- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли, че...
Здравейте! На 17 съм, имам приятелка на 16. Ходим от почти 5 месеца. И двамата сме девствени. Днес бяхме в нас да "гледаме филм". Натискахме се... съблякохме се.. натискахме се... духа ми... всичко както и до сега... но така и не сме стигали до секс. Играем си още. Та.. днес както всеки друг път й стимулирах клитура. Докато го правих по едно време пръста ми се изплъзна малко по-надолу и тя само каза че за момента я е заболяло и си продължихме. Като свърши филма/в стаята беше тъмно/ отидох да пусна една вода и гледам пръстите ми червеникави. Някво... нали знаете като пипнете току-що боядисано яйце как леко се оцветяват пръстите, съвсем бледо. И изтръпнах... Тя като отиде до тоалетната каза че имало много малко кръв, ама нито я боли нито нищо. Според вас отворена и е или не?
И си изтръпнал, защото...?
Може би леко и се е наранила ципата, но едва ли си я "отворил", както се изразяваш, с едно грешно движение...и да, изтръпнал си, защо?
защото не знам как ще реагира... ако съм я отворил... ако е станало нещо друго...? ако реши че съм някакъв безотговорен и невнимателен и се откаже от мен. Какво да очаквам? изтръпнах щото видях кръв по ръцете сидори се чудих дали да й казвам кво е станало, дали да си измия ръката и да й кажа ааа то сигурно ти е дошло по-рано
все пак има ли начин да я отворя с пръст
^^Кво си седнал с пръсти да я отваряш, хуй нямаш ли?
И тоя клитУр ме уби..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Я вземи се образовай малко как стоят нещата.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Изплъзнал ти се е пръста... за да я отвориш първо дето трябва да го вкараш вътре, второ.. абе едва ли с пръст ще я отвориш... Като са ми пъхали пръсти там, докато бях все още девствена.. еми, останах си такава ...
Може просто да си я одраскал или нещо такова
Възможно е да си я одраскал или нещо подобно, но при това леко изплъзване на ръката - надали ще стане, дори и минимално да доближиш девствената ципа. Трябва да го вкараш по-навътре, за тая цел.
Аре режете си ноктите бе , ейййй
Не може ли просто да и е дошло?
Женско съм! Пикая клекнала...
Едва ли й е дошло. Леко си й разкъсал химена, предполагам.
И, моля ви, не използвайте думата "отворена", звучи много гадно : (
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
по скоро само си наранил ципата....... за да я скъсаш е нужно повече от пръст.....
Ако искаш и ръката до лакътя си заври , ма без да е влязла пишка няма как да си я отворил
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън