Не е нужно да споделям за себе си и дали съм се "борила" с излишни килограми - по-старите потребители от форума знаят достатъчно за мен. Никой не говори за половин годишна диета, защото такива не съществуват освен ако нямаш за сваляне 30 килограма, естествено. Ако са до 10 - за 2,3 месеца са се разкарали само с премахване на сладко, пържено и тестено и една идея по-ограничено консумиране на зърнени, млечни, ядки и плодове. За ядките всъщност може и да не е така - но доста често гледам как момичета вмъкват като снак между основните яденета едно пакетче ядки, от което 600+ калории не им мърдат, а когато си с цел отслабване, това определено има значение.
И да, ясни са ми твоите диети тип разделно хранене, 90 дневни, японски чудеса, гладувания и -5 кила за 1 седмица. Мислиш ли, че не съм минала през този период?
С риск да се повторя за 10ти път - нужен ти е здравословен режим, който да спазваш цял живот - никой не те кара да отрежеш напълно тортичките и еклерчетата, просто си ги позволявай по-умерено, така няма да се чудиш как да смъкнеш на кантар и да ги връщаш след 2 седмици. Ама не, хем виждаш, че твоето не дава резултат, но все пак търсиш мистериозната диета, дето да ти даде мечтаното тяло без да предприемеш някакви мерки и ограничения.