- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Не ви ли мирише косата после от тоя оцет ?!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Мисля тази вечер да си направя маска и да преспя с нея през нощта. Нищо няма да навреди,нали?
някой да ми препоръча протеинов шампоан?
Тази вечер съм с ролки. Купих си от онези дългите, но не можах да се справя с тях и сложих от нормалните.
Как да си задържа къдриците по-дълго време? На втория ден вече ми се разпадат. ;w;
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пробвай с лак с по-силна фиксация,но и това не е гаранция,че ще ги задържи ...при мен когато съм си правила даже след 30 мин. се разпадаха.
ох,косата на Никол е страхотна <333
Иначе аз снощи си направих маска от мед и зехтин и на сутринта си измих косата.
Снощи в 10.30 си я намазах със зехтин,жълтък,малко прясно мляко,домързя ме да сложа горчица и пш.масло
Даже не отидох да си търся стара шапка от мързел..само торбичката. Преди малко я измих и по мои сметки съм стояла 11-12 часа,йееей!![]()
Ще си правим ли маски днес, мацки? :Р
п.п Някой вече са започнали![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
аз след малко ще си направя пак същата като при предишното къпане: жълтък, мед, кисело мляко, сок от лимон и малко масло от пшеничен зародиш и може да сложа и зехтин и ще седя 2-3 часа предполагам
а четох в по-старите теми, че някои от вас са си купили аргановото масло на NASHI ARGAN за около 30лв. от салон, обаче в моя град никъде го няма, а в интернет го намерих за 39лв. и доставка.... 45лв. егатиии...
В 9 часа си направих маска с жълтък,мед,зехтин,тривитам нол ... мисля да постоя до 14:00.
Изобщоо не съм доволна от спея на Сайъс! Косата ми става твърда и лепкава.. няма да го ползвам вече![]()
О, постът ми не е излязъл. Та аз си направих маската с тривитаминол, жълтък, ракия и оцет. Та питах yolo0 от колко време си прави маската и кога видя ефект, защото аз в петък си я направих за пръв път и нямам търпение да дойде другият петък.
^^^
Бургас <3
Аз скоро не съм писала, но не съм спряла да си правя маски всяка неделя. Стоя поне по 3-4 часа. Сега си сложих тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, жълтък, хума и няколко капки газ. После ще си изплакна косата с вода и оцет. Ще стоя до 18 часа поне.
п.п Миналият месец фризьорката ми каза, че е хубаво да се подстригва на 2-3 месеца. Но да не се надвишават 4 месеца, за да може косата да се освежава. Смятам да отива на 21 декември. Точно преди ваканцията. Пада се растяща луна, избрах си датата от този сайт: http://www.sibir.bg/blog/vezni/?blog...e&artID=195863 . Не знам колко са верни.
Последно редактирано от lqlq89 : 11-18-2012 на 11:43
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.