Моля ви да спрете да спорите, тази конфигурация ще се използва за игри и обикновени 3Д приложения. Тази видео карта върши работата на макс, а не ми е нужен 6 или 8 ядрен FX, защото едва 2-3 игри на пазара се възползват от тези параметри. и3 си върши перфектна работа, то даже напрактика логическите му ядра са 4, така че може да се води и 4 ядрен. Интел пред всичко, предвид качествената му работа, а да не говорим, че FX сравнен с интел за работа върху 3Д,4Д,5Д програми не може да се качи дори и на малкия му пръст. Съгласен съм с dangerlol и все пак повтарям, че компютъра ще се използва предимно за висок клас игри. Не ми трябва 6 или 8 ядрен, предвид излизането на fx-6300 на пазара, той е добър, но както споменах много малко игри се възползват от тези параметри. 6300 ще е един по-нов 6200 с подновени детайли и по-бърза работа. Запознат съм, че само на бф3 му харесват многоядрените процесори.
А и друг въпрос.. С голяма решителност реших да закупя тези http://nikem-bg.net/cart/46039p1r466...02735p1rf.html части. Сглобяването ще го направя сам. Има ли нещо специфично, при което трябва да внимавам, за да не се обърка сглобяването? Мисля, че с тези параметри, крисис 3 ще върви на макс.