.
Отговор в тема
Страница 81 от 102 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2530
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Няма значение,какъв ти е косъма. Не говоря за нарушаване на структурата на косъма,а по-точно за начинът по-който ще изглежда косата ти след всичко това.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защото винаги съм била с една и съща прическа и идках промяна.Също е обем исках ама тц. Какво си мислех с тези пластове не знам...
    Преди да се подстрижеш на пластова косата ти до къде беше ?

Бтв, мноого съм доволна от балсама на белеа с арган.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Никога не правете това с косата си !:О
    Забележете количествата,които слага на главата си от всеки продукт.
    http://www.youtube.com/watch?v=irIeuRcNQYo
    Ужас.И то всеки ден го прави. :X И после не си мие косата и излиза така с мазна...иллл.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Е.. те попринцип ходят с перуки.Това явно е при изключенията

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Преди да се подстрижеш на пластова косата ти до къде беше ?

Бтв, мноого съм доволна от балсама на белеа с арган.
    Супер.И аз ще го пробвам някой път.А колко струваше?
    Иначе ето косата ми преди: http://prikachi.com/images/187/5779187m.jpg и http://prikachi.com/images/188/5779188V.jpg
    Не ми е била дълга никога, но формата повече ми харесваше от сегашната.Между другото забелязax, че на абсолютно всички снимки, които съм качвала в темата, съм с пижами. Не е нарочно. ;x
    Последно редактирано от strawberry88 : 01-24-2013 на 17:43

Голям фен Аватара на EternalDream
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    ^ Имам на Шаума, много силно ароматизиран е, ароматът му е като на дезодоранта Рексона. Иначе пръскаш от разстояние в корените, разтъркваш с пръсти или сресваш с гребен, може и малко сешоар и готово.
    Ахам, ще се пробва някой път

Голям фен Аватара на monroe999
    изправих си косата и сега леееко ми понамирисва на изгоряло, много странно

ох, не знам дали е изгоряло, по-скоро някаква друга много лека, но странна миризма
    Последно редактирано от monroe999 : 01-24-2013 на 14:42

аз като си я изправя с тая новата преса , мирише както мирише като пушиш трева :Д явно горяща целулоза или ... не знам ?!?!?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

и моята е нова

http://www.zlatnaribka.com/shampoani...antasia-473-ml
    http://www.zlatnaribka.com/shampoani...re-aloe-473-ml

тези 2 шампоана ми харесват, мисля да си поръчам някой от тях, евтини са и пише, че съдържат само натурални съставки и като цяло ми харесва описанието, какво мислите?

Banned Мега фен
    а да.. аз вчера с маската стоях 5 часа

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    аз като си я изправя с тая новата преса , мирише както мирише като пушиш трева :Д явно горяща целулоза или ... не знам ?!?!?
    и аз така! Имам абсолютно същия модел и майка ми все ми казва , че мирише на пърлени кокошки. Ама аз и слагам термозащитен и пак така мирише. Аз си мисля , че е от турмалиновото покритие, щото на миналата ми преса пак така миришеше в началото ама се отмириса
    е

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    и аз така! Имам абсолютно същия модел и майка ми все ми казва , че мирише на пърлени кокошки. Ама аз и слагам термозащитен и пак така мирише. Аз си мисля , че е от турмалиновото покритие, щото на миналата ми преса пак така миришеше в началото ама се отмириса , а ти на колко градуса се изправяш?

Супер фен Аватара на Reenata
    такаам . искам да ви питам нещо .. значи през юни се боядисах сама с Palette , уж да стана светло кестенява,ама станах рижаваа |( след тва последваха 3,4 боядисвания при фризьор уж да си върна естественото ми кафяво... В началото на месеца се боядисах/при фризьорката/ за последно с цвят близак до моя, тъмно кестеняво, с безамонячна боя. Цвета беше №6,но сложи малко и 5 за по-тъмно ... ноооооо боята ми доста се изми и пак си рижавее,но все пак е доста по-тъмна от преди.. Та въпроса ми е .. имам кана,много добра, черна .. чудя си дали да не стоя някакво малко време,не знам колко , колкото съвсем леко да потъмни цвета и да спре прозиращото рижавоо .... какво ще ме посъветвате |( ...

