- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Така трябва да е, но няма смс.
29.12.2012г. (събота) – Стандартно съботно работно време
31.12.2012г. (понеделник) – Почивен ден
01.01.2013г. (вторник) - Почивен ден
Това им е графика на Спиди. Трябва да дойдат на 29ти.
Аха, мерси.
А на теб дойде ли ти пресата на Макадамия?Изглежда толкова яка. <333 Хубава ли е?![]()
Не е *нещастна физиономия*, Магазина в Пловдив не е работил вчера и днеска ще ми изпратят нещата.
Искам да си взема качествено арганово масло, което да използвам за косата и лицето. Препоръчаха ми тази марка, защото било наистина качествено: http://apteka.framar.bg/30021225/%D1...-%D0%BC%D0%BB- имате ли някакви отзиви? Или споделете от кое масло с Арган сте доволни. Благодаря.
Nashi е хубаво. Не съм и няма да кажа на мама колко пари съм далаТо и това е горе-долу същата цена ..
Ягодке, щях да те питам все, дали мога да си мажа по една капка по ноктите, за да са по-здрави и да растат повече?? Малко се цепят и не ми харесват..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, сдобих се е тривитаминол и сега се чудя каква маска да си направя с него. Дайте предложения.
Към края на ваканцията мисля да отида де се подстрижа на пластове без да я скъсявам отдолу. Ще дам за пример онази снимка където я бях пуснала или тази http://prikachi.com/images.php?images/182/5661182i.jpg само че до черната черта. Дано да стане добре.
Ам.. бтв, на пластове косата ще изглежда ли по-дълга и гъста ?
Последно редактирано от wiiwa : 12-27-2012 на 10:57
Мислих многои реших да си взема от любимите ми био шампоан и балсам и някакво кокосово масло.
хора изгорих си миглитеее![]()
![]()
... моля ви помагайте..... на едното око повече.. и веждите .. ама веждите нищо им няма,малко ги подстригах и са добре ама миглите... на половина са ;( ... до 1 седмица трябва да се оправят,моля ви помагайте ;( сега измих една спирала и ги намазах с рициново масло ;( ........... офффффффф не не не
![]()
Тази маска само в корените ли я слагаш? Иначе и аз съм набелязала 2/3 шампоана и трпбава да избера кой да си взема лсед като ми свърши този на Тианде.
FuCKkK13
http://tiandebg.net/index.php?route=...product_id=312 ако ти се дават толкова пари ... но са доста
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оуу.. Аз с една клечка за уши съм си слагала масла в корените на миглите. Може да редуваш рициново, бадемово и стимуланта ( мисля, че няма да е фатално ако ти влезне в окото ) само че стимуланта има леко ментов аромат и дразни, така че сама реши. Иначе как ги изгори ?
ами при баба ми палих печката и докато се разгори я отворих,но имаше много хартии вътре.. и явно тия на дъното не са били запалени и като се запалиха избухна един огън нагоре,а аз бях над печката,за да видя дали ще се запали и така.... даже се и стреснах доста.. ами имам само пшеничен зародиш и рициново.. а да и макадамията - маслото ... стимуланта ми свърши
Фък13, много кофти. ;xОсвен за масла, както казаха другите, не се сещам за друго.А, сетих се.Някои слагат вазелин за растеж, но според мен е по-добре масла.Успех. :/
Оле, милата+ това с маслата наистина можеш да си вземеш изкуствени мигли, ама не от тези ужасно дългите и гадни, ами някои с нормална дължина и по-гъсти.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно