.
Отговор в тема
Страница 82 от 102 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2530
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Еми попитах я как ще ми отива и тя каза, че на къдравите коси им отивало само на пластове, защото ставали по-обемни и се преливало и някви такива пълни глупости. И ми каза, че първо ще ми направи ''леки'' пластове смисъл не много къси и ако се харесам, другия път ще ги скъси още.Да ама тя какво направи?Супер къси и така от 5 месеца не съм ходила...няма и да ида при същата де.Ако косата ти не е къдрава мисля, че ще ти отива.А тая ми казваше, че на къдравите коси им отивало САМО на пластове. |( Друг път.
    Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Мисля,че в Кауфланд трябва да има.. Или по други големи магазини
    Това да, но дали е синапено семе или някакъв друг продукт? :Д В Пикадили ни гледаха като изкопаеми
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това да, но дали е синапено семе или някакъв друг продукт? :Д В Пикадили ни гледаха като изкопаеми
    Опитай в Био маркета на Ген. Колев, след кръстовището с Чаталджа. Една приятелка от там си купува разни семена и прочие странности, с които се хранят вегетарианките (да не се обиди някой, за мен са си странни).
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на monroe999
    намазах си корените със стимуланта, а останалата коса със зехтин, вече седя така 2-3 часа, ще постоя още
    вече съм по-редовна с маските, дано има добри резултати

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Опитай в Био маркета на Ген. Колев, след кръстовището с Чаталджа. Една приятелка от там си купува разни семена и прочие странности, с които се хранят вегетарианките (да не се обиди някой, за мен са си странни).
    Мерси, въпросът ми беше дали горчица на прах = синапено семе. Щото на синапеното семе пише Mustard. Ако е такова - набавихме си вече. :Д А като кажем някъде в някой магазин горчица на прах, ни гледат много странно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар? големите се ползваха с тази цел, нали? някакви съвети (метална, дървена, с естесвен косъм и т.н.) ясно ми е, че тези с естествен косъм сигурно са най-препоръчителни, но са и по-скъпички, та много ли са зле металните?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това да, но дали е синапено семе или някакъв друг продукт? :Д
    No idea
    Ама май ще е това,щом и да пише Mustard..

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар?
    Да, винаги като си суша косата ползвам, моята е такава - http://stilbul.bg/uploads/images/original/213_429.jpg , една идея по-тънка, ама съм я купувала от магазин за левче, и не е особено удобна, не захваща косата като хората
    имам и таква - http://shopping.bg/img/products/prod...3590SB3173.jpg много по-удобна е, тъй като на първата зъбчетата й са някакви меки, а на тази не.
    Но и двете ми са от евтините.

Да се включа и за въпросите около горчицата на прах - в руските магазини Берьозка има и като питате няма да ви гледат странно .
    Във Варна ги има навсякъде - в Гръцката, по Владислав, в Мол Варна, срещу Пикадили Чаталджа, за Гранд мол само не съм сигурна.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар? големите се ползваха с тази цел, нали? някакви съвети (метална, дървена, с естесвен косъм и т.н.) ясно ми е, че тези с естествен косъм сигурно са най-препоръчителни, но са и по-скъпички, та много ли са зле металните?
    Аз съм ползвала.Вземи си каквата и да е ,само да не е от пластмаса,те за нищо не стават.
    С косъм не са много скъпи,е зависи за какво качество говорим,но можеш да си намериш и за 12,15 лв.Обиколи хубаво козметичните маркети.
    Ти изправяла ли си се сама със сешоар?Не е много лесно,поне при мен след това винаги минавам и с прес,защото не ми се получава като на фризьор,а и не е важна четката ,а сешоара.
    Трябва да е с тънка и тясна човка и да духа хладно,а не горещо.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Да се включа и за въпросите около горчицата на прах - в руските магазини Берьозка има и като питате няма да ви гледат странно .
    Във Варна ги има навсякъде - в Гръцката, по Владислав, в Мол Варна, срещу Пикадили Чаталджа, за Гранд мол само не съм сигурна.
    Можеш ли да ми кажеш каква цена и какво количество е тази горчица на прах ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Днес в час беше толкова скучно, че почнах да си мисля за косата и продуктите и т.н. :Д иии ми светна в главата, че преди пак така често си миех косата ..но си бях взела шампоана на Джонсънс бейби с пшеничен зародиш мисля ;ДД помогна ми, поне през 3 дни я миех тогава, таа мисля пак да си го взема :Д или него или някакъв на Балеа гледах предните страници с кокос Я кажете на балеа хубави шампоани ;дд :П
    В темата писах за балсама ми на Балеа с кокос, не шампоан.И е за боядисана коса.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Една от миналото ми училище имаше коса къдрава като твоята и беше на пластове. Стоеше много яко, но и беше някъде една педя под сутиена. А ти ли беше ползвала балсама на Белеа с кокос? Какво ще каже кажеш за него ? Имаше и един специално за тъмни коси.
    Да, аз.Страшно доволна съм, а и е супер евтин.Два и нещо беше.

