.
Отговор в тема
Страница 66 от 102 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2530
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Добро утро ))

Преди малко си направих маската,която marilyn ми каза вчера обаче имам чувството,че няма да мога да я отмия,много се намацах. Сега почвам да чистя и да уча и сигурно ще стоя до към 2 ч. )
    Добро утро и от мен, макар и по обедно време. Ще я отмиеш, споко, с шампоан и няма проблеми. То сякаш просто попива в косата.. поне при мен е така. Кажи после как ти е косата!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    апфу мерси че ме отразихте

^^Марти, според мен може наистина да се подстрижеш малко за да ти се обнови косата. Аз въпреки маските и въпреки че ужасно много искам да порасне, все пак ходя да ми взимат някви връхчета и то не по половин см, а просто да се махне изгорялото. Преди режеха много, сега откакто пак правя маски ми е много по-здрава косата.

Голям фен Аватара на monroe999
    weheartiit, постът ти с чашката ми лепна усмивка на лицето и ме зареди с позитивна енергия

а, Марти(нали мога и аз така да те наричам? ), виждала съм ти косата на снимки и е много дълга, полагаш доста грижи, аз на твое място бих я подновила, както ти казваш, ще живне още повече, пък и ще ти порастне бързо

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ^^Марти, според мен може наистина да се подстрижеш малко за да ти се обнови косата. Аз въпреки маските и въпреки че ужасно много искам да порасне, все пак ходя да ми взимат някви връхчета и то не по половин см, а просто да се махне изгорялото. Преди режеха много, сега откакто пак правя маски ми е много по-здрава косата.

е не.. на мен ми взима не като моята фризьорка по 4 пръста - 6см. а по 2-3 примерно... и не питайте как точно съм го измерила щото ако ви кажа лошо ще ви стане

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    weheartiit, постът ти с чашката ми лепна усмивка на лицето и ме зареди с позитивна енергия

а, Марти(нали мога и аз така да те наричам? ), виждала съм ти косата на снимки и е много дълга, полагаш доста грижи, аз на твое място бих я подновила, както ти казваш, ще живне още повече, пък и ще ти порастне бързо
    дам.. те всички вече ми знаят името ... дам.. и аз мисля.. а и без това ми трябва промяна малко.. ако отида ще ви покажа снимка после и после започвам пак много с маските ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    пък и ще ти порастне бързо
    Ама закъде да расте повече.

@ FuCKkK13 - Не съм виждала снимки май, но по описанието съдя, че дължината е предостатъчно. Едва ли искаш да сядаш върху косата си.
    Отрежи нужното и си поддържай една оптимална дължина. Не трябва да ви е страх от ножицата. И на твое място бих сменила фризьорката. Не може ти да кажеш 2 пръста, а тя да отреже 4. Недопустимо е и е признак за непрофесионалност.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ама закъде да расте повече.

@ FuCKkK13 - Не съм виждала снимки май, но по описанието съдя, че дължината е предостатъчно. Едва ли искаш да сядаш върху косата си.
    Отрежи нужното и си поддържай една оптимална дължина. Не трябва да ви е страх от ножицата. И на твое място бих сменила фризьорката. Не може ти да кажеш 2 пръста, а тя да отреже 4. Недопустимо е и е признак за непрофесионалност.
    абе те половината имат професионално изкривяване ... иначе ме е страх от ножицата,заради такива ''сметки'' - казваш 2,те режат 4.. и ако и кажа да ми поднови пластовете само да не си ходя с коса до сутиена щото ще изпуша и няма да и платя даже ... иначе това ми е косата :

п.с. само моля те не цитирай да не ми остане снимката,че скоро намерих мои снимки в не мой профил
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-13-2013 на 10:39

^^Мартиии, много ти е яка косата.... <3<3<3

Banned Мега фен
    ^^Мартиии, много ти е яка косата.... <3<3<3
    мерси,но тази снимка е от септември някъде

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    мерси,но тази снимка е от септември някъде
    Като ви гледам яките коси и се мотивирам повече и повече с маските. Само дето по традиция на морето много ми се съсипва косата. Кажете вие как я пазите от вредното влияние на слънцето и като я къпете всеки ден и тн и тн как не се съсипва?

Banned Мега фен
    Като ви гледам яките коси и се мотивирам повече и повече с маските. Само дето по традиция на морето много ми се съсипва косата. Кажете вие как я пазите от вредното влияние на слънцето и като я къпете всеки ден и тн и тн как не се съсипва?
    към средата на юни взимам връхчетата - септември пак ги взимам... това ми е подстригването лятото.. иначе спрей за защита от слънце,шампоан с ув филтър - т.е. пак предпазва от слънцето.. много маски,задължително нещо след баня на краищата,по-малко преса, за сешоара забравяш,и на морето не я мия всеки ден... а през ден,дори и през 2 дни... връзвам я високо с голям ластик на рошав кок и увивам лента за коса около кока.. не си мокря косата и така я спасявам един ден примерно и трябва чак на другия ден след плажа да я измия... иначе също шампоана да е подходящ за всекидневна употреба и да не е агресивен ... това е общо взето... шапки не нося - но ти можеш шапка да слагаш и тя предпазва .. иначе точно сега за друго не се сещам

към средата на юни взимам връхчетата - септември пак ги взимам... това ми е подстригването лятото.. иначе спрей за защита от слънце,шампоан с ув филтър - т.е. пак предпазва от слънцето.. много маски,задължително нещо след баня на краищата,по-малко преса, за сешоара забравяш,и на морето не я мия всеки ден... а през ден,дори и през 2 дни... връзвам я високо с голям ластик на рошав кок и увивам лента за коса около кока.. не си мокря косата и така я спасявам един ден примерно и трябва чак на другия ден след плажа да я измия... иначе също шампоана да е подходящ за всекидневна употреба и да не е агресивен ... това е общо взето... шапки не нося - но ти можеш шапка да слагаш и тя предпазва .. иначе точно сега за друго не се сещам
    Аз докато съм на море специално сешоар и преса не ползвам. Аз преса принципно не ползвам де, за да не я горя. Иначе я мия всеки ден и то с шампоан понеже си мокря косата в морето и не мога после да не си я изкъпя. А за маски никога нямам време, защото просто не се прибирам особено.

