- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
и на мен много ми се иска една Ремингтън, от последните моделчета, но скоро няма да получа
може би най-скоро като вариант ще ми е 8ми март, но засега моята ме устройва
мисля да си купя стимуланта на Икаров и да го добавям към домашните маски, искам да порастнеее
След маската косата ми е супер мека,лека иии много й се радвам.
Косата ми е суха в краищата ЕСТЕСТВЕНО руса съм и е като метла ...помощ
На теб точно щях да ти предлагам шампоанът на TianDe с женшен. От масовата козметика, това е може би най-хубавият шампоан, които съм ползвала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
имах лек косопад и от тривитаминола, или така ми се стори, или почна да пада още повече
Има много представители, които продават на каталожна цена. А ако искаш може да се регистрираш и да си ползваш отстъпката. (Голяма реклама пускам пак) Абе попитай представителя си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
еми възможно е, а какво му има на стимуланта? ефектът е по-бавен от тривитаминола или какво?
И на мен доста почна да ми пада от Тривитаминола.Сега съм си взела стимуланта на Икаров, а по-голям ефект ли има като се добави към маска и има ли значение каква е тя?
На всеки различно му се отразява ефекта от тривитаминола и стимуланта на Икаров.На мен и от двете ми расте еднакво бързо.
А това,че ви капе косата,по-дбре спрете да го ползвате поне за месец,защото косата ви се е пренаситила и става обратния ефект.
Момичета,вчера си взех себорала.Много приятен аромат било
Днес ще си сложа след като се изкъпя. Аз не че вчера не се намазах,за да го пробвам хаххах![]()
Слагай си го на влажна коса,а не на мокра.
ами всъщност аз си бях правила 2-3 маски и то веднъж седмично, не съм прекалявала, по 1-2 лъжички беше
все пак не искам да рискувам отново, скоро ще си взема стимуланта
а сега си направих маска от жълтък, мед, кисело мляко, малко масло от пшеничен зародиш и мъничко сок от лимон, сложих си плик и кърпа, затоплих малко със сешоара и ще седя няколко часа
аз само знам първо да се изплакне със студена вода, за да не се пресече, не се замислих за сешоара![]()
Това затопляне със сешоара не е чак колкото да се пресече яйцето![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм си пресичала яйцето със сешоар. Фризьорката ми ми каза, че е достатъчно да се сложи лъжица алкохол в маската, за да се задействат съставките, и естествено, да се завие косата с найлон и кърпа. Аз използвам стречфолио за тази цел, защото по-добре се завива и не позволява евентуално протичане на маската.
Белите нещица не са ли ако сложиш И БЕЛТЪК в маската? То се слага само жълтък мисля?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more