.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на DesSsi

Перфектни бедра

КАК? Имам да свалям в бедрата и вървя под мах наклон? Но какви упражнения да правя за оформяне , имам и бричове , който е запознат да ме посъветва . Благодаря предварително !
    Съдбата помага на смелите !

А също така и упражнения за дупе

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Какво е това вървене, мацка, да не си инвалид или си контузена? Тичай и клякай....

просто не мога да бягам мн бързо се измарям ,, а и четох,че се изгарят същите мазнини както при тичането

Не знам какво си чела, ама ако ходенето имаше ефекта на тичането, хааха то половината хора по земята нямаше да са свръх дебели и щяха да имат тела на атлети, сещаш ли се. За издръжливостта си можеш да поработиш като започнеш от по-малко, никой не те кара да се надпреварваш за маратон. Май месец едвам си покривах нормативите в даскало за 300 метра, щото оставах без дроб буквално. 2 месеца по-късно си бягах по 8 километра сутрин на гладно без проблеми. Има ли нужда да обяснявам, че има ли желание, има и начин, хората са го казали 100 пъти, всичко останало е мързел и оправдания.

да но аз не говоря зо обикновено ходене, а ходене под наклон, което не отстъпва на бягането и също доста натоварва

Кой ти каза, че не отстъпва? Някой, дето го мързи да си поклати г*за, вероятно в статия в Космо. ОК, ходи си на пътеката, не е лошо, ама ще има и след време пак да се чудиш как да стегнеш бедрата и какви упражнения да правиш, щото никаква промяна няма да видиш, освен ако не си 100 кила.

ами добре ще се опитвам да бягам , а велото ще помогне ли за отслабване в бедрата

Мега фен
    ще помогне и хранителен режим съобразен с целите ти.Както малко тичане и упражнения във фитнеса клякане няколко серии и машинки -прости неща.Keep it simple.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Изкачвай стълби. :Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Май месец едвам си покривах нормативите в даскало за 300 метра, щото оставах без дроб буквално. 2 месеца по-късно си бягах по 8 километра сутрин на гладно без проблеми.
    Изненадана съм. Бях останала с впечатлението, че ги разбираш тия неща, а ти явно не правиш разлика между спринт и маратон.
    Имам приятелка, която бяга адски много на пътеката (15 км наведнъж, да речем), но се убива с нормативите в училище, така че това не е показател.

Скачай на въже / Клякай / Прави напади - и най-вече режима , избягвай въглехидратите

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изненадана съм. Бях останала с впечатлението, че ги разбираш тия неща, а ти явно не правиш разлика между спринт и маратон.
    Имам приятелка, която бяга адски много на пътеката (15 км наведнъж, да речем), но се убива с нормативите в училище, така че това не е показател.
    А аз съм изненадана, че не разбра поста ми. Нямах в предвид, че издъхвах от бързината и интензивността на спринта, никога не съм била с добра експлозивност - и на 50 метра съм фейл и бавна, но тук не става въпрос за това, ами че когато пробвах да избягам повече от 100 метра беше истинско предизвикателство за мен...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само дето %РМ е различен почти съм сигурен,но вероятно няма да ме разбереш )

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Прави клякания за дупе и бедра,има клипчета в нета.

Честно казано малко ме притесняват тези клякания, защото аз искам да отслабна,а ме е страх да не се разширя повече

Да, то така се разширяват хората. За това мускулестите батки дето ги гледаш блъскат като луди по фитнесите, защото от няколко клека (особено със собствено тегло) ще напомпаш бедърите, та чак ще ти гръмнат.

мисля да почна тези упр мисля че ще спомогнат както за отслабване така и за стягане

http://www.supernova.bg/Топ_10_упраж..._дупе.html
    Последно редактирано от DesSsi : 11-07-2012 на 12:31

Голям фен Аватара на ivetty9
    Искам същия ефект като теб,защото от 1 година не тренирам нищо и си мисля,че съм се отпуснала.Свалих си Pump it up(не знам колко помага,но доста се изморявам за 40-50 мин. и е забавно).Също така почнах да правя и тези упражнения http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html и въртя обрач по 30 мин.на ден и след време се надявам да има ефект от всичко това.
    If you had one last:
    -...dream...Would you let me get in?
    -...breath...Would you share it with me?
    -...kiss...Would you give me?
    -...wish...Would you spend it for me?
    -...word...Would you say it to me?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си