аз искам да си я изправявам малко с четка сешоар, после ми е по-лесно с пресата и ми харесва повече накрая; но като се замисля няма смисъл да се мъча с тези кръгли четки, малко съм си непохватна
    по принцип, ако имам намерение после да си изправям косата, докато я суша, я разресвам с най-обикновен дървен гребен, така пак не се къдри много и после се изправя лесно
    сигурно ще продължа така

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Абе, момичета,защо се решите с гребен??
    Много мой познати,се решат с гребен и като им дам четка ,направо се учудват колко по-лесно е с нея.Като видя някой да се реши с гребен(особено ако е оплетена мокра коса),направо ми се реве.
    Кой от вас използва гребен и кой четка?Какво ви е мнението?

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Гребен с широки зъбци.Четката много скубе, а и тези топченца на върха на зъбците не са много полезни за косата. Плюс това съм с къдрава коса и ако се реша с четка ще бухне много.

аз винаги си я реша с дървен гребен с няколко широки зъбчета; знам, че не е много добре да се реши косата, когато е влажна, но аз я разресвам и тогава

аз винаги си я реша с дървен гребен с няколко широки зъбчета; знам, че не е много добре да се реши косата, когато е влажна, но аз я разресвам и тогава
    И аз.Имам чувството, че ако я реша, като изсъхне ще е невъзможно да я среша.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ще направя ли грешка, ако си купя термозащитен продукт на Alfaparf - Hydratexture май беше, в една синичка опаковка?
    Все избирам протектори, които не оказват положително влияние върху косата ми. Затова правя предварително проучване дали този си заслужава.
    You are broken, I can fix you...

^Няма да сгрешиш.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Абе, момичета,защо се решите с гребен??
    Много мой познати,се решат с гребен и като им дам четка ,направо се учудват колко по-лесно е с нея.Като видя някой да се реши с гребен(особено ако е оплетена мокра коса),направо ми се реве.
    Мойто е между гребен и четка, ама е пластмласов, и от него много ми бухва косата

Град
    В театъра
    аз се сресвам с дървена четка С гребен пълен абсурд

В момента съм с маска на главата ,стоя вече 2 часа ... Забелязах,че с четката с която нанасям маската е станала с много меки и нежни косми ;дд;д; направо съм изумена О.о
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

аз мисля да си купя от онези гребенчета за топиране;
    знам, че е вредно, но като я изправя се сплесква, пък и аз съвсем лекичко ще я топирам от време на време

Wwwooow , относно горчицата на прах - 250 г, 2,50 - 3 и нещо, не съм много сигурна, като количеството варира.

Град
    В театъра
    ^ Аха мерси ще си помисля .
    Някой пробвал ли е маската с горчица на прах и видял ли е ефект ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си