.
Отговор в тема
Страница 69 от 102 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2530
    Fuck, и аз съм таака ;х Изхарчих бая пари те половината бяха от моите ама.. ;д пак се броят ;д И за коса Alafaparf и Nashi си харесах, дрехии също, часовник абе да си момиче хич не е лесно и откъм подръжка и откъм всичко ;х
    Таааази сутрин направо щях да изпуша ;х вчера явно не съм си измила стилуманта както трябва маски, масла и на сутринта половината ми коса беше мазнаа ;хх аа ;хх бързо с душа я измих, оправих я ама кво бързане беше ;х :/
    Таа...така ;д реших да споделя

Banned Мега фен
    ^ и на мен ми се е случвало .. иначе да.. изобщо не е лесно... като имаш пари - не знаеш какво да си харесаш,като нямаш в точния момент за глезотийки - искаш 105 неща ;д

Йееееееееееееееъа ! (Y)
    Btw, ти винаги ли си била с толкова дълга коса ? И, ако не откога си я поддържаш така ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Fuck, и аз съм таака ;х Изхарчих бая пари те половината бяха от моите ама.. ;д пак се броят ;д И за коса Alafaparf и Nashi си харесах, дрехии също, часовник абе да си момиче хич не е лесно и откъм подръжка и откъм всичко ;х
    Таааази сутрин направо щях да изпуша ;х вчера явно не съм си измила стилуманта както трябва маски, масла и на сутринта половината ми коса беше мазнаа ;хх аа ;хх бързо с душа я измих, оправих я ама кво бързане беше ;х :/
    Таа...така ;д реших да споделя
    Защо ще си купуваш термозащитния спей на Алфапарф, като вече имаш маслото на Наши?То има защита от топлината...и от слънцето и от много други неща.

anonymous708973
    Guest
    Направих си маска от Тривитаминол, жълтък, мед, кисело мляко и масло от пшеничен зародиш. Нормално ли е целият ми врат да лепне :д Вие колко мед слагате?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вие колко мед слагате?
    Една лъжица.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защо ще си купуваш термозащитния спей на Алфапарф, като вече имаш маслото на Наши?То има защита от топлината...и от слънцето и от много други неща.
    Ааа така ли :Д ами не знаех :Д ..бе да, ама то колкото е и малко ;д абсурд ще си ползвам сега на Aphogee гадния спрей :Д
    И после като свърши на Алфарпарф ще взема :ПП Мерси, че ме светна иначе :P

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, много съм доволна от маста вчера. Като сложих и балсам и аграново масло стана много мекичка и бляскава.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Йееееееееееееееъа ! (Y)
    Btw, ти винаги ли си била с толкова дълга коса ? И, ако не откога си я поддържаш така ?
    година и половина/две през живота си съм била с къса коса така че да,може да се каже,че цял живот съм била с дълга

Banned Мега фен
    Направих си маска от Тривитаминол, жълтък, мед, кисело мляко и масло от пшеничен зародиш. Нормално ли е целият ми врат да лепне :д Вие колко мед слагате?
    нали каза,че си с мазна коса ? нещо омазняващите са ти в повече - добави и още нещо изсушаващо.. иначе и аз като сложа повечко мед лепне

Момичета винаги много съм харесвала косата на Меган в тази песен http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U .И самата Меган ;д. Как е подстригана ?

Голям фен Аватара на monroe999
    досега не бях забелязала Меган изобщо в клипа пхахахах
    OH, GOD... http://cdn.memegenerator.net/instanc...x/23325229.jpg

някой беше питал за дървен гребен, та и аз да кажа хаха и за за 1-2лв. си взех най-обикновен... доволна съм

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета винаги много съм харесвала косата на Меган в тази песен http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U .И самата Меган ;д. Как е подстригана ?
    изобщо не бях забелязала,че е тя смятай,щом аз не съм забелязала.. а косата - не мога да ти кажа,целия клип е много тъмен,забързан и...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Внимавайте с дървените гребени. Като се захабят малко започват да накъсват косъма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

оф, писна ми от тая коса, каквото и да й правя, все нещо не е наред... и май нямаше нужда да си сменям шампоана, като че ли е от шапките @@@ и я сплескват @@@ и мразя зимааа...

anonymous708973
    Guest
    С какво е най-добре да си реша косата?
    Когато е мокра, разресвам внимателно с пластмасов едър гребен. Но когато е суха...?

С какво е най-добре да си реша косата?
    Когато е мокра, разресвам внимателно с пластмасов едър гребен. Но когато е суха...?
    Когато е мокра не е добре да я сресваш, защото е в най-крехкото си ;д така да кажа състояние. Остави я да изсъхне сама без да я сресваш, иначе използвай дървен гребен най-добре.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    изобщо не бях забелязала,че е тя смятай,щом аз не съм забелязала.. а косата - не мога да ти кажа,целия клип е много тъмен,забързан и...
    Аз бях чела в статия че е тя. Иначе ще се опитам да намеря някаква снимка и ще я кача да ми кажете като си науча.
    Кога и моята коса ще стане толкова дълга ... ;(

купих си шампоан на евсев черния с цикламено(арганин нещо си там)и нямам търпение да го пробвам дано е хубав

аз го имам, мих се с него веднъж, става

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хей,здравейте.
    Отдавна не съм влизала да чета и пиша.
    Жалко,че не можах да видя на Марти косата.
    Аз преди 2 или 3 седмици последно си правих маска,и свърших с икаров.Сега мисля да си купя тривитаминола и да го почна.

Здравейте. Досега не съм писала, но прочетох цялата тема. По принцип се грижа добре за косата си, правих и маски, но в последно време съм спряла. И съм решила сега да започна. Разрових се в нета и открих рецепта за домашен шампоан, за мазна коса, тъй като видях, че много момичета имат такъв проблем. Не съм го пробвала, ама не изглежда зле, обаче не знам миризмата каква ще е Ето и самата рецепта :
    Шампоан за мазна коса
    Към сока от половин лимон добавете 1 ч.л. бадемово масло, 1 с.л. водка и 4 яйчни жълтъка. Смесете всички съставки, докато се получи еднородна смес и нанесете на косата. Изплакнете с топла вода.

Също гледах, че много момичета питат за шампоана на Елсев с аргинин, аз съм ползвала шампоана, маската и спрейчето и съм много доволна, никакви проблеми нямах + че мирише много хубаво

днес го пробвах уникален е

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Подстригах се най-сетне
    Тези дни ще пусна снимка.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове