.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    оо аз нерви и време за епилатори и кола маски нямам минавам с бръсначката... при мен няма пъпчици и си е гладко... а пък за лазерна/фото... ъъъъ не съм се засилила

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз не го правя въпреки, че водя полов живот.Ама си мисля,че кола маската ще е най-удачния вариант.
    пффффф гнусна сииии ако ми дойде необезкосмено момиче незна ..... все пак сме в 21 век ...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз съм с кола. Обаче се нервирам, че мнооого бързо ми растат.
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Със самобръсначка съм опитвала два-три пъти и хем се занимавам супер мн време, хем ме боли после като растат, хем растат супер бързо и трябва пак да се занимаваш след два-три дни. + че става твърди и гадни.

С епилатора боли и пак е бавно, а на мен лично и подкожни ми излизат, които са супер досадни.

Затова с кола-маска се оправям от години и са ми мекички и редки. А за тези, които не искат да чакат дължина - на мен козметичката ми каза, че точно преди и по време на цикъл растат най-много. Което си е така и аз затова ходя веднага след цикъл, после съм гладка почти цял месец и чак малко преди цикъл започват да се виждат. Като пак не са досадни, понеже са мекички и редки и ако е на тъмно изобщо не се разбира, че има.
    А, да, също така като е след цикъл, чувствителността е по-малка и не боли мн. + че ако ходиш редовно свикваш. Боли само първите пъти, особено, ако си след бръснач.

С лазерна/фото не съм опитвала, но може би някой ден ще отида от любопитство.

кола маска та кола маска... вземаш бикчето и се бръснеш... после се мажеш с някво кремче да не сърби и нещата са си окей... занимавам се с тва нещо от сумати години насам и не ми пречи изобщо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си