- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
а вафлите какво??? изгарят ти косата още от корена и после се клепайте с кво ли не за да се възстанови, а ти ако искащ си прави цялата коса на вафли, не само коренитеда не си мислите, че пък със тези вафли сте много красиви
![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
И аз не харесвам вафлите,но щом казва,че косата и е тежка и обемът не се задържа по никакъв друг начин...
Пък и ако са направени така че да не се виждат всичко е окей.
^^ Ей начи, винаги си мълча, ама ми е писнало от дрисли като тебе.Много знаеш да даваш акъл.
Питах те по-горе за други предложения ? Айде сподели ? Мислиш ли, че тука точно в тая тема не сме пробвали к'ви ли не начини, спрейове и глупости за обем ? И как преценяваш,че някой е селянин по това, че си прави вафлички ?!
Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 15:34
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
само дето от преса има 105 защити,покрития и не знам какво,а за тупирането лек няма ...хората са го доказали,че тупирането е по-вредно..... и дам.. мисля се за красива по мой си начин... само че точно в тази тема не мисля,че ще ти се получи интригата.. влизаш,за да кажеш нещо отрицателно.. ми да ама в тая тема си пазим добрия тон,помагаме с каквото можем и се мотивираме.. такива коментари като твоите са излишни така че си злобей на воля,но някъде другаде -тук няма да ти се получи
виждат се,защото и отгоре ако оставя коса не стои хубаво.. просто лицето ми е с такава форма... обаче не правя обем една педя над главата - определено не е така... правя 2 пласта вафли и толкова,което е нормален обем.. смисъл всяка къса коса,която няма проблем с обема има толкова обем,но къса.. а аз искам дълга и...
То е ясно, че на нас интрига не може да ни направи, ама ми писна от лапешки истории..
Наистина е грозно,ако "вафлите" се виждат.Дори абсурдно,нормално е ако момиче се прави по този начин да се обиди,ако и кажат нещо такова,но щом тя се харесва...
Винаги най - горният слой коса трябва да остане какъвто е и да прикрие какво има отдолу,било тупирано или "вафли".
всеки си прави косата, както на него си му харесва, на мен също не ми харесват вафлите, не бих си правила вафли след всяко къпане, особено ако се виждат... никакъв шанс... по-скоро бих си подстригала косата на пластове или цялата бих я скъсила, ако не намеря друго решение на проблема
нищо лично, на когото му харесват, да си ги прави
ИИИ!!!!!!!!!!!! това е една от малкото хубави теми, които се развиват много бързо, пълна е с полезна информация и по принцип всички тук сме мили и задружни... НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТОВА!
^ ама на мен и с къса коса не ми отиване случайно почти цял живот съм била с дълга
![]()
Хахаха, нормално е да се обидя.Я се стегни, бе, момиче. Кой сте вие, че да казвате дали е хубаво, грозно, селско и т.н. ?! Де*а и лапетата. Няма се занимавам повече, че ми е писнало от тъ*анарки като вас.
Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 16:10
е за какво бяха тия изказвания пикли, тъ*анарки и т.н., всеки има собствено мнение, уважавайте го, ако обичате...
предлагам да се сложи край на глупания спор
и на ми е интересно за тези шампоани на Балеа, за които писахте по-нагоре
бях ползвала шампоан и балсам май с кайсия, но не си спомням, май ми харесаха
Ами виж сега,то ти обиждаш и с това скапваш темата.За пореден път казвам,че форума е за дискусии и споделяне на мнение и няма как всички да сме на 1 мнение.
FuCKkK13 също се прави на "вафли" , но го приема нормално и не обижда.
Ти след като не се обиждаш,що се палиш и използваш обидни думи?
Теб като ти харесва си ходи както искаш и не се връзвай на хора , които не познаваш и не обиждай с думи,които подхождат на теб ако съдим по коментара ти.
На никой няма да се обяснявам.![]()
Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 16:24
^ стига де.. не така.. ако искаш да и направиш хубаво - остави темата.. нали това беше смисъла ? да я игнорираме... сега си помисли как това е мнение на някой,който изобщо не те познава.. е,такова мнение има ли правото да бъде важно ? не мисля
Кати, моята си е бая накъсана. За твоята не знам, просто ми заприлича на моята.
Слагам протектор преди да я суша, после преди да я изправя, а накрая с мъъъъничко арганово масло. Спрей не ща, че нали ще ми намокри косата и няма да е права :д
Може и да си внушавам, ама от 2 седмици съм пипала преса два пъти, правила съм си маски усърдно и пия витамини и косата е по-здрава/жилава на допир. Пак пада коса в банята обаче.
Заради предимствата успявам да се гледам в огледалото и без изправена коса :д
на мен не знам дали така ми се струва или наистина този Елсев с арганин ми изсушава косата...
то пък кво да обясяваш на 15,16 год. недорасли момиченцаква интрига вкарвам? :Д фък ти да не си някво гуру тук? :Д правете си квото искате после се оплаквайте от нацъвтелите си косички, малки деградирали пикли :Д :Д :Д :Д :*
never never let you go you are the one i'm surching for....
И аз не знам дали са нови. С арган пише, че е, но не вярвам. Пише само '' за коса '' без специални определения. Като го изпробвам веднага ще докладвам. Видях един за обем, но накрая реших да си взема този.
Марти, да, трябва да усъвършенствам плана повече
Koshtramba, мисля ,че лицето ми е това по средата точно, но изобщо не съм сигурна. Скулите ми не са толкова добре оформени. За аргановото масло мисля, че на Наши е най - добро , но ти може да питаш приятелките ти кое ползват и дали са доволни.