- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам проблем!
Не се смущавам, когато общувам с мъже, които намирам за привлекателни, и с които бих спала. Никога не ми е било проблем. Някак твърде нормално, нищо кой знае какво впечатляващо не е. Харесва ми, приятно ми е да срещам такива мъже, но външният им вид не ми влияе на преценката за тях, и не ме притеснява.
Да, така става. Добре че не попадам на такива всеки ден.![]()
ПП: Мразя скорпиони, груби са, ръсят много простотии, имат чувство за хумор и обичат да командват и да става така както на тях им е угодно. Иии гледат странно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е , аз нямам такъв проблем.Мога да говоря с всички , освен ако не е много тъпа и колкото да говориш ти мълчи.Тебе ти доскучава и колкото да е яка , ставаш и си тръгваш.
4XCOKИ
откакто живея в жилище на последния етаж и съм много по-близо до звездите усещам как енергията им се влива в мен. Животът ми е по-подреден, по-уравновесен. Никога няма да съжаля за похарчените от мен няколко хиляди лева за лични хороскопи. Откакто си направих личен хороскоп - астрологически и нумерологичен усещам една много висока вътрешна чистота. Вибрациите на вътрешното ми същество и вселенския разум са синхронизирани.
Информацията получена от звездите ми помага в ежедневието от такива тривиални неща като покупката на прах за пране до дълбоките и важни решения като патрньорка в живота и цвят на плочките в банята.
Хвала!
Хвала на астрологията!
Grumpy old madman
4XCOKИ
абе така реагират момченцата с първите гаджета.. я се стегни.. доста са ти годинките ( и контактите с женския пол предполагам) че да си изкарваш до толкова ангелите че даже и да забравяш разговор ... като ти харесва с безмълвие нищо няма да стане... почваш да си мислиш за противоположни неща във въпросната кака - до колкото е възможно след като не я познаваш ( каза че са продавачки и т.н.) че може да е тъпа до толкова че да те отврати - etc. .. ако и такива простотии не ти помагат повече опит с барбита
Шефе, видиш ли мацоранка, почни да смяташ приблизително какъв е рискът да има ЧПВ![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
няма да ти кажа пък!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
мАминко) не е въпроса във възрастта. Въпросът, който поставям не касае толкова мен, колкото е общовалиден. Как се приемат мацоранките в обществото и бива ли достатъчно сериозно отношението към тях)
е, в крайна сметка който е разбрал бъзика в темата - разбрал, който не - жив и здрав)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.