.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

ПОМОЩ ( ДРЕХИ )

И първо да не ми се заяждате, че не трябвало тук да го поствам търсих графи за дрехи или тн не намерих за това тук го постанах та..Здравейте търся Български сайт с маркови американски дрехи или нещо от този тип. Гледам Американските И Китайските сайтове ацките блузи,роклички,тениски приличат на някакви звезди ацки елегантните а в Българските сайтове нито една такава блуза не мога да намеря аз съм си висока и това е още по голям проблем защото продават само някакви къси тениски за джуджета. Ще ви покажа снимки на дрехи които харесах в китайския сайт, но не мога от там да поръчвам защото няма как да се доставят до България.

и още много си харесах но показах само толкова за да видите точно за какво говоря. Търся и някакви хубави рокли до 30-40 лева защото бях си поръчала много хубава рокля и после като я пробвах ми беше много къса и сега трябва нова да взимам как се охарчих ;с ( Гледах някои сайтове с рокли, но не ми харесаха прекалено шарени,леопардови,блестящи с една дума цигании :Д Та ако знаете някой подобен Български сайт с подобни дрехи да ми помогнете. Но все пак да са на нормални цени защото към 40,50 лева за една тениска ми се струват доста все пак съм на 16 и не мога да си позволявам такива скъпи дрехи . Но пък ако намеря в Български сайт такива хубави дрехи си заслужава помогнете ..
    Последно редактирано от Aalison : 06-19-2012 на 14:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си