- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Много ви е лесно да кажете "спри пресата и сешоара напълно", но замисляте ли се дали е изпълнимо?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
виж,ако нямаш тривитаминол в домашната маска задължително да има яйце.... от малък град - тая марка не е кой знае колко... хм ''луксозна'' така че предполагам ще ги има.. а и нищо не пречи да попиташ продавачката ''възможно ли е да ми докараш следващия път като ходиш за стока еди кой си шампоан и еди какви си ампули'' предполагам няма да ти откаже щом си от малък град![]()
да,лесно ми е,защото 5ти клас се подстригах до над раменете,6ти ми беше косата до 2-3 пръста по-раменете и я горях нон стоп,тупиране,лак .. абе.. лапешка работа ... 7ми реши,че пак си искам дългата коса от преди година и половина... знаеш ли какво направих ? една година без преса и сешоар.. ама без да пипна преса... след това лятото 4-5 пъти за 3 месеца,след това по 1 път в седмицата и сега я горя 2 пъти в седмицата.. сешоар пипам 2 пъти в годината... ако го искаш - може ....
Аз пък правя обратното - изправям със сешоар и четка и с пресата правя само довършителни работи.С моя бретон и моите чупки в косата няма как да не я изправям. Наистина няма как. Но за другото съм съгласна - вземи си тея неща. Денис не са никак скъпи трябва да ги има все някъде. Маската е 6лв, шампоанът около 3.50.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета... гледах за кокосово масло и се зачудих на това,но не е ли прекалено евтино за хубаво кокосово масло и според вас дали е хубаво ? http://greenshop.bg/product-1364
Аз за 3 и 30 или нещо такова си го вземам :Д Маската бялата с жълтата капачка съм с две ръце и два крака да си я вземе, няма такава маска! На изобретателите и трябва да дадат най-малко Нобелова награда :Д И да я слага И в корените, колкото и странно да звучи. На маската пише да се масажира, следователно трябва и в корените. Опитах, не стана мазно. Нали е за растеж все пак, как ще действа иначе ако не е в корените.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
То като ти пада косата няма как да имаш кой знае колко обемНе я замазвай откъм корените с пресата ако не е много чуплива. Научи да я изправяш със сешоар и кръгла четка по-добре. Като се грижиш за нея , тя обемът ще си го докара сама. Тривитаминол? Замислям и аз да си взема един. Искам да ми е по-плътна косата. Ще и правя маски.
Фък, само с тривитаминол и стимулант ли става този ефект? Няма ли ампули за плътност и обем?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз не знам вече за какво да мисля, не съм свикнала да ми е стърчаща и не изправена и за това ми е малко кофти сега.Довечера мисля да си направя някоя домашна маска може ли да ми предложите какво да сложа ?
уф, трябва да стана да си забъркам яйце (ще сложа цяло ухууу) иии май ще е само яйце и зехтин;
после с колко хладка вода трябва да отмия, че да не се пресече яйцето? много ми е студенохахахаха
и как точно да я нанеса? яйце и зехтин в корените и по дължината само зехтин? иска ми се да е по-цялата коса яйцето, обаче не виждам как ще ми стигне... косата ми е няколко см. под раменете
Да знам че има и с къдрава също много ми отива но не стои и бързо се развалят къдриците.Тя и права не ми стоеше много но поне придобиваше приличен вид.А какво масло имаш предвид?
ShadyGirl07 може да пробваш тая кератинова терапияговорехме за нея малко по-горе в темата
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more