.
Отговор в тема
Страница 42 от 102 ПървиПърви ... 323839404142434445465292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 2530
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Така трябва да е, но няма смс.
    29.12.2012г. (събота) – Стандартно съботно работно време
    31.12.2012г. (понеделник) – Почивен ден
    01.01.2013г. (вторник) - Почивен ден
    Това им е графика на Спиди. Трябва да дойдат на 29ти.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аха, мерси.
    А на теб дойде ли ти пресата на Макадамия?Изглежда толкова яка. <333 Хубава ли е?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не е *нещастна физиономия*, Магазина в Пловдив не е работил вчера и днеска ще ми изпратят нещата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    знаете ли как мога да си изсветля косата но без боя
    отговорих ти на лсто

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Знам, че е глупаво, но ще питам. Възможно ли е до май 2014 /няма да откажа и по - рано ;д/ да постигна това http://images.hollywoodpix.net/sofia...1373543842.jpg Косата ми в момента е до раменете. Има ли някаква надежда с продукти да постигна това. Знам, че много зависи от това с какво темпо расте косата ми и т.н. Познавам едно момиче, което имаше по - къса коса от мен, а в момента косата и е дълга колкото на снимката и то без да ползва нещо за растеж.
    Общо взето стана един безсмислен пост, но настина искам поне за бала да имам дъга коса.
    да... с домашни маски да... моята коса момичетата знаят за колко време е станала колкото сега.. т.е. преди бях пуснала хронологични снимки на косата ми.. за година и малко стигна до кръста

Искам да си взема качествено арганово масло, което да използвам за косата и лицето. Препоръчаха ми тази марка, защото било наистина качествено: http://apteka.framar.bg/30021225/%D1...-%D0%BC%D0%BB- имате ли някакви отзиви? Или споделете от кое масло с Арган сте доволни. Благодаря.

Nashi е хубаво. Не съм и няма да кажа на мама колко пари съм дала То и това е горе-долу същата цена ..
    Ягодке, щях да те питам все, дали мога да си мажа по една капка по ноктите, за да са по-здрави и да растат повече?? Малко се цепят и не ми харесват..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Nashi е хубаво. Не съм и няма да кажа на мама колко пари съм дала То и това е горе-долу същата цена ..
    Ягодке, щях да те питам все, дали мога да си мажа по една капка по ноктите, за да са по-здрави и да растат повече?? Малко се цепят и не ми харесват..
    Хм, не знам.Пробвай.Аз преди си слагах и на кожата малко от аргановото. Пише, че е само за коса, но може и да действа и на други неща.
    Ross, аз препоръчвам Nashi.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, сдобих се е тривитаминол и сега се чудя каква маска да си направя с него. Дайте предложения.

Към края на ваканцията мисля да отида де се подстрижа на пластове без да я скъсявам отдолу. Ще дам за пример онази снимка където я бях пуснала или тази http://prikachi.com/images.php?images/182/5661182i.jpg само че до черната черта. Дано да стане добре.
    Ам.. бтв, на пластове косата ще изглежда ли по-дълга и гъста ?
    Последно редактирано от wiiwa : 12-27-2012 на 10:57

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, сдобих се е тривитаминол и сега се чудя каква маска да си направя с него. Дайте предложения.

Към края на ваканцията мисля да отида де се подстрижа на пластове без да я скъсявам отдолу. Ще дам за пример онази снимка където я бях пуснала или тази http://prikachi.com/images.php?images/182/5661182i.jpg само че до черната черта. Дано да стане добре.
    Ам.. бтв, на пластове косата ще изглежда ли по-дълга и гъста ?
    Определено изглежда по-гъста на пластове.Ще чакаме снимки след, като се подстрижеш!
    А за маската с тривитаминол аз си правя само тази:
    -2 суп. л. тривитаминол
    -1 суп. л. ракия
    -1 жълтък
    -1 суп. л. бадемово масло
    -1 суп. л. кисело мляко
    -1 суп. л. оцет

Мислих много и реших да си взема от любимите ми био шампоан и балсам и някакво кокосово масло.

