.
Отговор в тема
Страница 39 от 102 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2530
    Banned Мега фен
    нека и аз:
    2 пъти в седмицата я мия ( 30 мин.)
    2 пъти в седмицата маска за няколко часа
    2 пъти в седмицата сутрин преса ( абе оправяне на прическа) - по около 30-40 мин.
    всеки ден я реша - 5 мин
    2 пъти в седмицата след баня кристали и спрей - 3-4 мин.
    и стават доста часове,заради маските около 10 часа на седмица

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ПРеди 2 часа си направих маска,сега съм още с нея и към 15:30ч ще се изкъпя,та после да ми остане време да си я оправя за РД-то.

И на мен ми направи впечатление, че "нормалните" жени си миели косата всеки ден за 5 мин. Аз явно съм някаква ненормална.

2 пъти в седмицата си мия косата
    2 пъти си правя маска ( 1 път стимулант на Икаров и 1 път домашна)
    20 мин. ми стигат да си измия косата
    И 5 мин. за ресане на ден. При мен г/д по 3 часа на седмица. ( заради маските )

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз пак с въпрос ;д от боята на ушите получавам алергия, а на ръцете не. Мога ли да я използвам? ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз пак с въпрос ;д от боята на ушите получавам алергия, а на ръцете не. Мога ли да я използвам? ;д
    о.О и от новата ли ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От Иноата, Макадамията още не съм я взела, защото не знам как вървят нещата с доставките по празниците точно.
    Но не знам, в бг мама казаха, че и на тях се било случвало така, от друга страна не искам да получа алергия. Сега ще взема малко от муса на мама да пробвам дали наистина не е от самото място, а не от боята ;д

Banned Мега фен
    От Иноата, Макадамията още не съм я взела, защото не знам как вървят нещата с доставките по празниците точно.
    Но не знам, в бг мама казаха, че и на тях се било случвало така, от друга страна не искам да получа алергия. Сега ще взема малко от муса на мама да пробвам дали наистина не е от самото място, а не от боята ;д
    пробвай... моя съвет е да внимаваш,защото сега са празници и е добре да изглеждаш добре,а и със здравето шега не бива

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз не бих рискувала.Много внимавай.

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Кукли знаете ли дали тази преса има йонно освежаване или някакъв друг тип защита - http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html ?

Banned Мега фен
    ^ явно не.. само керамично покритие пише и явно е такова.. за тия пари доста по-добра можеш да си вземеш

Фък13, искам мнение за маслото на Макадамия. )

anonymous708973
    Guest
    Ще се гръмна вече.
    Къпя се, прокарвам си ръце през косата и падат поне 6-7 косъма - ама не целите, ами някакви дълги по 5-6 см, тоест... от нацъфтялото надолу. Не е истина просто. Наистина ще се постарая да огранича пресата, въпреки че буквално не мога без нея. (Сега ще се къдря с фолио.) Започвам да пия и Пантогар, дано за тия пари даде някакъв ефект, че иначе не знам какво ще правя. Все се каня да си правя маска и все не мога да се наканя и забравям какво трябва да сложа о.О :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    Кукли знаете ли дали тази преса има йонно освежаване или някакъв друг тип защита - http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html ?
    Имам я. Само керамични плочи има. На кутията пише, че в сравнение с други керамични плочи са 2 пъти по - гладки и 3 пъти по - издръжливи. И наистина тук е скъпа. Аз я взех за 99 лева преди 2 години от Техноплис.

Пантерке, чувала съм добри отзиви за http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...saserum-50-ml/ против цъфтенето, но но не съм го пробвала лично.
    Последно редактирано от YSMF : 12-23-2012 на 20:42

Днес си сложих бадемово маско в корените, и пшенично в краищата и ми е много мекичка сега косата. D
    А и аз се чудя на тази Макадамия, мислех си за гребена с вградено масло, някой има ли го, отзиви?
    А и олиото, маската.. като цяло добри ли са, за нормална коса?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Имам я. Само керамични плочи има. На кутията пише, че в сравнение с други керамични плочи са 2 пъти по - гладки и 3 пъти по - издръжливи. И наистина тук е скъпа. Аз я взех за 99 лева преди 2 години от Техноплис.

