Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Нямам нищо против тези хора, аз съм толерантен човек. Както момче и момиче е нормално да се целуват на улицата, не може да твърдим, че ако са 2 момичета или 2 момчета, вече е ненормално. Много сме егоистични и еднопластови в мненията си. Хомосексуалистите също са хора, които чувстват, обичат и тн... някак си е много грозно да твърдим, че те показвайки любовта си един на друг на публично място това е гадно, извратено, гнусно и не знам си какво. Също така смятам, че трябва да се узаконят еднополовите бракове... иначе е дискриминация.
Подкрепям с две ръце. Винаги съм го казвала - и те са точно толкова Хора, колкото сме и ние. Едната ориентация не ги прави някви ненормалници и т.н. По същата логика те могат да кажат - абе ти си хетеро, нормален ли си? .. Е да, ама не го правят. Ето затова се кефя на такива хора - те приемат всеки такъв, какъвто е, защото самите те имат нужда да бъдат приети. Да, от време на време прекаляват с показността, но няма нищо перфектно, искат да постигнат нещо - може би не с най-добрите методи, НО ПОНЕ НЕ СА СЕ ПРЕДАЛИ.