.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Много се притеснявам ;((

Така проблема ми мисля, че е наистина МНОГО сериозен. Значи вчера бях навън и изведнъж ми се приходи до тоалетна (голяма нужда) и се прибрах до нас, защото бях близо. И отидох и незнам как да го нарека дори.. имах нещо ако мога да кажа така ' по зле и от разтройство '. Все едно вода излиза (с извинение). :О Направо ще се побъркам. Днес след училище се прибрах, наядох се и след десетина минути след яденето отидох до тоалетна и абсолютна същата водичка. ;(( Преди малко бях на ресторант и сега се прибирам ОТНОВО същата работа. Какво ми ставаа.. и корема ми постоянно къркори. Днес цял ден ме боля и стомаха. Незнам какво да правя вече.

Мега фен Аватара на tori
    Доктор.

Сигурно и теб те е хванал есенният вирус. Отивай при личния да ти изпише лекарства.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Днес ми е мааалко по-добре. И утре отивам на лекар.

Вирусче е сигурно. Иди на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на besso
    Чревен вирус, сега му е сезона. Но пак иди на лекар.

Голям фен Аватара на notlike
    Отвратителна работа са тези чревни вируси. Особено ако имаш стомах като моя. Аз попринцип, като имам такъв вирус, пия една комбинация (не едно веднага след друго) Гентамицин (1-2 дни), йод и прополиус. Минава изключително бързо. Също така и ден-два диета.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си