.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Може пък да е от тея, които искат да пият противозачтъчни, щото били чули, че помагали срещу акне. И за такива съм чувала
    Виж сега авторке, по принцип, ако нямаш сериозни проблеми с цикъла примерно(или други по-сериозни), не правиш секс - няма смисъл от тези хапчета! И е редно да ти се направят изследвания, ако все пак се стигне до предписването на противозачатъчните. Разбира се, има достатъчно гинеколози, които биха ти написали рецепта, без да ти пуснат изследвания, но това не трябва да е така!
    И ако си решена все пак да отидеш на гинеколог - не забравяй да си вземеш направление от личния лекар!
    не съм тръгнала да правя секс,ако беше заради това щях да го напиша направо...въпроса е там,че все още не ми трябват противозачатъчни не ми е чак толкова сериозен проблема с акнето просто дерматоложката ми каза,че ще е добре да отида на гинеколог,защото проблема може да е в хормоните...и попринцип нямам проблеми с цикъла...просто мисля,че ще е добре да отида,за да открият проблема защо ми излизат тези гадни подкожни пъпки,които не могат да се махнат с нищо просто..те не се виждат,не са някакви червени петна...не е толкова сериозно...
    ------------------------------------------------------------------------------------------

нещо ми отбягвате въпроса...попитах дали ще ме преглежда и ако да как по-точно..не мисля,че беше нужно да се обяснявам,защото ще започнете да ме разубеждавате за противозачатъчните,но аз съм го решила и не мисля,че е ваша работа за какво ми е да ги пия и т.н...попитах нещо и очаквам отговори
    Последно редактирано от smile12345 : 11-04-2012 на 15:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си