- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Няма значение,какъв ти е косъма. Не говоря за нарушаване на структурата на косъма,а по-точно за начинът по-който ще изглежда косата ти след всичко това.
Е.. те попринцип ходят с перуки.Това явно е при изключенията![]()
Супер.И аз ще го пробвам някой път.А колко струваше?
Иначе ето косата ми преди: http://prikachi.com/images/187/5779187m.jpg и http://prikachi.com/images/188/5779188V.jpg
Не ми е била дълга никога, но формата повече ми харесваше от сегашната.Между другото забелязax, че на абсолютно всички снимки, които съм качвала в темата, съм с пижами.Не е нарочно.
;x
Последно редактирано от strawberry88 : 01-24-2013 на 17:43
изправих си косата и сега леееко ми понамирисва на изгоряло, много странно
ох, не знам дали е изгоряло, по-скоро някаква друга много лека, но странна миризма
Последно редактирано от monroe999 : 01-24-2013 на 14:42
аз като си я изправя с тая новата преса , мирише както мирише като пушиш трева :Д явно горяща целулоза или ... не знам ?!?!?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.zlatnaribka.com/shampoani...antasia-473-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoani...re-aloe-473-ml
тези 2 шампоана ми харесват, мисля да си поръчам някой от тях, евтини са и пише, че съдържат само натурални съставки и като цяло ми харесва описанието, какво мислите?
а да.. аз вчера с маската стоях 5 часа![]()
и аз така! Имам абсолютно същия модел и майка ми все ми казва , че мирише на пърлени кокошки. Ама аз и слагам термозащитен и пак така мирише. Аз си мисля , че е от турмалиновото покритие, щото на миналата ми преса пак така миришеше в началото ама се отмириса , а ти на колко градуса се изправяш?
такаам . искам да ви питам нещо .. значи през юни се боядисах сама с Palette , уж да стана светло кестенява,ама станах рижаваа |( след тва последваха 3,4 боядисвания при фризьор уж да си върна естественото ми кафяво... В началото на месеца се боядисах/при фризьорката/ за последно с цвят близак до моя, тъмно кестеняво, с безамонячна боя. Цвета беше №6,но сложи малко и 5 за по-тъмно ... ноооооо боята ми доста се изми и пак си рижавее,но все пак е доста по-тъмна от преди.. Та въпроса ми е .. имам кана,много добра, черна .. чудя си дали да не стоя някакво малко време,не знам колко , колкото съвсем леко да потъмни цвета и да спре прозиращото рижавоо .... какво ще ме посъветвате |( ...
дори и да я задържа 10 мин .. или някаква идея да я потъмна, не знам и аз вечещото ще ми тръгнат пак корените,не искам да приличам на мангал,макар че сега няма да е толкова трагично
![]()
Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости.И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове
смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |(
![]()
![]()
Друг път.
Здравейте момичетаЗа първи път пиша тук ... искам да ви питам дали използвате маслата на Икаров ? Според вас хубави ли са ? Аз в момента използвам само арганово масло, но ми остава много малко, а няма да мога да си купя в момента същото (не съм в родния си град и честно казано не знам къде да го търся във Варна :Д) и се чудя дали това на Икаров е качествено ?
мхм, мерси![]()
Аз ползвам това http://www.kosmetika-biolage.cz/pic/...big/167001.jpg.. арганово масло с ленено семе и копринени протеини .. Имате ли идея къде във Варна мога да го намеря ? ;д
ако питаш мене негърките дето са баш баш къдрави, са точно на черта.И е едно такова обемно и навсякъде :Д
divacheee масла на Икаров има в почти всяка аптека, препоръчвам ти да отидеш и в Елитис - над гарата , срещу Планет.Метро-то на козметиката :Д Има и голям Елитис в Трошево. То е баш хипермаркет вече, ама на мен ми е малко далеч. Пък това арганово, което ти показваш, не съм виждала, но може да си намериш на друга марка. Примерно Nashi.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Изпуснала съм разговора ви за подстригването на степени,но определено пластовете подхождат на прави коси и придават обем на тях.Тая фризьорка горката май сама се е обучавала.Аз съм с чуплива и не ми отива на степени,какво остава за къдрава,то хвърчи на всички посоки.
Зависи от дължината, гъстотата и това колко е къдрава косата.
Аз съм с много къдрава коса и винаги съм имала някакви пластове. Без тях косата ми стои безформена, особено сега като е с по-къса дължина. На много дълга къдрава коса може и да няма пластове, те и без това не си личат много. Но къса до средна дължина на черта - абсурд.
Вероятно фризьорката е била калпава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес в час беше толкова скучно, че почнах да си мисля за косата и продуктите и т.н. :Д иии ми светна в главата, че преди пак така често си миех косата ..но си бях взела шампоана на Джонсънс бейби с пшеничен зародиш мисля ;ДД помогна ми, поне през 3 дни я миех тогава, таа мисля пак да си го взема :Д или него или някакъв на Балеа гледах предните страници с кокосЯ кажете на балеа хубави шампоани ;дд :П