.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз пък правя обратното - изправям със сешоар и четка и с пресата правя само довършителни работи. С моя бретон и моите чупки в косата няма как да не я изправям. Наистина няма как. Но за другото съм съгласна - вземи си тея неща. Денис не са никак скъпи трябва да ги има все някъде. Маската е 6лв, шампоанът около 3.50.
    маска не и трябва.. шампоана е повечко.. към 4 и нещо ... иначе ампулите цялата кутия е към 8-9-10лв. макс...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    маска не и трябва.. шампоана е повечко.. към 4 и нещо ... иначе ампулите цялата кутия е към 8-9-10лв. макс...
    Парите не ме притесняват, важното е да придобие косата ми приличен вид.А може ли да ми предложиш нещо за обем тъй като косата ми в краищата има горе долу приличен вид но в корените съм без никакъв обем и стои грозно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    Парите не ме притесняват, важното е да придобие косата ми приличен вид.А може ли да ми предложиш нещо за обем тъй като косата ми в краищата има горе долу приличен вид но в корените съм без никакъв обем и стои грозно.
    започни с поддържането и оправянето,а после мисли за простотии... продуктите за обем никаква работа не вършат.. момиче,оставаш без коса,за обема мислиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си