.
Отговор в тема
Страница 63 от 102 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2530
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да, цвета на Николета мисля, че и преди е бил коментиран и по спомени мисля, че беше кестен.
    Според мен е 5ца, ако искаш потърси такива бои и сравни дали са еднакви.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Да, цвета на Николета мисля, че и преди е бил коментиран и по спомени мисля, че беше кестен.
    Според мен е 5ца, ако искаш потърси такива бои и сравни дали са еднакви.
    да кестен е мерси

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, кое масло най-богато на вит А и Е ?

Голям фен Аватара на monroe999
    купих си шампоана на Елсев с арган... не очаквам чудеса, искам просто да нещо, което да не ми изсушава скалпа и да не ме сърби

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    купих си шампоана на Елсев с арган... не очаквам чудеса, искам просто да нещо, което да не ми изсушава скалпа и да не ме сърби
    Кой на Елсев е с арган?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Кой на Елсев е с арган?
    Няма такъв.Бъркате се нещо.Черния на Елсев е с аргинин.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Няма такъв.Бъркате се нещо.Черния на Елсев е с аргинин.
    Ам аз затова попитах, защото Елсев са ми любимите и не знаех да има с арган.
    А като заговорихме за Елсев, вчера в Лили мернах един нов, който е с розова опаковка и зелена капачка. Пробвали ли сте го, каква е разликата между него и розовия със синя капачка? Нали и двата имат лъскави частици?!

ааа, объркала съм за Елсева, все тая всъщност

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Направих си вчера следната маска: жълтък, тривитаминол /оказа се, че сме имали/, мед, бадемово масло, кисело мляко, оцет. Подходяща ли е маската за растеж или да пробвам друга комбинация?

Би трябвало да ти помогне и за растеж. Аз напоследък залагам на аргановото масло и съм доволна

Banned Мега фен
    здравейте,аз днес си направих една маска,защото много започнах да си горя косата в последно време.. та маската ми се състои от жълтък,кисело мляко,мед и много мас - да видим как ще отмия.. ще стоя колкото мога,но предполагам 2 часа

Banned Мега фен
    Направих си вчера следната маска: жълтък, тривитаминол /оказа се, че сме имали/, мед, бадемово масло, кисело мляко, оцет. Подходяща ли е маската за растеж или да пробвам друга комбинация?
    всяко нещо подхранва,следователно,вся ко нещо е за растеж +- други функции на някой съставки !!!

едит: това трябва в началото на другата тема да го сложа с голям шрифт

Направих си маска от жълтък, мед, бадемово масло и зехтин.

Момичета, чудя се, косата привиква ли към съставките в маската, защото напоследък правя все едни и същи. Мислех да разнообразя и да си купя Стимулант на Икаров, но в аптеката беше свършил и аз пак взех бадемовото масло.

може ли да дадете линк към темата за прически защо не мога да я открия

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    http://generabg.com/18-18-thickbox/-8.jpg Някой ползвал ли я е ..аз си я купих от Лили и се надявам да е хубава..Но само едно ме притеснява ,че пише да се седи 10-15 мин след шампоан..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    може ли да дадете линк към темата за прически защо не мога да я открия
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%BE-%29

Да ви се оплача и аз .. Днес се подстригах заради цъфтежите - от август месец не съм посетила фризьорката си, и тя ми каза, че връхчетата не са за никъде и доста ми я скъси или поне на мен така ми се струва. Косата ми беше до под закопчалката на сутиена, а сега е над. И ми каза, че трябва да я скъси още 2 пръста, заради цъфтежите, но след 2-3 месеца. Ще изчакам да ми порасне поне 2-3 см. А и вуйчо ми има сватба през май месец и искам да имам поне малко по-дълга коса.. :S

Пък много се радвам, защото се оказа, че фризьорката ми работи с продукти на Кристиан Оф Рома, Тианде и др.

Иначе фризьорката ми препоръча витамин Д. Каза, че много подхранвала косата.. Използвал ли е някой ???

Здравейте ,
    някой би ли ми казал как се използва пшеничното масло? Трябва ли да се отмие или може да се използва като критсали след като съм си измила косата?

Подходяща е, разбира се.

пак съм аз :Д ходих на дерматолог поради болки в скалпа и ми каза, че е било заради силно дърпане и оптягане демек заради пресите и грубото решене обаче забравих да я питам дали мога да се боядисам и да ползвам тривитаминол след като имам този проблем все още с болките иииииии реших да питам случайно дали знаете ако се боядисам и ползвам тривитаминол дали ще ми стане нещо :Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от RainOfHope Виж мнението
    Здравейте ,
    някой би ли ми казал как се използва пшеничното масло? Трябва ли да се отмие или може да се използва като критсали след като съм си измила косата?
    -може да го добавяш към маските
    -може и само с него да се мажеш преди къпане
    -може и да го слагаш след къпане по 2-3 (най-много (!) ) капки

Цитирай Първоначално написано от monieta Виж мнението
    пак съм аз :Д ходих на дерматолог поради болки в скалпа и ми каза, че е било заради силно дърпане и оптягане демек заради пресите и грубото решене обаче забравих да я питам дали мога да се боядисам и да ползвам тривитаминол след като имам този проблем все още с болките иииииии реших да питам случайно дали знаете ако се боядисам и ползвам тривитаминол дали ще ми стане нещо :Д:Д:Д
    Според мен не рискувай.

anonymous708973
    Guest
    Можеш, естествено.
    Болките в скалпа ти са следствие на механични действия, употребата на боя и тривитаминол е химична.

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    http://generabg.com/18-18-thickbox/-8.jpg Някой ползвал ли я е ..аз си я купих от Лили и се надявам да е хубава..Но само едно ме притеснява ,че пише да се седи 10-15 мин след шампоан..
    Аз съм я ползвала.. Много е хубава,косата ми е много мека след като я нанеса и след като се изкъпя и спя вързана, на другия ден като си пусна косата цялата мирише на маската. Случвало се е и два дена да мирише.. ии също така не цъфти много. Но има вредни съставки и те не са малко, затова определено не бих си я купила пак :/

ох, колкото и да се опитвам, не мога да издържа да не си мия косата повече от един ден, т.е., мия я през ден... не я харесвам иначе, мия я следобед/вечер, на другия ден ми харесва и на по-другия вече не много и пак я мия... не знам дали е прекалено често, но си губи обема, не изглежда жива.......... егати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си