.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив

Lightbulb Да ми дадете компетентни съвети момичета ...

Можете ли да ми дадете съвети какви хубави кристали за коса да си купя - до около 10 лв., молив за вежди - и той да не е много скъп, и дезодорант който да мирише хубаво и да не оставя бели следи. Благодаря!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Кристали: хм,не предпочиташ ли масла? Например наИкаров пшеничното,мнооого много малко масло след баня (ако сложиш дори малко повече ще ти се омазни),страхотно действа на бързоцъфтяща коса.А и става за добавяне в домашни маски за коса. Цената е около 3,максимум 4лв от аптеката.

Молив за вежди: аз не използвам,но много добри мнения чувам за този на Есенс,цена- последно го гледах около 4лв

Дезодорант не знам чак много да е хубав,ползвам един на нивеа и не съм чак очарована,но аромата е хубав,но ако се интересуваш - от серията ейнджъл стар е.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    За дезодорант на Nivea - pure and natural action Jasmin жълтичко цветенце има

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    ок благодаря. А отзиви за маслото на Икаров против стрий чували ли сте или?

Извинявам се, че използвам темата, но да не пускам нова за нещо толкова дребно - има ли моливи за черни вежди? Преди ми се струваше, че са ми много тъмно кафяви, ама май са си баш черни Изобщо не мога да си намеря, всичките са кафяво до светло кафяво...
    Авторке, аз използвам едни от най-комерсиалните кристали - Cristalli liquidi на Biopharma и съм доволна

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    1/ има черни за вежди
    2/ на каква цена са?

^около 6 лв мисля, че беше +/- 1

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Cristalli liquidi правят косата пърхава, не и точно мека, но и не придават блясък. Ако и сложа кристали и я правя с преса или маша прави и блясък, но не е нещо мега добро, потърси по-хубав продукт, аз си слагам бадемово масло на икаров, не стимуланта, върху мръсна коса на-вече по краищата и не в корените. стоя си така час/два и после я измивам хубаво. Едно, че е подхранващо и второ, че го правих ,когато имах много косопад и ми помогна с второто намазване.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    За маслата за заличаване на стрии - забрави. Можеш само да направиш всичко възможно да не ти се появяват повече. Има много малко продукти, които могат най-много да ги поприкрият и толкова.

С моливите за вежди внимавай много, да не се получи кофти.
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Кристали ползвам на Cristian of Roma 100ml.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз използвам (понякога) кристалите на Victoria Beauty

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Бих ти препоръчала моите, но никъде не намирам снимка в нета. Купих си ги от фризьрски салон. Пише, че са с мало от ленено семе за суха и третирана коса, предпазват от цъфтеж и UV лъчи. Много ми харесват и миришат яко. Тези на Виктория нещо си хич не ми вдъхват доверие

Относно стриите, най-добрия ми приятел ползваше едно мазило, от аптека се купува, казва се Mustela и казваше, че много му е помогнал.

Иначе кристали на Виктория не си купувайте! Това, което предлагат като кристали няма нищо общо с кристалите, а аз направих грешката да си купя и това и представлява една лепкава смес, която като се сложи върху косата дори не попива, става ужасно..

Дезодорант ти препоръчвам Боржуа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на mimijessi
    http://www.prikachi.com/images.php?i...6/5448846q.jpg Аз имам тези,но не ми харесват

Супер фен Аватара на marble
    Не ползвай молив за вежди.. Пробвай сенки за вежди или дори обикновени за очи.
    Повечето случай, в които съм виждала момиче с попълнени вежди с молив изглеждат ужасно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Бих ти препоръчала моите, но никъде не намирам снимка в нета. Купих си ги от фризьрски салон. Пише, че са с мало от ленено семе за суха и третирана коса, предпазват от цъфтеж и UV лъчи. Много ми харесват и миришат яко.
    Да не са тези?
    http://i.imgur.com/lCTgF.jpg

http://victoriabeauty.eu/index.php?o...mid=60&lang=bg
    Моите са тези :з Харесват ми много

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ягодке ползвала ли си тези ,на които постна снимка и ако да,хубави ли са ? ^

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ягодке ползвала ли си тези ,на които постна снимка и ако да,хубави ли са ? ^
    Да.Те са на мама ама съм ги пробвала от нея, а и фризьорката ми е слагала от тях.Много съм доволна, а и са на нормална цена. Аз обаче откакто открих аргановото масло, кристали не съм пипнала.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да.Те са на мама ама съм ги пробвала от нея, а и фризьорката ми е слагала от тях.Много съм доволна, а и са на нормална цена. Аз обаче откакто открих аргановото масло, кристали не съм пипнала.
    На каква цена са и само от фриз.салон ли могат да се вземат ? Много искам и аз да си взема арганово масло,но още се чудя,а и ако ще взимам искам някое по-качествено,а то не е особено евтино.

Ами Christian of Roma имат магазин само в Пловдив май.Може да ги купиш и от някой фризьорски салон, който работи с тази марка.Тук доста често виждам такива салони. А ако не ги намериш никъде, което силно ме съмнява, може да ги поръчаш и от интернет.Струваха 15-16 лв. последно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си