.
Отговор в тема
Страница 8 от 102 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2530
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Един въпрос понеже нищо не разбирам. Утре ще си къдря косата. Окей, трябва ми термоизолиращ (май така беше) продукт. Кажете какво да си взема и от какво няма да ми опада косата. :дд Мерси предварително.
    На термокъдрене ли ще ходиш? Това постоянното? Като африканче ли ставаш после?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Оцет във вода след шампоана ли? Или само с оцет вместо шампоан?
    Оцет след шампоана. Иначе не, няма да ходя на тармо къдрене, в къщи идва една приятелка да ме къдри със маша. :д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Не ви ли мирише косата после от тоя оцет ?!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мисля тази вечер да си направя маска и да преспя с нея през нощта. Нищо няма да навреди,нали?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Оцет след шампоана. Иначе не, няма да ходя на тармо къдрене, в къщи идва една приятелка да ме къдри със маша. :д
    Пробвала съм така, ама разреден с вода, косата става по-бляскава.

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    При мен не мирише.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Мисля тази вечер да си направя маска и да преспя с нея през нощта. Нищо няма да навреди,нали?
    не какво мислиш да сложиш в маската

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не какво мислиш да сложиш в маската
    Зехтин,пш.масло,жълтък,горч ица на прах,обмислям и прясно мляко (купено),дали ще навреди?
    О,също ме притеснява дали много ще замирише жълтъка (на косата и по спалното белъо? )

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Зехтин,пш.масло,жълтък,горч ица на прах,обмислям и прясно мляко (купено),дали ще навреди?
    О,също ме притеснява дали много ще замирише жълтъка (на косата и по спалното белъо? )
    ако отмиеш с хладка вода няма да мирише а за калъфките не знам...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    някой да ми препоръча протеинов шампоан?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Сложи си плетена шапка на главата под хавлията. Някой стара, която имаш от малка или...
    А за жълтъка, аз съм стояла с маска 7 часа и не ми е миришело.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Сложи си плетена шапка на главата под хавлията. Някой стара, която имаш от малка или...
    А за жълтъка, аз съм стояла с маска 7 часа и не ми е миришело.
    Благодаря,така ще направя.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Не, мирише си на шампоан. И да - става по-бляскава, мекичка, пухкава...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Благодаря,така ще направя.
    Моля

Тази вечер съм с ролки. Купих си от онези дългите, но не можах да се справя с тях и сложих от нормалните.
    Как да си задържа къдриците по-дълго време? На втория ден вече ми се разпадат. ;w;
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Пробвай с лак с по-силна фиксация,но и това не е гаранция,че ще ги задържи ...при мен когато съм си правила даже след 30 мин. се разпадаха.

ох,косата на Никол е страхотна <333

Иначе аз снощи си направих маска от мед и зехтин и на сутринта си измих косата.

Снощи в 10.30 си я намазах със зехтин,жълтък,малко прясно мляко,домързя ме да сложа горчица и пш.масло
    Даже не отидох да си търся стара шапка от мързел..само торбичката. Преди малко я измих и по мои сметки съм стояла 11-12 часа,йееей!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Ще си правим ли маски днес, мацки? :Р

п.п Някой вече са започнали
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на monroe999
    аз след малко ще си направя пак същата като при предишното къпане: жълтък, мед, кисело мляко, сок от лимон и малко масло от пшеничен зародиш и може да сложа и зехтин и ще седя 2-3 часа предполагам

а четох в по-старите теми, че някои от вас са си купили аргановото масло на NASHI ARGAN за около 30лв. от салон, обаче в моя град никъде го няма, а в интернет го намерих за 39лв. и доставка.... 45лв. егатиии...

В 9 часа си направих маска с жълтък,мед,зехтин,тривитам нол ... мисля да постоя до 14:00.
    Изобщоо не съм доволна от спея на Сайъс! Косата ми става твърда и лепкава.. няма да го ползвам вече

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    В 9 часа си направих маска с жълтък,мед,зехтин,тривитам нол ... мисля да постоя до 14:00.
    Изобщоо не съм доволна от спея на Сайъс! Косата ми става твърда и лепкава.. няма да го ползвам вече
    Аууу, аз пък в петък си направих с тривитаминол, жълтък, оцет и ракия. За пръв път я правя маската и нямам търпение да дойде другият петък, за да я направя пак. Искам вече да ми порастне косичката. Ти от колко време си я правиш? Кога видя ефект?
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Трябваше да ни питаш за него,а ако сега спираш да го използваш,нов ли ще си взимаш? И този път се консултирай,и в никакъв случай този на Тафт,същите са..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    О, постът ми не е излязъл. Та аз си направих маската с тривитаминол, жълтък, ракия и оцет. Та питах yolo0 от колко време си прави маската и кога видя ефект, защото аз в петък си я направих за пръв път и нямам търпение да дойде другият петък.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    О, постът ми не е излязъл. Та аз си направих маската с тривитаминол, жълтък, ракия и оцет. Та питах yolo0 от колко време си прави маската и кога видя ефект, защото аз в петък си я направих за пръв път и нямам търпение да дойде другият петък.
    И моят пост не е излязъл до край...
    От 1 месец си правя маската и съм мноого доволна,повече от стимуланта. Не мога да кажа кога съм видяла ефект, може би..като си я правя косата ми расте с 2,5 см. на месец (имам 1 рус кичур и се вижда)

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз скоро не съм писала, но не съм спряла да си правя маски всяка неделя. Стоя поне по 3-4 часа. Сега си сложих тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, жълтък, хума и няколко капки газ. После ще си изплакна косата с вода и оцет. Ще стоя до 18 часа поне.

п.п Миналият месец фризьорката ми каза, че е хубаво да се подстригва на 2-3 месеца. Но да не се надвишават 4 месеца, за да може косата да се освежава. Смятам да отива на 21 декември. Точно преди ваканцията. Пада се растяща луна, избрах си датата от този сайт: http://www.sibir.bg/blog/vezni/?blog...e&artID=195863 . Не знам колко са верни.
    Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 11:43
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на monroe999
    наистина ли се съобразявате с подобни неща?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си