Цитирай Първоначално написано от Reenata Виж мнението
    такаам . искам да ви питам нещо .. значи през юни се боядисах сама с Palette , уж да стана светло кестенява,ама станах рижаваа |( след тва последваха 3,4 боядисвания при фризьор уж да си върна естественото ми кафяво... В началото на месеца се боядисах/при фризьорката/ за последно с цвят близак до моя, тъмно кестеняво, с безамонячна боя. Цвета беше №6,но сложи малко и 5 за по-тъмно ... ноооооо боята ми доста се изми и пак си рижавее,но все пак е доста по-тъмна от преди.. Та въпроса ми е .. имам кана,много добра, черна .. чудя си дали да не стоя някакво малко време,не знам колко , колкото съвсем леко да потъмни цвета и да спре прозиращото рижавоо .... какво ще ме посъветвате |( ...
    Недей с къна!!! ;x Ще станеш черна завинаги и няма да има оттърване лесно.

Супер фен Аватара на Reenata
    дори и да я задържа 10 мин .. или някаква идея да я потъмна, не знам и аз вече щото ще ми тръгнат пак корените,не искам да приличам на мангал,макар че сега няма да е толкова трагично

Супер фен Аватара на wiiwa
    Супер.И аз ще го пробвам някой път.А колко струваше?
    Иначе ето косата ми преди: http://prikachi.com/images/187/5779187m.jpg и http://prikachi.com/images/188/5779188V.jpg
    Не ми е била дълга никога, но формата повече ми харесваше от сегашната.Между другото забелязax , че на абсолютно снимки, които съм качвала в темата, съм с пижами. Не е нарочно. ;x
    200ml 3 и нещо.
    А ти как обясни на фризьорката да те подстриже, че не се харесваше толкова ? Сега се колебая още повече дали аз да не подстрижа. ;д

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    200ml 3 и нещо.
    А ти как обясни на фризьорката да те подстриже, че не се харесваше толкова ? Сега се колебая още повече дали аз да не подстрижа. ;д
    Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Здравейте момичета За първи път пиша тук ... искам да ви питам дали използвате маслата на Икаров ? Според вас хубави ли са ? Аз в момента използвам само арганово масло, но ми остава много малко, а няма да мога да си купя в момента същото (не съм в родния си град и честно казано не знам къде да го търся във Варна :Д) и се чудя дали това на Икаров е качествено ?

Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Здравейте момичета За първи път пиша тук ... искам да ви питам дали използвате маслата на Икаров ? Според вас хубави ли са ? Аз в момента използвам само арганово масло, но ми остава много малко, а няма да мога да си купя в момента същото (не съм в родния си град и честно казано не знам къде да го търся във Варна :Д) и се чудя дали това на Икаров е качествено ?
    Не е от най-качествените, но за цената си е добре, да.Ползвала съм. И почти всички в темата ползват.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    мхм, мерси

Аз ползвам това http://www.kosmetika-biolage.cz/pic/...big/167001.jpg.. арганово масло с ленено семе и копринени протеини .. Имате ли идея къде във Варна мога да го намеря ? ;д

Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.
    ако питаш мене негърките дето са баш баш къдрави, са точно на черта. И е едно такова обемно и навсякъде :Д

divacheee масла на Икаров има в почти всяка аптека, препоръчвам ти да отидеш и в Елитис - над гарата , срещу Планет. Метро-то на козметиката :Д Има и голям Елитис в Трошево. То е баш хипермаркет вече, ама на мен ми е малко далеч. Пък това арганово, което ти показваш, не съм виждала, но може да си намериш на друга марка. Примерно Nashi.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Изпуснала съм разговора ви за подстригването на степени,но определено пластовете подхождат на прави коси и придават обем на тях.Тая фризьорка горката май сама се е обучавала.Аз съм с чуплива и не ми отива на степени,какво остава за къдрава,то хвърчи на всички посоки.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи от дължината, гъстотата и това колко е къдрава косата.
    Аз съм с много къдрава коса и винаги съм имала някакви пластове. Без тях косата ми стои безформена, особено сега като е с по-къса дължина. На много дълга къдрава коса може и да няма пластове, те и без това не си личат много. Но къса до средна дължина на черта - абсурд.

Вероятно фризьорката е била калпава.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Днес в час беше толкова скучно, че почнах да си мисля за косата и продуктите и т.н. :Д иии ми светна в главата, че преди пак така често си миех косата ..но си бях взела шампоана на Джонсънс бейби с пшеничен зародиш мисля ;ДД помогна ми, поне през 3 дни я миех тогава, таа мисля пак да си го взема :Д или него или някакъв на Балеа гледах предните страници с кокос Я кажете на балеа хубави шампоани ;дд :П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си