.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен
    от диаграмата се вижда че има някакво забавяне, което е или от някаква(-и) програма(-и) в background (например торент клиент), или от задръстване с твръде много процеси, или от бъгави регистрита, влез в task manager в tab-ове 'performance', 'processes' и 'networking', и виж дали процесора е натоварен, и дали ти показва голям трафик (примерно над 1-2MB/s), махни колкото се може повече от натоварващите процеси, и почисти регистритата с тази програма: http://www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html
    Последно редактирано от npp : 11-05-2012 на 14:31

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    от диаграмата се вижда че има някакво забавяне, което е или от някаква(-и) програма(-и) в background (например торент клиент), или от задръстване с твръде много процеси, или от бъгави регистрита, влез в task manager в tab-ове 'performance', 'processes' и 'networking', и виж дали процесора е натоварен, и дали ти показва голям трафик (примерно над 1-2MB/s), махни колкото се може повече от натоварващите процеси, и почисти регистритата с тази програма: http://www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html
    Имам вируси от един хакер който непрекъснато ме атакуваше даже през антивирусната проникваше като инсталирах Bitdefender Total Security 2013 се родих! А и наистина много го претоварвам запълвам браузера с няколко прозореца

Голям фен Аватара на I love Music
    Ето ми ги параметрите

GTA 4 Ми тръгва само дето ужасно много ми лагва! Кое ми е слабо?
    Последно редактирано от I love Music : 11-05-2012 на 19:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си