- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимна зона (въпрос към момичетата)
оо аз нерви и време за епилатори и кола маски нямамминавам с бръсначката... при мен няма пъпчици и си е гладко... а пък за лазерна/фото... ъъъъ не съм се засилила
![]()
Аз съм с кола. Обаче се нервирам, че мнооого бързо ми растат.
Come on skinny love just last the year...
Със самобръсначка съм опитвала два-три пъти и хем се занимавам супер мн време, хем ме боли после като растат, хем растат супер бързо и трябва пак да се занимаваш след два-три дни. + че става твърди и гадни.
С епилатора боли и пак е бавно, а на мен лично и подкожни ми излизат, които са супер досадни.
Затова с кола-маска се оправям от години и са ми мекички и редки. А за тези, които не искат да чакат дължина - на мен козметичката ми каза, че точно преди и по време на цикъл растат най-много. Което си е така и аз затова ходя веднага след цикъл, после съм гладка почти цял месец и чак малко преди цикъл започват да се виждат. Като пак не са досадни, понеже са мекички и редки и ако е на тъмно изобщо не се разбира, че има.
А, да, също така като е след цикъл, чувствителността е по-малка и не боли мн. + че ако ходиш редовно свикваш. Боли само първите пъти, особено, ако си след бръснач.
С лазерна/фото не съм опитвала, но може би някой ден ще отида от любопитство.
кола маска та кола маска... вземаш бикчето и се бръснеш... после се мажеш с някво кремче да не сърби и нещата са си окей...занимавам се с тва нещо от сумати години насам и не ми пречи изобщо
![]()