.
Отговор в тема
Страница 38 от 102 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2530
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И аз да питам. Ако си направя тест за алергия към боя, но зад ухото ми съм получила алергия, а на ръката не, на кое да вярвам?
    А и ако някоя се е боядисвала с боя на Макадамия, ако може да ми шише на ЛС. Сещам се, че имаше в темата, но за никове не се сещам.
    В БГ мама много мами са се боядисвали с тази боя и са я обсъждали.Виж ако искаш. )

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В БГ мама много мами са се боядисвали с тази боя и са я обсъждали.Виж ако искаш. )
    Сега ровя из темите, ако някоя се е боядисвала с моя цвят още по - добре ще стане ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    А коя хубава преса може да къдри имам предвид на Филипс , Ремингтън и Белисима , моля отговорете спешно ее ;ss
    моята е креативити.. от първия път ги направих,но не винаги така става.. трябва много много да тренираш...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Фък,според мен също няма да ти стигне,така че си го пази след баня,на мокра коса да си слагаш по малко в краищата
    ндам.. и аз така мислих,но си взех кристали на Лакме и пише,че са годни 12 месеца след отварянето.. т.е. една година,а са 100 мл... а на мен 100 мл. кристали ( до сега съм била с кристиан оф рома) и са ми стигали за година и половина.. та ако ползвам маслото така от кристалите много ще ми остане.. ох.. и аз не знам.. а много ми се искаше да го пробвам...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Утре ще си правя маска за коса,дано да ми остане време,че утре трябва много внимание да си обърна по мене си,на всичкото отгоре съм на РД иии дано остане време да си направя замислената маска,да не се обърка пак нещо.
    като станеш си направи маската и прави останалите неща,които трябва.. после влизаш в банята и почваш да се оправяш за рд и т.н. .. поне аз така правя като ще излизам

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, сега ще си правя маска и се чудя как да я направя. Ще сложа арганово и бадемово маслко в корените и какво друго ? А по дължината ще сложа зехтин и... ?

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Ще сложа арганово и бадемово маслко в корените
    МОЛЯ?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    МОЛЯ?!
    масло* :Д

Аз това го разбрах, ама как масло, та и две масла в КОРЕНИТЕ?! Аз с моята суха коса никога не бих сложила готова маска или масло в корените.. Ще станеее .. ще тече олио от нея ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е нали после ще го отмия а и питам какви изсушаващи съставки да сложа. Бадемово масло нали уж е най - мощния стимулант за израстване на нова коса ? Не виждам как това ще стане ако го сложа в краищата. Дори само бадемово масло съм слагала в корени и косата след това не се омазнява. Поне моята коса де . А, да, готови маски или балсам никога не съм слагала в корените.
    Последно редактирано от wiiwa : 12-23-2012 на 08:34

Banned Мега фен
    Аз това го разбрах, ама как масло, та и две масла в КОРЕНИТЕ?! Аз с моята суха коса никога не бих сложила готова маска или масло в корените.. Ще станеее .. ще тече олио от нея ...
    а стимуланта какво е според теб ? много масла в едно... да не би да го слагаш само по дължината ? бадемовото масло пък е направено точно за корените... всичко без купена маска и балсам ( абе готови продукти) се слагат в корените.. всичко домашно се слага.. зависи каква ти е косата и от там преценяваш.. лично моята е нормална,но хиляди пъти съм слагала зехтин - като съм била при баба ми е нямало какво друго примерно и съм слагала само зехтин и то много зехтин.. отмиваш после 3 пъти с шампоан ако е много маслото и толкоз !

Banned Мега фен
    Е нали после ще го отмия а и питам какви изсушаващи съставки да сложа. Бадемово масло нали уж е най - мощния стимулант за израстване на нова коса ? Не виждам как това ще стане ако го сложа в краищата. Дори само бадемово масло съм слагала в корени и косата след това не се омазнява. Поне моята коса де . А, да, готови маски или балсам никога не съм слагала в корените.
    не се бъркайте..... само купени от магазина,готови неща не се слагат в корените.. масла и други съставки от домашната маска се слагат в зависимост от косата ( дали е мазна/суха и т.н.) .. щом отмиваш - няма проблем.. та ние след баня си слагаме по краищата масло и няма нищо,камо ли като го отмием... а иначе - жълтък ? кисело мляко ? малко ракия ? хума ако имаш ?

