.
Отговор в тема
Страница 99 от 102 ПървиПърви ... 49899596979899100101102 ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 2530
    Голям фен Аватара на monroe999
    е стига да не е много късо, седи много яко чуплива/къдрава

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://www.rastikosa.com/maski1.php Само където е на руски, но отдолу има един клип.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Днес се снимах.
    (за изпусналите-преди няколко дни се подстригах :Д )
    http://www.prikachi.com/images/155/5822155m.jpg
    http://www.prikachi.com/images/156/5822156Z.jpg
    http://www.prikachi.com/images/157/5822157j.jpg
    хубава ти е косата и има блясък,браво

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Аз вчера си направих маска със зехтин. Е, тази мазнотия и след два пъти миене не се маха, ужас. И моята коса е тъничка, имам много приятелки с гъсти коси, завиждам им, но какво да се прави. И защо ако си я пуснеш дълга, нямало да изглежда добре? Глупости.
    щото не стои хубаво.. една рядка коса дълга никога не изглежда добре

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Аз си я пускам дълга(не говоря чак до кръста или до з*дника), пък нека да не изглежда добре! Лятото мисля да оставя моя си цвят да израстне

като е чуплива/къдрава и рядка може би няма да е зле, но и сега, когато ми е къса, като я изправя, имам чувството, че имам два косъма много пада в банята и след това, докато и слагам масло

Видяхме по улицата някакво момиче, косата и беше червена, направена на ретропреса, обаче явно е сложила лак-преса-лак и стоеше на отделни кичури, всеки отделен кичур имаше в основата и вафли, а главата и се виждаше на доста места. Беше трагично. Естественото винаги е по-добре, ама иди го обяснявай на някои хора.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Аз си я пускам дълга(не говоря чак до кръста или до з*дника), пък нека да не изглежда добре! Лятото мисля да оставя моя си цвят да израстне
    то има разлика от коса до коса.. говоря за наистина рядка коса,която колкото и да не си запознат ще забележиш че е рядка... а и зависи дали е с дебел косъм или тънък

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Току-що си направих маска, обаче май прекалих със съставките... Сложих ракия, оцет, кисело мляко, бадемово масло, жълтък, тривитаминол, мед ... Прекалено е нали ?! Мирише ужасно
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Гъста коса също не стои добре дълга, повярвайте ми. В един момент от теб се вижда само коса и нищо друго.

То винаги мирише ужасно. На мен обаче тези съставки ми изглеждат добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    то има разлика от коса до коса.. говоря за наистина рядка коса,която колкото и да не си запознат ще забележиш че е рядка... а и зависи дали е с дебел косъм или тънък
    Бях дала снимка на моята http://prikachi.com/images/453/5820453D.jpg Тук съм я накъдрила с.....мачкане? :Д Още докато е влажна и ми се получиха къдриците Иначе попринцип ми е права, ама краищата са много гадно начупени..то едни чупки, ужасни са и заради тях си изправям цялата коса. Снимката е от октомври месец

Banned Мега фен
    Бях дала снимка на моята http://prikachi.com/images/453/5820453D.jpg Тук съм я накъдрила с.....мачкане? :Д Още докато е влажна и ми се получиха къдриците Иначе попринцип ми е права, ама краищата са много гадно начупени..то едни чупки, ужасни са и заради тях си изправям цялата коса. Снимката е от октомври месец
    къдрава не мога да преценя каква ти е,но не ми изглежда кой знае колко рядка .. аз по-скоро говоря за нещо такова: http://woman.hotnews.bg/static/uploa...e-fringe-1.jpg ... ако тази коса е дълга ще изглежда още по-рядка и няма да е много хубаво

Да, ако е много рядка не изглежда добре дълга, но не изглежда добре и къса. Просто не изглежда добре. Едно момиче от унито ми е точно като на снимката на Фък, но си слага удължения, а главата и прозира. Не изглежда никак добре. И продължава да се изрусява. Аз бих се спряла, ако косата ми беше в това състояние.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

и моята изправена е така рядка, но не е трагично зле

Ох, проблема ми е следния. Имам дълга коса. Много рядко цъфти (късмет голям имам), но имам някакви по-къси косъмчета, които не мога да ги подстрижа, а са цъфнали. И са доста и не знам какво да направя...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Ох, проблема ми е следния. Имам дълга коса. Много рядко цъфти (късмет голям имам), но имам някакви по-къси косъмчета, които не мога да ги подстрижа, а са цъфнали. И са доста и не знам какво да направя...
    Нищо не разбрах...

има по-къси косъмчета от колкото е дълга цялата коса и самите те са цъфнали? аз така го разбрах

По-скоро ти изниква нова коса и са по-тънички косъмчетата и си мислиш, че е цъфнало. Не мога да си го представя иначе. Все едно бретона ми да цъфне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не, явно не го обясних правилно Косата ми е до дупето почти. Но, например, имам по-къси косъмчета до кръста, т.е. не мога да ги подстрижа, защото цялата коса ще се скъси.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    има по-къси косъмчета от колкото е дълга цялата коса и самите те са цъфнали? аз така го разбрах
    Да, точно така.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Не, явно не го обясних правилно Косата ми е до дупето почти. Но, например, имам по-къси косъмчета до кръста, т.е. не мога да ги подстрижа, защото цялата коса ще се скъси.
    не са по къси.. просто са били цъфнали и са се скъсали от мястото... преди време е трябвало да ги подстрижеш.. ами само тях освен с усукано подстригване за др. не се сещам.. отиди да се подстрижеш най-добре защото така е грозно .. а и за няколко месеца косата пак ще ти е до дупето

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, мисля пак да се взема стимуланта. А откъде да купя горчицата на прах/синапено семе ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Горчицата би трябвало да я има в който и да е по-голям хранителен магазин, между или подправките или нормалната горчица и другите сосове :Д

Голям фен Аватара на taamara
    Момичета, помагайте с избор на боя за коса - цвят шоколад, от масовите.
    До сега съм ползвала на Палете Делукс 800 http://www.palette.bg/nashite-produk...0-tmno-kafjav/

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, мисля пак да се взема стимуланта. А откъде да купя горчицата на прах/синапено семе ?
    Хранителен магазин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си