Banned Мега фен
    хора изгорих си миглитеее ... моля ви помагайте..... на едното око повече.. и веждите .. ама веждите нищо им няма,малко ги подстригах и са добре ама миглите... на половина са ;( ... до 1 седмица трябва да се оправят,моля ви помагайте ;( сега измих една спирала и ги намазах с рициново масло ;( ........... офффффффф не не не

Тази маска само в корените ли я слагаш? Иначе и аз съм набелязала 2/3 шампоана и трпбава да избера кой да си взема лсед като ми свърши този на Тианде.

FuCKkK13
    http://tiandebg.net/index.php?route=...product_id=312 ако ти се дават толкова пари ... но са доста
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хора изгорих си миглитеее ... моля ви помагайте..... на едното око повече.. и веждите .. ама веждите нищо им няма,малко ги подстригах и са добре ама миглите... на половина са ;( ... до 1 седмица трябва да се оправят,моля ви помагайте ;( сега измих една спирала и ги намазах с рициново масло ;( ........... офффффффф не не не
    Ужас, пробвай...не знам, с бадемово масло? И ако искаш си купи изкуствени да се прикрие малко докато израснат. Успех!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Оуу.. Аз с една клечка за уши съм си слагала масла в корените на миглите. Може да редуваш рициново, бадемово и стимуланта ( мисля, че няма да е фатално ако ти влезне в окото ) само че стимуланта има леко ментов аромат и дразни, така че сама реши. Иначе как ги изгори ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ужас, пробвай...не знам, с бадемово масло? И ако искаш си купи изкуствени да се прикрие малко докато израснат. Успех!
    мерси.. изкуствените стоят гадно,а и най много да ми окапят и моите.. по скоро си искам моите

Banned Мега фен
    Оуу.. Аз с една клечка за уши съм си слагала масла в корените на миглите. Може да редуваш рициново, бадемово и стимуланта ( мисля, че няма да е фатално ако ти влезне в окото ) само че стимуланта има леко ментов аромат и дразни, така че сама реши. Иначе как ги изгори ?
    ами при баба ми палих печката и докато се разгори я отворих,но имаше много хартии вътре.. и явно тия на дъното не са били запалени и като се запалиха избухна един огън нагоре,а аз бях над печката,за да видя дали ще се запали и така.... даже се и стреснах доста .. ами имам само пшеничен зародиш и рициново.. а да и макадамията - маслото ... стимуланта ми свърши

Тази маска само в корените ли я слагаш? Иначе и аз съм набелязала 2/3 шампоана и трпбава да избера кой да си взема лсед като ми свърши този на Тианде.
    Слагам я с корените и каквото остане по дължината, но съм слагала + маската и зехтин по краищата и ефекта е поразителен. Мен обаче в последно време много ме мързи и не съм си правила отдавна маски.

Фък13, много кофти. ;x Освен за масла, както казаха другите, не се сещам за друго.А, сетих се.Някои слагат вазелин за растеж, но според мен е по-добре масла.Успех. :/

Фък13, а като сложиш спирала как е ? Личи ли си ?

Banned Мега фен
    Фък13, а като сложиш спирала как е ? Личи ли си ?
    ами да.. аз по принцип имам хубави мигли и сега са наполовина и както съм свикнала и .. все едно нямам мигли... а и не мога всеки ден със спирала.... смисъл на мен ми трябва до 1 седмица да са се оправили

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Фък13, много кофти. ;x Освен за масла, както казаха другите, не се сещам за друго.А, сетих се.Някои слагат вазелин за растеж, но според мен е по-добре масла.Успех. :/
    ами имам вазелин,ще пробвам и с него,мерси

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Оле, милата + това с маслата наистина можеш да си вземеш изкуствени мигли, ама не от тези ужасно дългите и гадни, ами някои с нормална дължина и по-гъсти.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Оле, милата + това с маслата наистина можеш да си вземеш изкуствени мигли, ама не от тези ужасно дългите и гадни, ами някои с нормална дължина и по-гъсти.
    ама да ама ме е страх като ги махам да не се орезилят още повече моите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си