Значи и аз трябва да разредя миенето и да си взема нещо с ув филтър. Можеш ли да ми препоръчаш марка за шампоан, спрей? То вярно, че сега е зима, ама ще дойде лятото и пак ще си съсипя косата.
    Един път така ми се наложи да отрежа повече от 5см изгоряло само от слънцето....

Супер фен Аватара на fizzyg
    И моята е така ..
    И на морето я къпех всеки ден и направо ..
    Аз си слагах шал около косата тази година. И направих грешка тази година,че се постригах непосредствено преди морето

Марти,можеш да отидеш малко да я подновиш и освежиш косата си. Едва ли разликата в см ще е голяма,пък и маските ще ти помогнат да си я върнеш по-бързо!

Fuck подстрижи се ^^ аз на моята фризьорка като ходя и на огромното огледало ми показва косата и аз й казвам колко да одреже директно , така става най-добре и двете сме щастливи накрая :Д .
    Иначе си направих маска със стимуланта в корените и зехтин по дължината ще стоя до към 7-8, след това маската на Денис и малко от маслото.
    Аа ии да ;д в класа ми има едно момиче със коса гъста и дълга до кръста. Питах я веднъж колко време си я е пускала, а тя каза, че от 6 годишна някъде не се е подстригвала (сега е на 15) ;д ИИИ към въпроса ми едва ли е нямала цъфтящи краища, ама пак не е ходила да я скъсяват Може ли косата пак да си расте дълга с цъфтящи? расте си от корените на главата ама.. да питамм :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тя расте от корените, но изтощените краища се накъсват и все едно не расте.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

аз пак си намазах корените (даже малко обилно май) със стимуланта, разресах с гребен да се разнесе по косата и си сложих плик, ще седя 2-3 часа предполагам

Fuck подстрижи се ^^ аз на моята фризьорка като ходя и на огромното огледало ми показва косата и аз й казвам колко да одреже директно , така става най-добре и двете сме щастливи накрая :Д .
    Иначе си направих маска със стимуланта в корените и зехтин по дължината ще стоя до към 7-8, след това маската на Денис и малко от маслото.
    Аа ии да ;д в класа ми има едно момиче със коса гъста и дълга до кръста. Питах я веднъж колко време си я е пускала, а тя каза, че от 6 годишна някъде не се е подстригвала (сега е на 15) ;д ИИИ към въпроса ми едва ли е нямала цъфтящи краища, ама пак не е ходила да я скъсяват Може ли косата пак да си расте дълга с цъфтящи? расте си от корените на главата ама.. да питамм :Д

Banned Мега фен
    Аз докато съм на море специално сешоар и преса не ползвам. Аз преса принципно не ползвам де, за да не я горя. Иначе я мия всеки ден и то с шампоан понеже си мокря косата в морето и не мога после да не си я изкъпя. А за маски никога нямам време, защото просто не се прибирам особено.

Значи и аз трябва да разредя миенето и да си взема нещо с ув филтър. Можеш ли да ми препоръчаш марка за шампоан, спрей? То вярно, че сега е зима, ама ще дойде лятото и пак ще си съсипя косата.
    Един път така ми се наложи да отрежа повече от 5см изгоряло само от слънцето....
    в златна рибка гледай.. иначе моя спрей съм го пускала на сапфир http://www.angelcosmetics.bg/manufac...a-za-kosa.html червеното за блясък от 11.45 но освен за блясък е и с ув защита.. шампоан на ейвън ли на орифлейм ли бяха пуснали преди време и си бях взела,но миналата или по-миналата година.. сега не знам дали ги има...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Тя расте от корените, но изтощените краища се накъсват и все едно не расте.
    това... за това е тоя мит '' косата трябва да се подстригва,защото като е цъфнала не расте'' тя си расте,връхчетата нямат нищо общо,но се накъсват и без да искаш се скъсява

Banned Мега фен
    иначе мерси за отговорите,може би тая седмица ще отида да се подстрижа

а храни, които са полезни за косата? някой има ли лични наблюдения?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Оф, и аз последните месеци прекалявам с пресата и косата ми в момента е цъфнала доста...
    Вторник или сряда ще ходя да се подстрижа и спирам да я изправям толкова често! Обмислям и тривитаминол да си взема, че не съм ползвала от 2 години, а искам да ми порасне до бала поне още малко.
    Иначе онзи ден си сложих стимулант в корените и бадемово масло по краищата.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на strawberry88
    значи ужасни сте... това масло ще ме накарате да си го купя,но 40-50 лв. така и така не ми се откъсват от сърцето ... някак си прекалено много ми се вижда... 10-15,дори и 20лв. бих дала,но 40-50 ....
    В профила ти видях, че си от Хасково.Аз купих моето масло от Димитровград (който е супер близо) за 31 лв.Ако решиш да го купуваш може да ти кажа от кой салон и да си го вземеш за 31.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В профила ти видях, че си от Хасково.Аз купих моето масло от Димитровград (който е супер близо) за 31 лв.Ако решиш да го купуваш може да ти кажа от кой салон и да си го вземеш за 31.
    дам.. няма да е зле ако ми кажеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си