.
Отговор в тема
Страница 77 от 102 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2530
    Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    а вафлите какво??? изгарят ти косата още от корена и после се клепайте с кво ли не за да се възстанови, а ти ако искащ си прави цялата коса на вафли, не само корените да не си мислите, че пък със тези вафли сте много красиви
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    И аз не харесвам вафлите,но щом казва,че косата и е тежка и обемът не се задържа по никакъв друг начин...
    Пък и ако са направени така че да не се виждат всичко е окей.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^^ Ей начи, винаги си мълча, ама ми е писнало от дрисли като тебе.Много знаеш да даваш акъл.
    Питах те по-горе за други предложения ? Айде сподели ? Мислиш ли, че тука точно в тая тема не сме пробвали к'ви ли не начини, спрейове и глупости за обем ? И как преценяваш,че някой е селянин по това, че си прави вафлички ?!
    Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 15:34
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от annamari Виж мнението
    а вафлите какво??? изгарят ти косата още от корена и после се клепайте с кво ли не за да се възстанови, а ти ако искащ си прави цялата коса на вафли, не само корените да не си мислите, че пък със тези вафли сте много красиви
    само дето от преса има 105 защити,покрития и не знам какво,а за тупирането лек няма ...хората са го доказали,че тупирането е по-вредно..... и дам.. мисля се за красива по мой си начин... само че точно в тази тема не мисля,че ще ти се получи интригата.. влизаш,за да кажеш нещо отрицателно.. ми да ама в тая тема си пазим добрия тон,помагаме с каквото можем и се мотивираме.. такива коментари като твоите са излишни така че си злобей на воля,но някъде другаде -тук няма да ти се получи

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    И аз не харесвам вафлите,но щом казва,че косата и е тежка и обемът не се задържа по никакъв друг начин...
    Пък и ако са направени така че да не се виждат всичко е окей.
    виждат се,защото и отгоре ако оставя коса не стои хубаво.. просто лицето ми е с такава форма... обаче не правя обем една педя над главата - определено не е така... правя 2 пласта вафли и толкова,което е нормален обем.. смисъл всяка къса коса,която няма проблем с обема има толкова обем,но къса.. а аз искам дълга и...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    ^^ Ей начи, винаги си мълча, ама ми е писнало от дрисли като тебе.Много знаеш да даваш акъл.
    Питах те по-горе за други предложения ? Айде сподели ? Мислиш ли, че тука точно в тая тема не сме пробвали к'ви ли не начини, спрейове и глупости за обем ? И как преценяваш,че някой е селянин по това, че си прави вафлички ?!
    остави... предлагам да не обръщаме внимание на коментари като нейните и толкова.. преди също се беше опитала да вкара конфликт ама не се получи

Град
    София
    То е ясно, че на нас интрига не може да ни направи, ама ми писна от лапешки истории..

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Наистина е грозно,ако "вафлите" се виждат.Дори абсурдно,нормално е ако момиче се прави по този начин да се обиди,ако и кажат нещо такова,но щом тя се харесва...
    Винаги най - горният слой коса трябва да остане какъвто е и да прикрие какво има отдолу,било тупирано или "вафли".

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Наистина е грозно,ако "вафлите" се виждат.Дори абсурдно,нормално е ако момиче се прави по този начин да се обиди,ако и кажат нещо такова,но щом тя се харесва...
    Винаги най - горният слой коса трябва да остане какъвто е и да прикрие какво има отдолу,било тупирано или "вафли".
    не се обиждам.. аз самата не ги обичам,но няма друг вариант... само на морето ходя без вафли,но там косата ми от солената вода полудява.. такъв обем има,че и вафлите не я настигат е тогава вече се чудя как да я пригладя леко поне

Голям фен Аватара на monroe999
    всеки си прави косата, както на него си му харесва, на мен също не ми харесват вафлите, не бих си правила вафли след всяко къпане, особено ако се виждат... никакъв шанс... по-скоро бих си подстригала косата на пластове или цялата бих я скъсила, ако не намеря друго решение на проблема
    нищо лично, на когото му харесват, да си ги прави

ИИИ!!!!!!!!!!!! това е една от малкото хубави теми, които се развиват много бързо, пълна е с полезна информация и по принцип всички тук сме мили и задружни... НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ТОВА!

