- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: живея в панелка в крайните квартали и ми е кеф
Аре записвайте се
аз съм първи![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
аз
и живея на герена,мога да го засека тва копеле някой ден
няма как да не го позная,той сиг лъха на пот и на пари![]()
аз лъжа като дърта циганка, не живея в центъра на София, ами живея в панелка в крайните квартали, не карам БМВ, форумен кежуал съм, само Юлката живее в центъра на Ямбол и е от агитката на Левски, познава се лично с доктора от СЗ.
Аз се топля на акумулираща печка, щото съм милиардер и мога да си го позволя. Яд ли ви е шопи?![]()
Направо не знам хората на централни места как спят нощеска![]()
АНТИ-ФЕН!!!!!!!!!!!!!!!! Аз живея в апартамент в центъра на Ямбол и ми е по-голям кеф!
Аз съм в тухла и съм в центъра.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Живял съм в панелка, понякога ми е било кеф, друг път не особено. С няколко хиляди за ремонт, нова дограма и т.н. не е толкова лошо.![]()
Welcome to the Jungle...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В Благоевград живея на централно място, денонощен трафик на коли/хора ... еми, никакъв проблем с шума ..
Завиждайте, ей!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
на 10 метра от блока ми има ресторант, в който всеки петък, събота и неделя дъни чалга, а на 500 - жп линияи все пак го предпочитам пред това да живея в центъра на някой оживен булевард.. Или в Ямбол
![]()
Живея в къща в едно село (но съм на главната улица !!)
Creative Technologie