аре
    фейк обв
    n00bs

не е ного обв, ама знае ли човек.

ами - мога да кажа, че са 'несъзнателно умишлени'. в смисъл - ТО те провокира!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ами аз нали съм ветеринарче като видя някоя девойка и правя комплименти колко е хубаво кучето заигравам го давам му лакомство и тя си умира от кеф

така съм си изпросил 7 8 срещи

или просто отивам в парка за ненадейна среща все ми е тая коя ще срещна
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хормони Мачо, хормони. И подсъзнания, инстинкти и т.н. Като видиш мацоранката провокацията е налице и губиш трезва мисъл, на ход е другото ти Аз (не това от подписа) и започваш да действаш по инстинкт. Съответно разговорите ви стават забавни и леко странни. Що не пробваш с някоя от тези да преминете от формални към по-неформални и проникновени взаимоотношения, може пък това да е решението.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си