- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Тъкмо си търся и кристали и най-вероятно ще взема от тази серия щом казваш,че са хубави .
И шампоана вероятно ще го погледна,благодаря ви .
Сега се зачудих и за този http://zlatnaribka.com/silno-hidrati...l#.UOcbrMWcdco
пс: YSMF - бях прочела май из задните странициче имаш аргановото масло на Лакме (може и да се лъжа).Ако го имаш ,може ли да споделиш мнение?![]()
Последно редактирано от weheartiit : 01-04-2013 на 17:17
това не го бях погледнала,ох
като тестерче освен да си го ползвам![]()
Имам само на Макадамия![]()
И шампоана на Шварцкопф ти го препоръчвам със всички възможни крайници, които имам ;д Невероятен е, лек и измиващ, миризмата му е подобна на круши. Най - много ми хареса, че не е агресивен и ми намали драстично омазняването и косата ми издържаше по 3 дни без да има следи от омазняване. Изобщо всичките неща от серията не са ме разочаровали.
Благодаря ти много : ))) сигурно ще го взема защото като гледам ти каква хубава коса имаш си представям как и моята може да стане такава ако ползвам шампоана :Д А това на Макадамия харесва ли ти иначе ?
Определено ми се,нещо друго ще гледам да си намеря :Д
Ползвам го от скоро, но ми харесва. Мирише хубаво и попива добре в косата.
Иначе косата ми изглежда толкова добре от едно друго нещо от серията. Изобщо каквито и експерименти със различни шампоани да ползвам, този ми остава любимия <3 ;д
Може ли да споделиш кое е това нещо ако не ставам вече прекалено нахална ;д
bc bonacure repair rescue treatment обожавам го, но го няма в рибката ;(
Ако можеш да се оправяш с ибей:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...at=0&_from=R40
Аз си го поръчвам от feelunique, но в рибката ми е по - добре, защото го няма това чакане :\
Много зависи от нещата, които се поръчват. Има доста намаления ако уцелиш момента, ако ти пратят покана ползваш 10% от първа поръчка, отделно имаш право на 10% от една марка. Но шампоаните на Шварцкопф идват по - скъпи отколкото в рибката.
Изглежда хубаво,но изобщо не мога да се оправям с чужди сайтове .![]()
На мен ми е лесно, но първо трябваше да си намеря читава карта и да науча тънкостите на сайтовете.![]()
Ако успея да навия мама да извади карта ще ти пиша ,за да ми обясниш по-подробно нещата.
Иначе каква му е цената ?![]()
Излиза ми, че е $18.64 увеличили са гоИначе съвета ми е да си вземеш електронна кредитна ако ще е само за онлайн пазаруване.
Колко много коментари сте изписали, отдавна не съм влизала тук.
Искам да споделя мнението си от правенето на домашна маска в продължение на един месец (тривитаминол, мед, кисело мляко, бадемово масло, жълтък). Доволна съм, видях ефект още след 3-та маска. Ако не бяхте вие да ме мотивирате да започна да си правя домашни маски, до сега нямаше и една да си направя. След като мина този един месец, реших, че ще оставя косата си да почива, иначе бях си наумила да продължа със стимуланта на Икаров, както ми препоръчахте. Това не е единствената причина. Мисля да отида на фризьор този месец, за да ми премахне до колкото може нацъфтелите краища, ако може и напълно, но ми се струва, че ще се скъси дължината доста, но честно да ви кажа, още се колебая. Ако евентуално се подстрига, мисля да започна наново с маската един месец и да си продължа нататък с стимуланта, или пък направо със стимуланта, ще видим.![]()
Маска за силно изтощена коса Loreal Absolut Repair Cellular или Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care ? Ползвали ли сте ги?Коя повече ви харесва?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси ще поразгледам още и ще реша какво да си взема.![]()
Не съм сигурна! Да каже някой друг какво мисли![]()
Но като си вземах аргановото масло момичето ми каза, че шампоанът е прекалено подхранващ и ще ми омазни косата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няколко въпроса:
1. Какъв е шансът да ми се омазнят корените от стимуланта на Икаров? Колко слагате? Монетка от един лев? :д Предполагам, че малко, но как ви стига за цялата коса?
2. В каква маска мога да включа маслото от гроздови семена? Взех го уж за контролиране на омазняването, ама понеже си изсипах буквално 1/3 от шишето в корените, стана... абе, бая мазно :д
3. Маслото от пшеничен зародиш беше против цъфтене и късане на косата, нали? Нанася се само в краищата или...?