- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
апфумерси че ме отразихте
^^Марти, според мен може наистина да се подстрижеш малко за да ти се обнови косата. Аз въпреки маските и въпреки че ужасно много искам да порасне, все пак ходя да ми взимат някви връхчета и то не по половин см, а просто да се махне изгорялото. Преди режеха много, сега откакто пак правя маски ми е много по-здрава косата.
weheartiit, постът ти с чашката ми лепна усмивка на лицето и ме зареди с позитивна енергия
а, Марти(нали мога и аз така да те наричам?), виждала съм ти косата на снимки и е много дълга, полагаш доста грижи, аз на твое място бих я подновила, както ти казваш, ще живне още повече, пък и ще ти порастне бързо
Ама закъде да расте повече.
@ FuCKkK13 - Не съм виждала снимки май, но по описанието съдя, че дължината е предостатъчно. Едва ли искаш да сядаш върху косата си.
Отрежи нужното и си поддържай една оптимална дължина. Не трябва да ви е страх от ножицата. И на твое място бих сменила фризьорката. Не може ти да кажеш 2 пръста, а тя да отреже 4. Недопустимо е и е признак за непрофесионалност.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
абе те половината имат професионално изкривяване ... иначе ме е страх от ножицата,заради такива ''сметки'' - казваш 2,те режат 4.. и ако и кажа да ми поднови пластовете само да не си ходя с коса до сутиена щото ще изпуша и няма да и платя даже ... иначе това ми е косата :
п.с. само моля те не цитирай да не ми остане снимката,че скоро намерих мои снимки в не мой профил
Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-13-2013 на 10:39
^^Мартиии, много ти е яка косата.... <3<3<3
към средата на юни взимам връхчетата - септември пак ги взимам... това ми е подстригването лятото.. иначе спрей за защита от слънце,шампоан с ув филтър - т.е. пак предпазва от слънцето.. много маски,задължително нещо след баня на краищата,по-малко преса, за сешоара забравяш,и на морето не я мия всеки ден... а през ден,дори и през 2 дни... връзвам я високо с голям ластик на рошав кок и увивам лента за коса около кока.. не си мокря косата и така я спасявам един ден примерно и трябва чак на другия ден след плажа да я измия... иначе също шампоана да е подходящ за всекидневна употреба и да не е агресивен ... това е общо взето... шапки не нося - но ти можеш шапка да слагаш и тя предпазва .. иначе точно сега за друго не се сещам
Аз докато съм на море специално сешоар и преса не ползвам. Аз преса принципно не ползвам де, за да не я горя. Иначе я мия всеки ден и то с шампоан понеже си мокря косата в морето и не мога после да не си я изкъпя. А за маски никога нямам време, защото просто не се прибирам особено.![]()
Значи и аз трябва да разредя миенето и да си взема нещо с ув филтър. Можеш ли да ми препоръчаш марка за шампоан, спрей? То вярно, че сега е зима, ама ще дойде лятото и пак ще си съсипя косата.
Един път така ми се наложи да отрежа повече от 5см изгоряло само от слънцето....
И моята е така ..
И на морето я къпех всеки ден и направо ..
Аз си слагах шал около косата тази година. И направих грешка тази година,че се постригах непосредствено преди морето![]()
Марти,можеш да отидеш малко да я подновиш и освежиш косата си. Едва ли разликата в см ще е голяма,пък и маските ще ти помогнат да си я върнеш по-бързо!![]()
Fuck подстрижи се ^^ аз на моята фризьорка като ходя и на огромното огледало ми показва косата и аз й казвам колко да одреже директно, така става най-добре и двете сме щастливи накрая :Д .
Иначе си направих маска със стимуланта в корените и зехтин по дължината ще стоя до към 7-8, след това маската на Денис и малко от маслото.
Аа ии да ;д в класа ми има едно момиче със коса гъста и дълга до кръста. Питах я веднъж колко време си я е пускала, а тя каза, че от 6 годишна някъде не се е подстригвала (сега е на 15) ;д ИИИ към въпроса ми едва ли е нямала цъфтящи краища, ама пак не е ходила да я скъсяватМоже ли косата пак да си расте дълга с цъфтящи?
расте си от корените на главата ама..
да питамм :Д
Тя расте от корените, но изтощените краища се накъсват и все едно не расте.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аз пак си намазах корените (даже малко обилно май) със стимуланта, разресах с гребен да се разнесе по косата и си сложих плик, ще седя 2-3 часа предполагам
Fuck подстрижи се ^^ аз на моята фризьорка като ходя и на огромното огледало ми показва косата и аз й казвам колко да одреже директно, така става най-добре и двете сме щастливи накрая :Д .
Иначе си направих маска със стимуланта в корените и зехтин по дължината ще стоя до към 7-8, след това маската на Денис и малко от маслото.
Аа ии да ;д в класа ми има едно момиче със коса гъста и дълга до кръста. Питах я веднъж колко време си я е пускала, а тя каза, че от 6 годишна някъде не се е подстригвала (сега е на 15) ;д ИИИ към въпроса ми едва ли е нямала цъфтящи краища, ама пак не е ходила да я скъсяватМоже ли косата пак да си расте дълга с цъфтящи?
расте си от корените на главата ама..
да питамм :Д
в златна рибка гледай.. иначе моя спрей съм го пускала на сапфир http://www.angelcosmetics.bg/manufac...a-za-kosa.html червеното за блясък от 11.45 но освен за блясък е и с ув защита.. шампоан на ейвън ли на орифлейм ли бяха пуснали преди време и си бях взела,но миналата или по-миналата година.. сега не знам дали ги има...
иначе мерси за отговорите,може би тая седмица ще отида да се подстрижа![]()
а храни, които са полезни за косата? някой има ли лични наблюдения?
Оф, и аз последните месеци прекалявам с пресата и косата ми в момента е цъфнала доста...
Вторник или сряда ще ходя да се подстрижа и спирам да я изправям толкова често! Обмислям и тривитаминол да си взема, че не съм ползвала от 2 години, а искам да ми порасне до бала поне още малко.
Иначе онзи ден си сложих стимулант в корените и бадемово масло по краищата.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно