- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- не мога да отслабна
Спортуваш ли? То не може само с диети, трябва и движение.
И аз съм пазила много диети и не съм успявала да сваля няколкото излишни килца, които ме дразнят. Може би трябва да спазваш не диета, а да си намериш подходящия режим на хранене, пълноценен и здравословен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може би обмена ти на вещества е по-различен...не знам..не съм много наясно..но ще ти кажа едно нещо,което научих от личен опит. И аз до преди време само търсих строги диети с които да отслабна бързо,трайно и т.н. ... Един ден за малко да не припадна даже...ти имаш да смъкнеш близо 10 кг. Това става САМО с постоянство. Аз за около година смъкнах 6-7 кг. и дръпнах с около 3-4 см на височина.
Моят начин? Яж начесто,но по малко...и като казвам малко...малко! Пример: Ставаш в 8:00 изяждаш половин ябълка колкото да залъжеш глада,след 30 минути пак си гладна...изяж си др-та половинка и така![]()
Аз лично така правя,но да не забравяме и спорта...от 30-40 коремни преси и 30 минути на степера на ден нищо няма да ти стане!![]()
Какво ядешшш ?Ядеш ли хляб? Газирано? Колбаси? Сладко? Плодове и зеленчуци?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Днес гледах една жена, която каза да не смесваме протеините с въглехидрати, плодовете само отделно , а зеленчуците може да се смесват с всичко :P
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Към мен ли това, или към момичето, което попита?
Съгласна съм, че е мит. 5 пъти на ден, дръжки. Нито се забързва метаболизма по някакъв начин, нито това спомага за "изгаряне на мазнини", както се твърди.
E към момичето, естествено, даже май сме обсъждали ЦХ с теб... Аз фаствам често и ми се отразява много добре. Особено ако не се нахвърлиш на храната после, си е супер.
Че то ако не се нахвърлиш на храната след фаста значи караш на фотосинтеза![]()
![]()
Имам предвид да си ядеш нормално, а не да преяждаш, както често се случва след фаст. А и аз повече от 17-18 часа не правя.
Какво е фаст? ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more