- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
А някой използвал ли е това:http://www.tialoto.bg/a/6-krasota/25...a-ne-i-moiata/ Ако да, може ли да споделите мнение? Благодаря
Matrix са много добра марка.
yoLo0 , правила ли си супа да видиш как яйцето се пресича ?пресича се белтъкът, сварява се. Ако няма белтък, няма как да стане на конци, тоест не обвинявай яйцето. А и няма да се свари с температурата на един сешоар.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичетааааааааааааааааа, някоя ползвала ли е МАСЛО ОТ КАМЕЛИЯ ???
Вчера си сложих елайстайзер, след това се изкъпах с шампоана на Афоджи за изтощена коса, сложих майко маска на Лорис, за да мога да си вчеша косата после и след това завърших с рр маската на Шварцкопф.
Проклетата ми бебешка коса расте, засега я заглаждам с пръст /не че помага/. Скоро ще ми трябва някакъв свестен лак за коса, препоръчаха ми Елнет на Лореал, някоя да го е ползвала?
лорис е пълен боклук
Добре де,тази маска за коса с чесъна на Лорис,като е боклук,как така на две приятелки косите им направо със скоростта на светлината растат,и то само от тази маска.Те такива домашни и тем подобни никога не са си правили,и казват,че 15-20мин на суха коса си мажат косите преди баня и само от това им растяла бързо косата.Възможно ли е?
белите неща в косата са от белтъка, дори да слагате само жълтък, няма как да го разделите напълно от белтъка, винаги остава някакво малко количество, и то се пресича
и едно въпросче, маската с тривитаминол само в корените или и по дължината?
never never let you go you are the one i'm surching for....
titinkaa, знаеш ли твоите приятелки дали само по дължината на косата нанасят маската на Лорис или и в корените?
Много ти благодаря за информацията![]()
Напротив.На едната косата й беше по-къса от моята,а сега е по-дълга от моята,а косата й е руса и беше супер изтощена,въобще не й растеше.Даже по-едно време мен ме питаше с какво да си я маже,че да й расте.И тогава другото момиче си беше пуснала коса до кръста и тя й каза,че само с тази маска й била пораснала за едно лято 2 педи.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не съм имала оплаквания от нея. Майка ми преди време си беше купила тази лилавата, не се сещам с какво беше, и съм я ползвала, но не редовно.
и аз ползвам шампоан на Денис и маската като балсам, белите с жълтата капачка![]()
Абе момичета, как си изваждате тривитаминола от шишето??![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more