- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Versace Crystal Noir
Понеже мисля,да правя подарък на една мадама и този подарък,щe е Versace Crystal Noir.Женската част да казва да ли им харесва ..
Първоначално написано от ledenakrasota
На мен не ми харесва.Всеки си има различен вкус.Най-дoбре не подарявай парфюм.На мен лично изключително рядко ми харесват подарени парфюми.![]()
![]()
Аромата не се отличава като нещо особено, не знам що толкова го харесват, същата история като с Lady million. Мога обаче да дам отзиви за трайността - адски траен е, бях се пръскала в една приятелка и половин месец след това не бях обличала блузата, но все още миришеше...
За тоя на Paco Rabane ли става въпрос? Тва е най-отвратителния парфююм, който съмм подушвалаИ тоя на Версаче не ми харесва
![]()
Един от любимите ми, както и на повечето ми приятелки. Но си е въпрос на вкус. Ако обича тежки и сладки парфюми - ще й допадне, но ако предпочита по-леки, по-добре й вземи versace crystal bright.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Противоречиви мнения ще прочетеш тук, няма как да ти кажем дали на нея ще й хареса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен също не ми е от любимите парфюми, но всеки си има собствено мнение и вкус
В никой случай не й подарявай парфюм! Просто недей. Единствено, ако знаеш какъв точно ползва и й привършва!
Може и лекичко да я подпиташ. Все трябва да има нещо по-стилно, което да й е по-полезно и да има по-голям шанс да й се хареса. Подходи малко по-индивидуално.
Иначе, ако си сигурен, че ще се зарадва и впечатли от подобно нещо - давай!
пс това, че пише версаче на флакончето, не означава, че всяко момиче ще припадне от кеф.
Das Feuer liebt mich
Ееее момичетата,като видят мъж + парфюми си мислят,че не разбират изобщо(мъжете).Защо точно този парфюм?Първо е изключително подходящ за студено време.Миризмата е силна и цепи през студения въздух.Нотките са такива,които по принцип намирисвам в повечето и парфюми.Много цветя,пикантно с лек привкус на мускус.Може да се каже,че е зимният вариант на Versace Bright Crystal.Познанията ми не стигат до Версаче.L de Lolita Lempicka Lolita Lempicka е дневен вариант,L'Instant de Guerlain е другият нощен вариант.
Исках просто,да видя малко женски мнения.
![]()
^Аз ти подкрепям избора, пич! Добре си се насочил, дано не ти пробутат ментак.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За зимата е идеален. Много го харесвам. Чудех се дали да си го взема, но пък на приятеля ми не му хареса, че бил много тежък ии сега съм намислила bright crystal, Blvgari или нещо друго .. все едно де.Таа много е готин, стига момичето да харесва малко по - тежки аромати. Какви други ползва знаеш ли ?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^По принцип парфюм се взима,защото с нещо те е грабнал и ти харесва,а не заради това,какво мислят другите за него.Щом е зимен аромат,няма как да не са тежки нотките.Le Baiser Du Dragon Cartier,подходящ за есенно-зимния период.Може да се носи и през деня и през нощта.Обикаляй парфюмерии и който най-много ти хареса,взимай.Естествено да ти е по джоба ..
От любимите ми парфюми е.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.