- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неловка ситуация - дайте съвет
Имам нужда от съвет, тъй като изпаднах в една малко конфузна ситуация и сега не знам как точно да постъпя. Ето какво се случи - (първо, момче съм, на 22) лятото бях на нудистки плаж и един ден както си седя на хавлията - гледам към мене се приближава някаква жена. Като дойде до мене, се оказа, че я познавам - беше майката на най-добрия ми приятел, която, както се оказа, също обичала да ходи по нудистки плажове и по същото време била на почивка там, дето съм и аз. Била ме познала жената и решила да ме поздрави. Добре, обаче тя изглежда доста добре за възрастта си, и като дойде при мене, аз се надървих (shame). Изобщо не съм го искал, но просто като й видях пилето, и не мога да откъсна поглед. И хоп - малкия приятел се изправи на мига. Ще отбележа, че другите жени не им обръщам такова внимание и в това отношение не съм имал проблеми. Но нея като я видях, и не знам, може би защото я познавам, и то отдавна, и се възбудих. А тя като видя, че се надървих, и ми вика: "Нещо май се възбуди, а?", и взе да се подсмихва, а аз не знам какво да кажа, умирам от срам и в същото време изпитвам още по-голяма възбуда, защото ме е видяла. Като видя в какво положение съм, и вика: "Много ти е млада тоягата да брули мойта слива, недей я топорчи толкова" и се засмя, а аз само измънках нещо там да замажа положението. Каза ми още нещо и си тръгна, явно усетила, че се притеснявам. И оттогава не съм я виждал. Добре, обаче сега ще ходя на гости при приятеля ми, и най-вероятно ще видя и майка му. Та се чудя как да постъпя - да споменавам ли за случката, или не, и дали да кажа на приятеля ми какво се случи, макар че ме е срам да говоря такива неща за майка му. Но пък ако тя му е разказала и той спомене нещо, също не знам какво да му каже. Изобщо, притеснявам се как ще ме приемат след това, което се случи и дали това няма да повлияе на отношенията ни. Надявам се да изкажете мнение и да ме посъветвате, защото оттогава се чувствам наистина ужасно.
Как ги мислите едеа![]()
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Хубава историйка. Ако е истина, аз бих я затапил. Знаеш ли пък може да се върже, те жените на следна възраст си падат по "младо ярешко". Нещо от сорта "Ти се надени на тоягата ми, пък ще видим, кой кого..." Важнот е майтап да става.
Според мен няма какво да коментираш. Неловка ситуация е ок, случило се е, минало е толкоз. Не го прави на въпрос, сигурна съм, че на приятеля ти би му станало гадно да разбере, че си се надървил от майка му. Забрави за случилото се и толкова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5