Пантерке, чувала съм добри отзиви за http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...saserum-50-ml/ против цъфтенето, но но не съм го пробвала лично.

А доволна ли си да не би да уврежда така косата много и изправяли хубаво :P :P

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Днес си сложих бадемово маско в корените, и пшенично в краищата и ми е много мекичка сега косата. D
    А и аз се чудя на тази Макадамия, мислех си за гребена с вградено масло, някой има ли го, отзиви?
    Техните продукти ги водят за силно изтощени коси,но не мисля,че е проблем да бъдат използвани от хора с нормална коса.
    Но вече започнах да чувам негативни мнения за някои техни продукти..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Адски доволна съм от кокосовото масло Прави връхчетата кадифени

Като се видя с пари, ще си спретна една терапия с ампули за растеж и с ампули за цъфтене, да разнообразя малко от кокосовото масло.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Фък13, искам мнение за маслото на Макадамия. )
    ох..... аз установих че трябва още едно да си взема,за да мога да намажа цялата коса,но ще пробвам и само с едното шишенце да мине номера... като се намажа ще ти кажа

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ще се гръмна вече.
    Къпя се, прокарвам си ръце през косата и падат поне 6-7 косъма - ама не целите, ами някакви дълги по 5-6 см, тоест... от нацъфтялото надолу. Не е истина просто. Наистина ще се постарая да огранича пресата, въпреки че буквално не мога без нея. (Сега ще се къдря с фолио.) Започвам да пия и Пантогар, дано за тия пари даде някакъв ефект, че иначе не знам какво ще правя. Все се каня да си правя маска и все не мога да се наканя и забравям какво трябва да сложа о.О :д
    ох... аз зимата и есента съм се примирила че ми капе повече косата и толкова.. .винаги е така и после пролетта почва да се оправя,а лятото вече е 6+ .... не знам какво да ти кажа... правя си маски 2 пъти в седмицата обаче си пада... можеш да пробваш с някоя друга ампула против косопад въпреки че при мен подействаха,но не го спряха напълно ... или себорал форте да си купиш...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    и аз се чудя дали към януари дали да си поръчам гребена.. за маската и маслото ще ти кажа като ги пробвам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Адски доволна съм от кокосовото масло Прави връхчетата кадифени

Като се видя с пари, ще си спретна една терапия с ампули за растеж и с ампули за цъфтене, да разнообразя малко от кокосовото масло.
    2рите не мисля че помагат кой знае колко... иначе щях да те питам за колко време ти стига едно кокосово ( знам кое ползваш) защото като пари си е супер за натурално масло... и освен за колко време как го нанасяш... т.е. навсякъде или само в корените/дължината ?

Banned Мега фен
    Момичета кристалите на Лакме са невероятни.... косата ми има хубав аромат,мека е,бързо попиват и изобщо не омазняват... уникални са...

Град
    Добрич

Red face

Моля ви предложете ми маша за коса, което е с по-голям диаметър - някъде до 60 лева .. кажете вие каква маша имате, доволни ли сте ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ох..... аз установих че трябва още едно да си взема,за да мога да намажа цялата коса,но ще пробвам и само с едното шишенце да мине номера... като се намажа ще ти кажа
    Ок. А как мирише?Аз искам да си поръчам маската, гребена и маслото.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не!То, като е на мокра се чува все едно се пържи, нали? Аз чакам малко да изсъхне.А и не слагам толкова много, че чак цялата ми коса да стане мокра.
    Да. И аз чакам да ми изсъхне...

Иначе една съфорумка беше публикувала видео - едно момиче си къдреше косата с фибички. Моята коса е чуплива към къдрава и реших да опитам на мокра коса дали ще ми се накъдри..Не стана :@ И как ми бухнаа косатааа После пак реших да пробвам с термо-протектора на Лакме, защото има и фиксация... Получи се обаче валеше и пак стана на нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си