- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимна зона (въпрос към момичетата)
miminko, kalpazanke защо така за лазерната епилация? Аз лично съм чувала добри отзиви и смятах да събирам пари.
Иначе кола маска или епилатор е най-добрият вариант за мен лично.
Последно редактирано от shmatarok : 11-11-2012 на 18:53
Все пак това си е кожа и колкото и да е безвредна процедурата, няма гаранция, че не се поглъща енергия в опасни дози. Оттам мутагенен ефект, трансформация.... Бях попаднала и на коментари тук във форума, че закупените апарати не отговарят на стандартите и са по-мощни от необходимото.
Зат'Фа со кротце, со благо и со кола маска.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
относно епилатора и кола маската...отпред - добре, не е чак толкова болезнено, но малко по отзад чак ме е страх да пробвам.. не боли ли много :С (и няма ли да останат червени точици)
Къде отзад? На дупето?
И остават точици, но за няколко часа.
Споко, бе, мацка. Най-много боли на вътрешните части на срамните устни, което е по 3-4см от двете страни. Стискаш зъби и това е.
Everything changes, but beauty remains ...
хах ми не точно на дупето ами малко по-напред xD в смисъл точно посредата :Д
и доколкото разбрах е добре да го намажа с крем след това?![]()
Там не боли, споко.
Кремче някакво успокояващо, да.
о, супер, много благодаря за инфото...![]()
За нищоИ съвет: преди да отидеш, си вземи горещ душ за 10-15мин.
А някой ходил на фото, понеже натам съм тръгнала, доволен ли е от ефекта?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
всички, които са споменали и епилатор в темата ... сериозно ли бе, дами? на срамните устни как издържате с епилатора? пък и на венериния хълм също, агрх...ужас!
само кола маска.
естетично, бързо, не е толкова болезнено и/или поне е внезапно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
е, ужасно е първите няколко пъти, особено ако си карала със самобръсначка доста време преди това. :Д но след първата минута като ти "претръпне" кожата вече е поносимо.
Ако си действаш само с епилатора от дълго време вече е къде-къде по-търпимо. Пак си зависи и от прага на болката, де, аз съм с леки мазохистични наклонности на момента хах.
Една съученичка ходи. Даже не само на триъгълник, ами мишници, ръце. Доста доволна е всъщност, още не е минала всички процедури, но казва, че имало голям ефект. Тя по принцип е със светла кожа, косъмчетата и не са много светли, за това има такъв ефект. Но примерно, ако имаш по-тъмна кожа и по-руси косъмчета - няма да е същият. Най-лесно е на светла кожа и почти черни косъмчета.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
На кола маска си ходя. С епилатор съм опитвала няколко пъти, но не мога да навикна на такъв мазохизъм.
А за свръх трайните обезкосмителни методи съм чувала, че може да получиш изгаряне нам си каква степен от тях и не бих си го причинила. Има бая такива случаи, особено в България. Просто тук не е навлязло така добре все още.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз не мога да търпя на болка и карам на самобръсначка и депилатор от време на време.
Защо? Глупости ,има специални за там точно.
Иначе е голяма плесканица и аз лично не виждам никакъв смисъл от тоя метод, че и мирише отвратително...
най-ефикасно е с кола маска но наистина боли повечко но с бръснач може да се порежеш а крема не е за там попринцип.
за лазерните не коментирам не съм запозната
А има ли лентички за триъгълник.. смисъл да си праиш кола маска сам ?
Има, но не ти го препоръчвам :Д Поне първия път отиди на козметик.
Правя го с кола маска.Много по-удобно е и трайно.