.
Отговор в тема
Страница 14 от 102 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2530
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и пак не е от тая маска... може да изглежда здрава,но см почти убедена че растежа не е от нея
    + даже се съмнявам да има 1% чесън в нея.
    предпочитам да си сложа чесън в домашна маска.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и пак не е от тая маска... може да изглежда здрава,но см почти убедена че растежа не е от нея
    Ми не знам...

Голям фен Аватара на monroe999
    ааа относно серията на Денис за косопад, не знам за косопада дали помага, може би понамаля, но си го имам
    взех си и ампула, сложих я веднъж след къпане на влажна коса и, когато изсъхна, корените и бяха сухи и на клечки

ЕДИТ: седях си с маската 5 часа, яко ми се спари главата, чак почна да ми дразни и сърби, дали е от спарването или може нещо да не ми е понесло?
    изразих се яко дебилно
    Последно редактирано от monroe999 : 11-21-2012 на 16:28

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нацапотих си косата с бадемовото масло, ще спя така и утре сутрин ще я измия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Абе момичета, как си изваждате тривитаминола от шишето??
    Сипвам го в лъжица, за да премеря колко да сложа.Кое му е толкова сложното и специалното не знам.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ааа относно серията на Денис за косопад, не знам за косопада дали помага, може би понамаля, но си го имам
    взех си и ампула, сложих я веднъж след къпане на влажна коса и, когато изсъхна, корените и бяха сухи и на клечки

ЕДИТ: седях си с маската 5 часа, яко ми се спари главата, чак почна да ми дразни и сърби, дали е от спарването или може нещо да не ми е понесло?
    изразих се яко дебилно
    Така се получава от действието на маската,и на мен ми се е случвало да ме сърби и да ми е горещо на главата.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Сипвам го в лъжица, за да премеря колко да сложа.Кое му е толкова сложното и специалното не знам.
    имахме проблем със спринцовката
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А аз ще питам нещо, което сигурно ви е втръснало да го четете Как да ускоря растежа на косата?В момента се старая да ползвам хубави маски за преди и след къпане, шампоан... правя си и маска с тривитаминол *не съм я правила от миналата неделя, защото тогава прекалих с тривитаминола и още мия омазнена допълнително коса*. Сега четох назад за маската на Лорис с чесън - има ли някоя която да я е ползвала и да е наблюдавала подобен ефект, защото аз ползвам моята змийска маска като балсам *fuck logic* и не ми е пукало особено дали има някакъв чуден ефект. Същото ме интересува и за маската на Миосотис, за която бях питала по - назад. Отделно смятам да пия Биотин, чух че е полезен, а и ми трябват витамини определено. Знам, че не е възможно да има нещо, което да използваш и хоп - на другия ден си настъпваш косата, но искам да знам нещо от което сте доволни и сте сигурни, че има ефект.

Град
    Пловдив
    YSMF,еми ти й правиш домашни маски с тривитаминол и т.н.,какво още искаш да правиш,за да порасне?!
    недей да ползваш хиляда продукта на един път,защото ще я претовариш и накрая няма да има никакъв ефект от всичките ти усилия.Изхаби си тривитаминола и после мини на стимуланта на Икаров,като свършиш с него си вземи ампули за разтеж и т.н.,едно по едно.Резултата няма да закъснее,стига да се грижиш добре за косата.

Супер фен Аватара на fizzyg
    YSMF,в бг мамма видях една мацка беше написала,че си прави хоум меид еластайзер от рициново масло,глицерин и други масла по избор. Казват ти го,защото знам,че си фенка на еластайзера.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Fizzyg, видях го този еластайзер преди време и все се каня да го тествам. Все пак 50 и няколко лева за
    125мл. ми се вижда адски много.
    Иначе знам, че няма как дългата коса да стане изведнъж. Сега се грижа за нея и бавно си расте. От тривитаминола ми остана малко, може би утре ще си взема стимуланта /който се слага преди или след баня?/. А какви ампули може да ми препоръчате? Досега не съм ползвала, нямам си на идея сак се слагат. И изобщо искам нещо, което действа, дори да не е на мига.

Град
    Пловдив
    YSMF,стимуланта се нанася преди баня.Може да го ползваш самостоятелно,но може и да го добавяш към маските.Ампулите се слагат след баня на влажна почти суха коса.Има много видове,аз съм доволна от Ревалид,Денис,и Херген.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Досега не съм ползвала, нямам си на идея сак се слагат. И изобщо искам нещо, което действа, дори да не е на мига.
    Ампули на Денис за растеж- без отмиване са. Когато ги ползвах, една ампула ми стигаше за 2 пъти. Нанасях в корените на подсушена коса.
    Като ще я пускаш дълга, се старай да подхранваш и връхчетата. Ако можеш да намериш тънко разни био/натурални масла, а не Икаров и прочие, ще е най-добре.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз да питам кристалите запазват ли косата по-дълго време права? Кажете някакъв начин да се задържи за по-дълго. Утре ми е много важно да ми остане права, а в това време само ми се начупва.
    Между другото тези кристали хубави ли са? http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2146

Град
    Пловдив
    mimeto_0o0o,използвай качествен термозащитен спрей,и косата ще ти остане права.

Да, за напред ще знам

Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Между другото тези кристали хубави ли са? http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2146
    Аз съм ползвала тези кристали и съм доволна.

уф, стига с тия кристали, само аз ли не ги харесвам? по-добре някое хубаво масло или някакъв качествен термозащитен продукт, ако ще ползвате маша/преса/сешоар
    аргановото масло играе и ролята на термозащита, ох, колко го искам

Banned Мега фен
    днес си взех връхчетата

Banned Мега фен
    направих си маска с кисело мляко,жълтък,тривитамино л,оцет,ракия,мед и зехтин

може ли някоя от вас, чиято фризьор/ка зарежда аргановото масло на NASHI да ми пише на лично

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    може ли някоя от вас, чиято фризьор/ка зарежда аргановото масло на NASHI да ми пише на лично
    Аз ще ти пиша.Виж си личните.

Днес си направих маска с тривитаминол, но въпреки, че си измих косата много добре още ми мирише неприятно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мнение някой ? http://www.beautybg.bg/index.php?opt...0%B8&Itemid=42
    Или примерно белисима абсолют ? Изправяла добре. На мен ми трябва главно да изправя добре, почти няма да я ползвам за къдрици.
    Или някой Ремингтън или Бейбилис?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-22-2012 на 20:03
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Изглежда супер.Чувала съм само хубави мнения за тази марка, но според просто не си заслужава да дадеш толкова пари за една преса.Има и много по-евтини преси, които вършат идеална работа.Ако имаш възможност, си я купи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си