.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Дразни ме!

Threaded View

Имаше време само в почивните дни и всеки понеделник тя не спираше да ми говори какво е станало в сериите - ВСЕ ЕДНО НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА И НЕ ЗНАМ КАКВО СТАВА . Това го преглътнах.....някак си.От няколко дни тя отсъства от училище и колкото и пъти да си пишем по скайп тя не спира да ми се хвали на кой епизод е.Почвам да си мисля,че тя отсъства за да го гледа
    Обсъжда любимата ми група,не спира да ми говори за вокала,а аз точно него харесвам.В училище като бяхме и казах,че ако го видя ще припадна,И ТЯ НАЙ-НАГЛО МИ КАЗА : "ПРЕДСТАВИ СИ НА МЕН КАКВО ЩЕ МИ Е"!!Аз слушам групата от 2 години,а тя само от един месец!Тогава не знам как се сдържах да не я убия....
    И на върха на всичко,тя почва да ме отделя от моята най-добра приятелка с която съм израстнала (тя преди много време се премести в София си идва само за ваканциите).Лятната ваканция излизахме трите и се забавлявахме много.На моя рожден ден бях поканила само двете и точно тогава най-добрата ми приятелка трябваше да тръгва за София.И ДРУГОТО МОМИЧЕ СЕ РАЗПЛАКА,САМО ЗАЩОТО ЩЕ СИ ХОДИ!!!!!ЦЕЛИЯ РОЖДЕН ДЕН ТЯ Й УВИСВАШЕ НА ВРАТА,НЕ СПИРАШЕ ДА ХЛЕНЧИ И ДА НЕ ДЪРЖИ ВСЕ ЕДНО НЯМА ДА ХОДИ В СОФИЯ,А ЩЕ УМИРА!!!!Кажете ми какво да правя!!
    Последно редактирано от kali_9999 : 10-27-2012 на 10:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си