- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
ааа относно серията на Денис за косопад, не знам за косопада дали помага, може би понамаля, но си го имам
взех си и ампула, сложих я веднъж след къпане на влажна коса и, когато изсъхна, корените и бяха сухи и на клечки
ЕДИТ: седях си с маската 5 часа, яко ми се спари главата, чак почна да ми дразни и сърби, дали е от спарването или може нещо да не ми е понесло?
изразих се яко дебилно![]()
Последно редактирано от monroe999 : 11-21-2012 на 16:28
Нацапотих си косата с бадемовото масло, ще спя така и утре сутрин ще я измия.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А аз ще питам нещо, което сигурно ви е втръснало да го чететеКак да ускоря растежа на косата?В момента се старая да ползвам хубави маски за преди и след къпане, шампоан... правя си и маска с тривитаминол *не съм я правила от миналата неделя, защото тогава прекалих с тривитаминола и още мия омазнена допълнително коса*. Сега четох назад за маската на Лорис с чесън - има ли някоя която да я е ползвала и да е наблюдавала подобен ефект, защото аз ползвам моята змийска маска като балсам *fuck logic* и не ми е пукало особено дали има някакъв чуден ефект. Същото ме интересува и за маската на Миосотис, за която бях питала по - назад. Отделно смятам да пия Биотин, чух че е полезен, а и ми трябват витамини определено. Знам, че не е възможно да има нещо, което да използваш и хоп - на другия ден си настъпваш косата, но искам да знам нещо от което сте доволни и сте сигурни, че има ефект.
YSMF,еми ти й правиш домашни маски с тривитаминол и т.н.,какво още искаш да правиш,за да порасне?!
недей да ползваш хиляда продукта на един път,защото ще я претовариш и накрая няма да има никакъв ефект от всичките ти усилия.Изхаби си тривитаминола и после мини на стимуланта на Икаров,като свършиш с него си вземи ампули за разтеж и т.н.,едно по едно.Резултата няма да закъснее,стига да се грижиш добре за косата.
YSMF,в бг мамма видях една мацка беше написала,че си прави хоум меид еластайзер от рициново масло,глицерин и други масла по избор. Казват ти го,защото знам,че си фенка на еластайзера.![]()
Fizzyg, видях го този еластайзер преди време и все се каня да го тествам. Все пак 50 и няколко лева за
125мл. ми се вижда адски много.
Иначе знам, че няма как дългата коса да стане изведнъж. Сега се грижа за нея и бавно си расте. От тривитаминола ми остана малко, може би утре ще си взема стимуланта /който се слага преди или след баня?/. А какви ампули може да ми препоръчате? Досега не съм ползвала, нямам си на идея сак се слагат. И изобщо искам нещо, което действа, дори да не е на мига.
YSMF,стимуланта се нанася преди баня.Може да го ползваш самостоятелно,но може и да го добавяш към маските.Ампулите се слагат след баня на влажна почти суха коса.Има много видове,аз съм доволна от Ревалид,Денис,и Херген.
Ампули на Денис за растеж- без отмиване са. Когато ги ползвах, една ампула ми стигаше за 2 пъти. Нанасях в корените на подсушена коса.
Като ще я пускаш дълга, се старай да подхранваш и връхчетата. Ако можеш да намериш тънко разни био/натурални масла, а не Икаров и прочие, ще е най-добре.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз да питам кристалите запазват ли косата по-дълго време права? Кажете някакъв начин да се задържи за по-дълго. Утре ми е много важно да ми остане права, а в това време само ми се начупва.
Между другото тези кристали хубави ли са? http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=2146
mimeto_0o0o,използвай качествен термозащитен спрей,и косата ще ти остане права.
уф, стига с тия кристали, само аз ли не ги харесвам? по-добре някое хубаво масло или някакъв качествен термозащитен продукт, ако ще ползвате маша/преса/сешоар
аргановото масло играе и ролята на термозащита, ох, колко го искам
днес си взех връхчетата
направих си маска с кисело мляко,жълтък,тривитамино л,оцет,ракия,мед и зехтин
може ли някоя от вас, чиято фризьор/ка зарежда аргановото масло на NASHI да ми пише на лично![]()
Днес си направих маска с тривитаминол, но въпреки, че си измих косата много добре още ми мирише неприятно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мнение някой ? http://www.beautybg.bg/index.php?opt...0%B8&Itemid=42
Или примерно белисима абсолют ? Изправяла добре. На мен ми трябва главно да изправя добре, почти няма да я ползвам за къдрици.
Или някой Ремингтън или Бейбилис?
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-22-2012 на 20:03
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more