Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
Chacho, как точно реши че ме касае кой какво прави?! Момчето имаше проблем, дадох му решение на базата на моя опит и знания. Дал съм своята гледна точка, и своите изводи, които не натрапвам на някой. Ти кво ми се правиш на високопарен философ незнам. Пуши си като ти е кеф и не ми се обяснявай защо и как. Стадата за които ми говориш са ти само в главата, аз не съм овца, а индивид. И съм решил за себе си. Всеки има право да прави каквото иска с живота си. Обвиняваш ме в критикарство, а не правиш ли същото като критикуваш мен?! Явно не можеш да понасяш различните гледни точки. Като гледам 1398549234329452-те ти мнения ми става ясно, че обичаш да се включваш ни в клин, ни в ръкав и да го играеш компетентен по всичко. Философи като тебе много има.
Прочети отново проблема на момчето, виж си втория коментар и прецени дали си дал съвет по темата или изказваш общо мнение. И най-малкото, като заявяваш нещо публично, очаквай да има разногласия. Не съм си налагал мнението над твоето, отворен съм към опровержение.

А със стереотипите, в които се опитваш да ме сложиш, не ми се занимава. Нямам никакво намерение да обръщам нещата на лична дразга.