- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
нека и аз:
2 пъти в седмицата я мия ( 30 мин.)
2 пъти в седмицата маска за няколко часа
2 пъти в седмицата сутрин преса ( абе оправяне на прическа) - по около 30-40 мин.
всеки ден я реша - 5 мин
2 пъти в седмицата след баня кристали и спрей - 3-4 мин.
и стават доста часове,заради маскитеоколо 10 часа на седмица
![]()
ПРеди 2 часа си направих маска,сега съм още с нея и към 15:30ч ще се изкъпя,та после да ми остане време да си я оправя за РД-то.![]()
И на мен ми направи впечатление, че "нормалните" жени си миели косата всеки ден за 5 мин. Аз явно съм някаква ненормална.
2 пъти в седмицата си мия косата
2 пъти си правя маска ( 1 път стимулант на Икаров и 1 път домашна)
20 мин. ми стигат да си измия косата![]()
И 5 мин. за ресане на ден. При мен г/д по 3 часа на седмица. ( заради маските)
Аз пак с въпрос ;д от боята на ушите получавам алергия, а на ръцете не. Мога ли да я използвам? ;д
От Иноата, Макадамията още не съм я взела, защото не знам как вървят нещата с доставките по празниците точно.
Но не знам, в бг мама казаха, че и на тях се било случвало така, от друга страна не искам да получа алергия. Сега ще взема малко от муса на мама да пробвам дали наистина не е от самото място, а не от боята ;д
Кукли знаете ли дали тази преса има йонно освежаване или някакъв друг тип защита - http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html ?
^ явно не.. само керамично покритие пише и явно е такова.. за тия пари доста по-добра можеш да си вземеш
Ще се гръмна вече.
Къпя се, прокарвам си ръце през косата и падат поне 6-7 косъма - ама не целите, ами някакви дълги по 5-6 см, тоест... от нацъфтялото надолу. Не е истина просто. Наистина ще се постарая да огранича пресата, въпреки че буквално не мога без нея. (Сега ще се къдря с фолио.) Започвам да пия и Пантогар, дано за тия пари даде някакъв ефект, че иначе не знам какво ще правя. Все се каня да си правя маска и все не мога да се наканя и забравям какво трябва да сложа о.О :д
Имам я. Само керамични плочи има. На кутията пише, че в сравнение с други керамични плочи са 2 пъти по - гладки и 3 пъти по - издръжливи. И наистина тук е скъпа. Аз я взех за 99 лева преди 2 години от Техноплис.
Пантерке, чувала съм добри отзиви за http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...saserum-50-ml/ против цъфтенето, но но не съм го пробвала лично.
Последно редактирано от YSMF : 12-23-2012 на 20:42
Днес си сложих бадемово маско в корените, и пшенично в краищата и ми е много мекичка сега косата.D
А и аз се чудя на тази Макадамия, мислех си за гребена с вградено масло, някой има ли го, отзиви?![]()
А и олиото, маската.. като цяло добри ли са, за нормална коса?
Адски доволна съм от кокосовото маслоПрави връхчетата кадифени
Като се видя с пари, ще си спретна една терапия с ампули за растеж и с ампули за цъфтене, да разнообразя малко от кокосовото масло.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ох... аз зимата и есента съм се примирила че ми капе повече косата и толкова.. .винаги е така и после пролетта почва да се оправя,а лятото вече е 6+ .... не знам какво да ти кажа... правя си маски 2 пъти в седмицата обаче си пада... можеш да пробваш с някоя друга ампула против косопад въпреки че при мен подействаха,но не го спряха напълно ... или себорал форте да си купиш...
Момичета кристалите на Лакме са невероятни.... косата ми има хубав аромат,мека е,бързо попиват и изобщо не омазняват... уникални са...
Моля ви предложете ми маша за коса, което е с по-голям диаметър - някъде до 60 лева .. кажете вие каква маша имате, доволни ли сте ?
Да. И аз чакам да ми изсъхне...
Иначе една съфорумка беше публикувала видео - едно момиче си къдреше косата с фибички. Моята коса е чуплива към къдрава и реших да опитам на мокра коса дали ще ми се накъдри..Не стана :@ И как ми бухнаа косатаааПосле пак реших да пробвам с термо-протектора на Лакме, защото има и фиксация... Получи се обаче валеше и пак стана на нищо
![]()