Banned Мега фен
    ^ ама на мен и с къса коса не ми отива не случайно почти цял живот съм била с дълга

Град
    София
    Хахаха, нормално е да се обидя. Я се стегни, бе, момиче. Кой сте вие, че да казвате дали е хубаво, грозно, селско и т.н. ?! Де*а и лапетата. Няма се занимавам повече, че ми е писнало от тъ*анарки като вас.
    Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 16:10

anonymous708973
    Guest
    Много не се получиха , но нямаше как да се снимам по-добре

http://prikachi.com/images/483/5768483A.jpg
    http://prikachi.com/images/486/5768486q.jpg
    Оф, и моята стои такава накъсана, когато е изправена :S

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ммм нещо за преса ползваш ли ? преди/след ? кристали ? някое спрейче като тия на глис примерно ? връхчетата как са ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дааа, a всъщност не е

е за какво бяха тия изказвания пикли, тъ*анарки и т.н., всеки има собствено мнение, уважавайте го, ако обичате...
    предлагам да се сложи край на глупания спор

и на ми е интересно за тези шампоани на Балеа, за които писахте по-нагоре
    бях ползвала шампоан и балсам май с кайсия, но не си спомням, май ми харесаха

Хахаха, нормално е да се обидя. Я се стегни, бе, момиче. Кой сте вие, че да казвате дали е хубаво, грозно, селско и т.н. ?! Де*а и лапетата. Няма се занимавам повече, че ми е писнало от тъ*анарки като вас.
    Ами виж сега,то ти обиждаш и с това скапваш темата.За пореден път казвам,че форума е за дискусии и споделяне на мнение и няма как всички да сме на 1 мнение.
    FuCKkK13 също се прави на "вафли" , но го приема нормално и не обижда.
    Ти след като не се обиждаш,що се палиш и използваш обидни думи?
    Теб като ти харесва си ходи както искаш и не се връзвай на хора , които не познаваш и не обиждай с думи,които подхождат на теб ако съдим по коментара ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    е за какво бяха тия изказвания пикли, тъ*анарки и т.н., всеки има собствено мнение, уважавайте го, ако обичате...
    предлагам да се сложи край на глупания спор

и на ми е интересно за тези шампоани на Балеа, за които писахте по-нагоре
    бях ползвала шампоан и балсам май с кайсия, но не си спомням, май ми харесаха
    тя според мен го написа не толкова заради мнението и за вафлите,а защото не за първи път влиза в темата,праска няколко отрицателни коментара и гледа сеир .. нея с това съм я запомнила .. мисля че за това я нападна така

Град
    София
    На никой няма да се обяснявам.
    Последно редактирано от katii : 01-22-2013 на 16:24

Aйде получи ви се. Гукайте си спокойно в темата without me. (:
    Абе,ти нормална ли си?!Wtf с друг спорехте,аз след това изказах мнение,че не ми харесват,без да споменавам обидни епитети.Лелеее.....
    p.s.Повярвай ми по - голяма съм от теб.

Banned Мега фен
    ^ стига де.. не така.. ако искаш да и направиш хубаво - остави темата.. нали това беше смисъла ? да я игнорираме... сега си помисли как това е мнение на някой,който изобщо не те познава.. е,такова мнение има ли правото да бъде важно ? не мисля

anonymous708973
    Guest
    Кати, моята си е бая накъсана. За твоята не знам, просто ми заприлича на моята.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ммм нещо за преса ползваш ли ? преди/след ? кристали ? някое спрейче като тия на глис примерно ? връхчетата как са ?
    Слагам протектор преди да я суша, после преди да я изправя, а накрая с мъъъъничко арганово масло. Спрей не ща, че нали ще ми намокри косата и няма да е права :д

Може и да си внушавам, ама от 2 седмици съм пипала преса два пъти, правила съм си маски усърдно и пия витамини и косата е по-здрава/жилава на допир. Пак пада коса в банята обаче.
    Заради предимствата успявам да се гледам в огледалото и без изправена коса :д

на мен не знам дали така ми се струва или наистина този Елсев с арганин ми изсушава косата...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    то пък кво да обясяваш на 15,16 год. недорасли момиченца ква интрига вкарвам? :Д фък ти да не си някво гуру тук? :Д правете си квото искате после се оплаквайте от нацъвтелите си косички, малки деградирали пикли :Д :Д :Д :Д :*
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Тези не съм ги виждала.Нови ли са?И за каква коса са?После кажи доволна ли си.Аз от тези съм ползвала само за къдрава коса.

victoriassecret1, ДА!
    И аз не знам дали са нови. С арган пише, че е, но не вярвам. Пише само '' за коса '' без специални определения. Като го изпробвам веднага ще докладвам . Видях един за обем, но накрая реших да си взема този.

Марти, да, трябва да усъвършенствам плана повече

Koshtramba, мисля ,че лицето ми е това по средата точно, но изобщо не съм сигурна. Скулите ми не са толкова добре оформени. За аргановото масло мисля, че на Наши е най - добро , но ти може да питаш приятелките ти кое ползват и дали са доволни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си