Стимулант не съм си слагала.
    Не знам, странно ми звучи това с маслото в корените.. Зехтин да, ама това арганово масло е доста мазно.. Окей, аз не мога да се престраша
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Стимулант не съм си слагала.
    Не знам, странно ми звучи това с маслото в корените.. Зехтин да, ама това арганово масло е доста мазно.. Окей, аз не мога да се престраша
    всяко масло... няма значение колко е мазно.. ако ти е много суха косата и рициново дори можеш да сложиш,въпреки че то според мен е най-тежкото масло...

Зехтина пак си е вид масло, като бадемовото, аргановото и т.н.

Banned Мега фен
    ндам... просто на нея най-вероятно и се струва много мазно.. а всъщност рициновото си е много много мазно,но познавам хора с такива сухи коси,че рициновото ще им е 6+

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не се бъркайте..... само купени от магазина,готови неща не се слагат в корените.. масла и други съставки от домашната маска се слагат в зависимост от косата ( дали е мазна/суха и т.н.) .. щом отмиваш - няма проблем.. та ние след баня си слагаме по краищата масло и няма нищо,камо ли като го отмием... а иначе - жълтък ? кисело мляко ? малко ракия ? хума ако имаш ?
    Жълтък и кисело мляко ще сложа. А меда къде се слага ? Той всъщност за какво е ?

Жълтък и кисело мляко ще сложа. А меда къде се слага ? Той всъщност за какво е ?
    Подхранване.Може и в корените, може и в краищата.Аз навсякъде го слагам.

маслиново но ми изгледа по-леко от аргановото. Просто ме е страх да не ми се омазни косата .. трябва да опитам някой път
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    така.. тъй като има статия за такива като нас http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-za-kosata-si/ ... нека да кажем по колко време отделяме за косата си на седмица ... ако искате де

Banned Мега фен
    меда е г/д. неутрален.. той е за блясък,мекота,еластичност .. и естествено подхранва.. навсякъде можеш да го слагаш

Banned Мега фен
    маслиново но ми изгледа по-леко от аргановото. Просто ме е страх да не ми се омазни косата .. трябва да опитам някой път
    просто ако по принцип отмиваш 2 пъти,сега сложи шампоан 3 пъти.. аз какво да кажа с маската с банана вие ме предупредихте,но маската е много хубава и трябваше да пробвам.. ако не се отмиваше толкова трудно бих я правила доста,доста често .. тогава отмих 3 пъти и пак имаше

Само на мен ли ми се струва, че в тая статия пише, че "нормалните" явно жени си миели всеки ден косата?? И някои не били толкова обсебени и отделяли само по няколко минутки сутрин за миенето и?? Да си измия косата за 3-4 минути? Дафък? ;д

FuCKkK13 , каква ти стана косата от този банан? Поне после е миришела мн яко
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Само на мен ли ми се струва, че в тая статия пише, че "нормалните" явно жени си миели всеки ден косата?? И някои не били толкова обсебени и отделяли само по няколко минутки сутрин за миенето и?? Да си измия косата за 3-4 минути? Дафък? ;д

FuCKkK13 , каква ти стана косата от този банан? Поне после е миришела мн яко
    ми хубава.. мека,лъскава... иначе си миришеше на шампоан ;д

Направих си маска и в краищата сложих и малко мас, ракия и зехтин.

Иначе в седмиците, когато съм на училище - около 2 мин за ресане по 2/3/4 пъти на ден. Когато я мия (2 пъти на седмица) около 15/20 мин и след баня да си втрия някоя ампула и да си сложа аграново масло - 10 мин. Абе да го сложим 1 час на седмица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си