.
Отговор в тема
Страница 20 от 99 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2530

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На колко време е добре да се прави почивка от маските? Средата на декември заминавам извън страната до началото на януари и няма да мога да си се клепам. По мои сметки ще е 2 месеца и половина след като започнах с маските. Това добре ли е?
    ако е с тривитаминол - месец маска - месец почивка,но ако е без може и на 2 месеца да направиш 1 месец почивка и на 3 ... по принцип аз като съм без тривитаминол правя маски няколко месеца докато не ми писне ( по 1 или 2 в седмица) и после почивка,домързява ме и почивка 2-3 месеца

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Здравейте ! Искам да ви попитам кое да си взема за гъстота , бърз растеж на косата - стимуланта на Икаров или тривитаминол ? Моля , спешно ми е , помощ !
    Което и да си вземеш, няма да сбъркаш!

И аз да питам от кое сте по-доволни. На мен тривитаминола ми свърши и в неделя ще си слагам от стимуланта в маските.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Добър ли е?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението

Добър ли е?
    Даааа, аз много го харесвам

Лично аз съм по-доволна от стимуланта, от тривитаминола получавам косопад.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз от тривитаминола съм по-доволна.Всъщност от стимуланта никакъв ефект не виждам.

А пък аз снощи си взех от фризьорката ми мъжки шампоан-активатор, който подпомага растежа на косата и сгъстяването й и този месец ще се мия с него, да видя до 28 декември колко ще ми порасне, току виж започна да си я настъпвам ха ха

Banned Мега фен
    ^ слънцезащитен спрей т.е. с ув филтър ( може и балсам/шампоан - лятото по принцип) ,нещо за краищата след баня,изправяне на ниски градуси,масаж на скалпа с масло

Аз тези неща ги правя и сега повечето. Обаче нали от домашните маски нали пада боята (и без това няма да издържа мнг мнг боята и така ще трябва да се боядисвам през 1-2 седмици). То всъщност ще мога да си правя маски, обаче само в краищата трябва да слагам нещо друго, защото са ми сухи. Иначе следя темата и знам какви грижи г-д се полагат за нормална коса, но за боядисана нямам никаква идея.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Когато бях прясно боядисана си правех протеинови терапии, ползвах продукти, които не вредят на цвета или направо серии за боядисана коса. Иначе Ягодката е дала много хубави съвети.
    Аз съм със стимуланта, планирам да стоя няколко часа. За първи път го използвам и се чувствам като чаена торбичка от миризмата

Banned Мега фен
    вие хубаво всички плюете вафличките ама моята коса без тях има много малко обем.. и както е чуплива отдолу е обемна,а в корените никаква и стои смешно ... не говорим за обем 5 метра,но в границите на допустимото не знам защо ги плюете... вярно че са банални и всяка втора,но за мен лично това е решението,а не е като да не съм ползвала още 100 начина

Знаеш за коя тенденция говоря с вафличките. Всичко в границите на нормалното е допустимо. Дори русото ми харесва ако е естествен цвят и отива на тена.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Чакам да дойде ваканцията и да започна с маските. Ще си купя тривитаминол и горчица. Когато косата ми порасне с още 5-10 см и ще си я подстрижа на пластове. Чакам да стане някъде до най тънката част на талията, но ми се струва невъзможно да дочакам :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Охххх в рибката имат намаление от утре Иначе да се отчета: еластайзера ми е станал доста рядък, трябва да го сгъстявам още. Пробвах стимуланта.
    Последно редактирано от YSMF : 11-30-2012 на 22:52

Охххх в рибката имат намаление от утре Иначе да се отчета: еластайзера ми е станал доста рядък, трябва да го сгъстявам още. Поробвах стимуланта.
    Какво намаление?Аз никъде не виждам да пише.

еластайзера ми е станал доста рядък, трябва да го сгъстявам още.
    може да му сложиш какао на прах да не е хума, че да не му развали действието
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Вчера се къпах, ама не си правих маска, че в последните 3 седмици си правя всеки път, реших да пропусна. Ехх, гребен сега не ми влиза в косата, ужас направо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images/540/5553540J.jpg с какво се прави тази прическа?
    и моята коса по този начин ли ще изглежда, ако я направя така (т.е. за дължината)?
    мои снимки сигурно сте виждали, така че няма да пускам ;д но косата ми е до раменете някъде, ако някой евентуално не знае ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    http://prikachi.com/images/540/5553540J.jpg с какво се прави тази прическа?
    и моята коса по този начин ли ще изглежда, ако я направя така (т.е. за дължината)?
    мои снимки сигурно сте виждали, така че няма да пускам ;д но косата ми е до раменете някъде, ако някой евентуално не знае ;д
    Маша и топиране?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Във фб казаха, че ще има. И аз седя и си рефрешвам ;д вероятно ще почне някъде от 7, зависи кога ще си обновят сайта.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета,меда има подхранващо действие,а не изсушаващо нали ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Момичета,меда има подхранващо действие,а не изсушаващо нали ?
    o.O всяка една съставка има освен омазняващо/изсушаващо действие И подхранващо... така че въпроса е омазняващо или изсушаващо - дават го в маските за връхчета така че едва ли е изсушаващо .... мисля че меда е за еластичност, овлажнява, ( задържа влагата) неутрален откъм омазняване-изсушаване + подхранване

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    o.O всяка една съставка има освен омазняващо/изсушаващо действие И подхранващо... така че въпроса е омазняващо или изсушаващо - дават го в маските за връхчета така че едва ли е изсушаващо .... мисля че меда е за еластичност, овлажнява, ( задържа влагата) неутрален откъм омазняване-изсушаване + подхранване
    *омазнямащо ... не гледам какво пиша :Д Мерси

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    *омазнямащо ... не гледам какво пиша :Д Мерси
    ok....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си